• Dani Olmić
    1.3k
    Baturina i Sucic zvijercine :lol: :lol: :lol:
  • Noel
    10.9k
    Ovi senatori da imaju malo poštovanja prema Dinamu i navijačima bi odmah otišli i potpisali raskid ugovora na svoju štetu.
  • dzg717
    1.1k
    Dugo ovo traje, najvise me i dalje od svega odlazak Brodića i uzdizanje Petkovica kao nekog Boga koji ima po sezoni 10golova max
  • Crni86
    9.6k
    najjaci ste mi vi koji hrackate na svaki drek. Jesu ukrali? Nisu. Jesu lagali? Nisu. Cega me ima bit sram? Lose igre? Losa igra je sramota?

Nikad u zivotu me nece biti sramota kluba za koji navijam i koji je napokon nas. Samo cekate da hracnete, isti ti koji su ih dizali nakon pobjeda u sibeniku i protiv osijeka. Igrace nek je sramota.

Jedno je konstruktivna kritika, drugo je pisanje i kenjanje po klubu za koji kak ti navijate.
  • Blueshadow86
    3k
    Tovarčina Carević ovom pobjedom osigurao Gorici ostanak u ligi, a nama ugasio šanse za osvajanje prvenstva.
  • El Madrigal
    297
    Ekipa, bez komentara sam!
    Vec smo se pomirili s naslovom nakon Istre, a ova prilika koja se otvorila, očito je bila puka sreća, ali nikako po nekakvim zaslugama. Idemo sada odraditi do kraja, što Bog da. Zvone, nadam se da vidiš da trebamo veliki remont. Očekujem ekipu za naslov za nagodinu i ekipu za četvrtfinale EKL.
  • mosad
    1.1k
    Šta se živcirate
    Igrače boli kurac cijelu sezonu i to prihvatite

Kako fin dan da umrit
  • Dani Olmić
    1.3k
    ko nam je kriv … prije par godina se takvi protivnici rijesavali u prvih 30 min
  • Jurki
    16.9k
    Sramotan govor tijela od 1. minute, teški amaterizam na terenu do trenera.Svi na Sjever

Ovo. Cim sam pocel gledati utakmicu.. znal sam da bu teska muka.
    Nek ih bu sve sram. 90 posto tih pickica potjerati.
  • rakurs
    1k
    Amaterizam totalni je ovo danas bio, Sandro Perković ne smije voditi niti ovih preostalih pet utakmica, ova nervoza koju je on danas imao je nedopustiva za trenera bilo kojeg kluba, a kamoli Dinama. Svejedno je tko će na klupu, ali ovaj ne smije.

Nekada smo ove utakmice pobjeđivali u 86., sada ih gubimo pod normalno. Luzerski mentalitet na klupi, na terenu, a bome i na tribinama. Svi koji su jebali cigansku mater klincu od 10ak godina nek se srame, nije on ništa kriv za ovu sramotu. Kakve su se uvrede mogle čuti tijekom cijele utakmice to je bilo strašno, na mome dijelu je bilo tenzija toliko da je bilo na rubu fizičkog incidenta.

Ok, ova sezona je takva, ali bojim se da nam je budućnost još gora.
  • Guinness
    2.7k
    Kolo bliže naslovu prvaka.

Što ako uspijemo?

Nije do igrača, ne ide, nemaju sreće.
  • Cif
    321
    država i liga je kriva kaj naše bukve šeću po terenu
  • Cif
    321
    nemaju volje
  • fakin
    407
    Hvala perkovicu na uvodenju ademija
    Hvala ademiju na izvrsnih 5 min na terenu
    Hvala ristovskom koji ko i inace ne prati svog igraca
    Hvala petkovicu sto se odlicno oporavlja od ozljede.

Hvala jos jednom svim senatorima.

Hvala kangi i mbuku, pokazali su se kao izvrsna inozemna pojacanja
  • jp23
    3.1k
    Rekao bih da je kolega Guinness sarkastičan ovdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.