• NORTE
    20.8k
    Ako Kova ne dobije otkaz u iduća 2-3 dana ozbiljno razmišljam ne otići na Maksimir u subotu, ne mogu vjerovat da ovo pišem, ali dosta su mi dva horora u nizu.

Zlo mi je od ove NEMOĆI i bojim se da ću preskočit Rijeku jer ovo više ne mogu gledat, preloše mi utječe na zdravlje.
    Ovo nije dinamo.

U ovom trenutku dinamo je u slobodnom padu, a da vas podsjetim da smo prije par mjeseci osvojili fritulu i trenutno smo zreli za novu.

Igru i dalje NEMAMO, ali imamo problem na golu i užasan problem u razvoju igre od početka sezone. Katastrofa.
  • don
    16.4k
    Zlo mi je od ove NEMOĆI i bojim se da ću preskočit RijekuNORTE

šta je tu nenormalno? Sasvim normalna odluka normalnih ljudi koji žele sačuvat živce, zdravlje.
  • Benito
    1.4k
    Ako Kova ne dobije otkaz u iduća 2-3 dana ozbiljno razmišljam ne otići na Maksimir u subotu, ne mogu vjerovat da ovo pišemNORTE

Bome ni ti ja ne vjerujem...
  • Keyser Soze
    16.6k
    -3 nije ništa strašno nakon 11 kola. Ono što je strašno je naša igra gdje se bojiš domaćih utakmica s Goricom, Lokomotivom jer znaš da ti svi mogu napraviti problem. Novi trener pod mus, Europa je sad nebitna.
  • Dinamo Sarajevo
    186
    Ovaj čovjek radi s ekipom već četiri mjeseca, preko 20 utakmica, stotine treninga (nakon dugog niza godina, svako reprez. okupljanje imao je većinu u kadru)...i ti ne vidiš ništa ali apsolutno ništa..čak ni taj jebeni presing koji stvarno nije nikakva znanost...moraš prije i poslije svega imati volju..ako je teren loš ti umjesto 10,11 pretrčiš 14,15 km...ma nemam pojma ni šta pišem, ni kome, ni čemu...imamo praktično trećinu poraza u 11 kola...dobili tovare dolje, a bježe nam 3 boda...
  • Crni86
    16.4k
    zakaj? Pa dominirali smo.
  • K3p
    348
    Došli gnojištari na svoje.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Meni je baš žao kaj ovo nije uspjelo, al daleko od toga da je sezona propala. Samo nam treba drugi trener.
  • mosad
    2k
    Sutra ujutro se želim probudit s obavijesti da je Dinamo dao otkaz treneru
    Naravno uz bosnirove 1-2 greške u textu
  • Blueshadow86
    4.3k
    -3 nije ništa strašno nakon 11 kolaKeyser Soze

Je, itekako je strašno! Koliko smo samo novaca ulupali u igrače, da bi kaskali za tovarima i izgledali jadno, bijedno i nemoćno protiv Gorice, Lokomotive i Vukovara. Sramota.
    Na kraju krajeva, mi smo Dinamo, ne bi nam nitko trebao ni prismrditi s bodovima.
    Slažem se za Europu. Boli me kurac za Europu. Hoću da smo apsolutni vladari u Hnl-u i to treba biti uklesano u kamen. U Europi će se uvijek nešto iščačkati.
  • kajjaznam
    275
    bojim se da taj film ne bumo više gledali
  • ElDorado
    6.5k
    Boban je previse tvrdoglav da bi dao otkaz treneru kojeg je doveo i iza kojeg je stao. Samo je pitanje a gdje je granica
  • fakin
    1.6k
    mi u zadnjih 6 kola hnla imamo 3 pobjede i 3 poraza i to porazi protiv vukovara, gorice i lokomotive.

i to u trenutku kada imaš nikad bolje igrače unazad zadnjih ohoho godina.

ako ovo nije vrijeme za uzbunu onda će biti vrijeme kad opet izgubimo prvenstvo. tako smo i lani, cijelo vrijeme govorili ma probudit ćemo se mi kad bude najpotrebnije, pa smo krenuli s patetikom a šta ako uspijemo, na kraju smo popušili prvenstvo. i nije problem popušiti ponekad prvenstvo, ali imati ovoliko novaca, ovoliko vrijedne igrače i da 2 sezone zaredom ne budemo prvaci e to je sramota.

zato kad već ne učimo iz tuđih grešaka da barem onda učimo iz vlastitih i na vrijeme napravimo promjene i preokret jer ponavljam ovo nisu jedna, dvije loše odigrane utakmice, već mjesecima ovako loše izgledamo.
  • Crni86
    16.4k
    ja i dalje mislim da kova znanja ima. Sta se desilo od varazdina do danas ja ne znam, ali to isti trener nije.

Imao je 5 istoh testova, 5 puta ih je pao.
  • striko
    2.5k
    lik u 5 min izgleda kao da je duha vidio. Nikog on ne moze motivirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention