• Jaki991
    516
    Tri puta bolji kadar imamo, treba nam trener kojem najveci uspjeh nije osvajanje 2 Hnl i pomest cemo ih do kraja sezone
  • don
    16.7k
    po tome jer je prošlo već 4 mj sezone, a pod prvi i drugi računam do stanke.

Takoder njihovi rezultati su daleko od savrsenih.vjeko1701

4 gostovanja u nizu, 10/12 bodova. Jedini veći kiks je Varaždin uz derbi koji su izgubili.
    Za njih je ovo savršenstvo.
  • Mr Anderson
    14.7k
    Tri puta bolji kadar imamo,Jaki991

Mitomanija, nemojmo biti ko oni.
  • Keyser Soze
    16.8k
    Kako stvari stoje otkaz će dobiti možda u slučaju ispadanja od Karlovca.
  • Vratite nam Istok
    641
    Gdje ti živiš? Jebali su nam mater i Vukovar i Lokomotiva i Gorica i Celta. A bome i Rijeka, samo smo iscupali pobjedu ni iz cega.

Po trenutnoj igri smo smiješni i nismo favoriti na Maksimiru.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Naš roster po ničemu bitno ne odskače od njihovog.Mr Anderson

Ovo je meni vrlo problematično jer mi kupujemo na svakoj poziciji za 2-3 milje dok oni traže tko je potrgan i besplatan. Mogu jedino doći do zaključka da barataju 10 puta bolje svojim resursima od nas.
  • Jima
    913
    Pa mi smo taj Kurilovec pobijedili prošlu godinu u finalu tog županijskog kupa. Osobno sam "jm" na finalu onom njihovom bolesniku od trenera, a sad oni izbace Istru i mi se njih bojimo. Od takve euforije, prijalaznog roka, mi smo totalno potonuli. Vjerujem da će to naša uprava podići, ipak su to intelektualci i ljudi s životnim iskustvom.
  • vjeko1701
    20.4k
    Prosla je ravno 1/3 sezone. Do pola jos ima 5 kola. Ni po jednom kriteriju ovo ne moze biti druga polovica sezone.

Nula u Koprivnici sa 15 minuta igracem vise pretendentu za naslov ne moze ne biti kiks.
  • Niko1986
    4.4k
    Isto se pretjeruje, kad smo mi dobili Osijek s dva rana pogotka i nakon toga je bilo mrtvilo, svi smo se složili da je to loše. Sad kad oni zabiju u petoj minuti i nakon toga praktički ništa je to vrhunac nogometa.
  • fatalerror
    72
    Kakva mitomanija? Tovari bi sa hendikepom izgubili od svakog od naša 4 dosadašnja protivnika u Europi. Dobro, od jednog smo i mi...
  • Gringo
    543
    Možemo mi pričat kaj hoćemo, Garcia je od ovog kaj ima napravio smislenu igru i složnu momcad. Kod nas je sve obrnuto i fajrunt.ElDorado

Mi imamo tri puta jači kadar od njih, sa pravim trenerom ćemo biti brutalni.

Očito moramo istrpiti još nekoliko užasnih utakmica i poraza kako bi se dogodila ta promjena.

Strašno me to živcira ali očito mora biti tako...
  • Fatos Beqiraj
    330
    Ako je ovo danas najbolje sto oni imaju, samo daj ovoga cijelu sezonu. Daj molim te visili su uz sudacki poguranac protiv najlosije mkmcadi lige . Da se onaj ubacaj u 91oj krivo odbio gol. Svake godine ista prica krenu dobro i na kraju nista
  • Goncalo Santos
    2.2k
    nije vrhunac, al oni i protivnik znaju da ce hajduk se bacat na glavu, trcati, gaziti dok se lopta ne ugura u gol. Protivnik je prije pocetka odmah u grcu pogotovo na poljudu.

Njima je svlacionica ocito homogena i oni ginu jedan za drugog i nema nezadovoljnih, odnosno nezadovoljstvo se ne manifestira na izvedbe na terenu
  • don
    16.7k
    Ni po jednom kriteriju ovo ne moze biti druga polovica sezone.vjeko1701

pa upravo san ti napisa po kojem kriteriju san tako reka. To ne znači da je službeno točno, niti mora bit. Nismo u školi, jasno je na šta san mislia. A i nebitno totalno.

Nula u Koprivnici sa 15 minuta igracem vise pretendentu za naslov ne moze ne biti kiks.vjeko1701

ali je kiks koji je prihvatljiv nakon 3 pobjede u nizu na gostovanjima. Virujen da bi prije početka tih gostovanja bili zadovoljni i sa manjim učinkom od ostvarenog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.