• NORTE
    24.8k
    Ako Kova ne dobije otkaz u iduća 2-3 dana ozbiljno razmišljam ne otići na Maksimir u subotu, ne mogu vjerovat da ovo pišem, ali dosta su mi dva horora u nizu.

Zlo mi je od ove NEMOĆI i bojim se da ću preskočit Rijeku jer ovo više ne mogu gledat, preloše mi utječe na zdravlje.
    Ovo nije dinamo.

U ovom trenutku dinamo je u slobodnom padu, a da vas podsjetim da smo prije par mjeseci osvojili fritulu i trenutno smo zreli za novu.

Igru i dalje NEMAMO, ali imamo problem na golu i užasan problem u razvoju igre od početka sezone. Katastrofa.
  • don
    20.1k
    Zlo mi je od ove NEMOĆI i bojim se da ću preskočit RijekuNORTE

šta je tu nenormalno? Sasvim normalna odluka normalnih ljudi koji žele sačuvat živce, zdravlje.
  • Benito
    1.5k
    Ako Kova ne dobije otkaz u iduća 2-3 dana ozbiljno razmišljam ne otići na Maksimir u subotu, ne mogu vjerovat da ovo pišemNORTE

Bome ni ti ja ne vjerujem...
  • Keyser Soze
    19.5k
    -3 nije ništa strašno nakon 11 kola. Ono što je strašno je naša igra gdje se bojiš domaćih utakmica s Goricom, Lokomotivom jer znaš da ti svi mogu napraviti problem. Novi trener pod mus, Europa je sad nebitna.
  • Dinamo Sarajevo
    203
    Ovaj čovjek radi s ekipom već četiri mjeseca, preko 20 utakmica, stotine treninga (nakon dugog niza godina, svako reprez. okupljanje imao je većinu u kadru)...i ti ne vidiš ništa ali apsolutno ništa..čak ni taj jebeni presing koji stvarno nije nikakva znanost...moraš prije i poslije svega imati volju..ako je teren loš ti umjesto 10,11 pretrčiš 14,15 km...ma nemam pojma ni šta pišem, ni kome, ni čemu...imamo praktično trećinu poraza u 11 kola...dobili tovare dolje, a bježe nam 3 boda...
  • Crni86
    22.1k
    zakaj? Pa dominirali smo.
  • K3p
    411
    Došli gnojištari na svoje.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Meni je baš žao kaj ovo nije uspjelo, al daleko od toga da je sezona propala. Samo nam treba drugi trener.
  • mosad
    2.5k
    Sutra ujutro se želim probudit s obavijesti da je Dinamo dao otkaz treneru
    Naravno uz bosnirove 1-2 greške u textu
  • Blueshadow86
    5.1k
    -3 nije ništa strašno nakon 11 kolaKeyser Soze

Je, itekako je strašno! Koliko smo samo novaca ulupali u igrače, da bi kaskali za tovarima i izgledali jadno, bijedno i nemoćno protiv Gorice, Lokomotive i Vukovara. Sramota.
    Na kraju krajeva, mi smo Dinamo, ne bi nam nitko trebao ni prismrditi s bodovima.
    Slažem se za Europu. Boli me kurac za Europu. Hoću da smo apsolutni vladari u Hnl-u i to treba biti uklesano u kamen. U Europi će se uvijek nešto iščačkati.
  • kajjaznam
    462
    bojim se da taj film ne bumo više gledali
  • ElDorado
    11.4k
    Boban je previse tvrdoglav da bi dao otkaz treneru kojeg je doveo i iza kojeg je stao. Samo je pitanje a gdje je granica
  • fakin
    4.7k
    mi u zadnjih 6 kola hnla imamo 3 pobjede i 3 poraza i to porazi protiv vukovara, gorice i lokomotive.

i to u trenutku kada imaš nikad bolje igrače unazad zadnjih ohoho godina.

ako ovo nije vrijeme za uzbunu onda će biti vrijeme kad opet izgubimo prvenstvo. tako smo i lani, cijelo vrijeme govorili ma probudit ćemo se mi kad bude najpotrebnije, pa smo krenuli s patetikom a šta ako uspijemo, na kraju smo popušili prvenstvo. i nije problem popušiti ponekad prvenstvo, ali imati ovoliko novaca, ovoliko vrijedne igrače i da 2 sezone zaredom ne budemo prvaci e to je sramota.

zato kad već ne učimo iz tuđih grešaka da barem onda učimo iz vlastitih i na vrijeme napravimo promjene i preokret jer ponavljam ovo nisu jedna, dvije loše odigrane utakmice, već mjesecima ovako loše izgledamo.
  • Crni86
    22.1k
    ja i dalje mislim da kova znanja ima. Sta se desilo od varazdina do danas ja ne znam, ali to isti trener nije.

Imao je 5 istoh testova, 5 puta ih je pao.
  • striko
    3.3k
    lik u 5 min izgleda kao da je duha vidio. Nikog on ne moze motivirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.