• Peškaman
    6.7k
    U 60oj minuti igrači Gorice se na svojoj polovici dodaju kao na treningu,naši stoje na centru i gledaju.
    Primiš gol u 67oj, ljudi ne uspiju prilike kreirati protiv Gorice.
    Pjaca i Baturina danas kao da nisu jeli 40 dana, gađaju avione šutevima.
    Sekunde zaslužili niste ovu brojku ljudi koji su došli radnim danom podržati vas.
    RPG i Stojković zvijezdama pokazuju kako se bori na terenu,skinite dresove.
  • Boycie
    2.6k
    Treba pogledat istini u oci i napraviti rezove.

Ademi spreman za 10min po utakmici.
    Petko spreman ni tolko u cijeloj sezoni.
    Ristovski kao da sabotira cijelu sezonu, zapravo nesposoban.
    Zagorac je tu da poklanja dresove.

Njihove place su ukupno?

Hvala na svemu, dovidjenja vec danas.
    Dinamo ne smije biti takav klub.
  • Neron53
    1.5k
    Zar stvarno ima ikoga da opravda ovakvu igru? Ovakvo vođenje tekme? Ove zamjene? Ovo pusenje sezone?
  • shameless86
    31
    ali fakat ne kuzim taj pristup..nije sramota izgubit..al imas sansu za taj jebeni pehar..svi su te otpisali,spradaju se s tobom..i ti umjesto da ovih 8 kola pogines,preoreš teren,nedaš disat protivnicima..ti ko zadnja pička odigraš..trčkarajući ko na školskom,na jebenom haklu..na kutiji šibica i to veteranskoj je više naboja nego u tim pičkama na terenu
  • Davieboy86
    414
    Kolko god se trudio biti optimistican ali danas ovaj pristup, motivacija,zamjene, igra i vodjenje iste , u trenutku borbe za naslov su nesto ono sto nema zapravo komentara. Hvala vam Perkovicu i decki.
  • Droljo
    15k
    Nije dobro. I dalje se nadam.
  • LA BOMBA
    85
    Otkaz Cannavaru je bio greška. Mogao si ga pustiti do kraja sezone, gore od ovoga ne bi bilo. Sada si u kaosu sa trenerima, a igra je još dalje loša.
  • IstokKa96
    855
    Kakvu sprdačinu od kluba ste napravili. Pogledajte se u ogledalo i zamislite se.
  • bobanzg
    3
    Hoće stavit na instač Nema predaje... Ono što najviše boli da se ja tu više sekiram nego igrači. Jebe se njima.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    mislim da su nam sada sanse doslovno u promilima.
  • IceMan
    2.8k
    Al realno utakmice protiv Varazdina i ova danas su jako pokazale da igrače boli kurac. Većinu njih. Ajde Istra se desila, razmontirali su nas na brzaka i takva se tekma desi.

Al utakmica kao VŽ i danas, protivnici po mjeri, zanos i puno naših navijača, a ti se šećeš veliku večinu vremena… jednostavno - izdali ste nas ove godine.

I okej, imaju Zajec i uprava velike odgovornosti, al igrači prije svega su nas ostavili na cjedilu. I to je sva istina.
  • Blueshadow86
    3k
    Bar smo sada u komotnoj situaciji na tablici. Jedini smo klub koji ne može ni dolje, a ne može ni gore. :cool:
  • tp1997
    1.2k
    Znate što je najgore? Najgore je da ako rivali danas kiksaju, i dalje smo živi. Bio bi to isti ishod kao da i mi i oni dobijemo svoje utakmice, što nije bilo nerealno uoči ovog kola.

I to je bolno. Jer ćemo se opet nadati. Opet vjerovati da ima neka želja, volja, inat, vještina koja će nas izvući. A onda ćemo se opet razočarati.

Uzgred, svima koji u zučnim kritikama spominju Mbukua - niste mi jasni. Čovjek je u 20 minuta danas napravio više prodora i podijelio više korisnih lopti nego gađatelj aviona s Tuđmana Marko Pjaca od prve minute.

Ja si ne mogu pomoći, i dalje se nadam. I to je najgore. Dobro je netko od kolega gore napisao, da je bar -15, lakše bi bilo.
  • Facke
    5.7k
    Nist nemam za reci, nisam ni sokeran.
    Nekak je ove nazalost ovu sezonu postala navika..
  • NitkoBitan
    25.5k
    Da su Mbuku i Kanga bili od prve pobjedili bi. Ali Perkovic... populist, odnosno taoc senatora.

Ne znam uopce zakaj spominjem pomocnog trenera kad je glavni Ademi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.