• tp1997
    1.2k
    Otkaz Bjelici je bio greška.
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Perkovic katastrofalan danas pocevsi s izborom dolcevite. Kretensko vodenje utakmice maksimalno, sve sto radis cijelu utakmicu je bacanje lopti u bunar s krila, pa jel ima logike mozda s dva napadaca onda da se stvori malo te guzve u 16 ako nista?
    Hoxha, ko mi nade jednu dobru sekvencu ovog polovnog Albanca ovo proljece ja mu placam bar 5 pivi. Zadovoljit cu se s 2 tocna dodavanja i jednim upotrebljivim ubacajem. Poklonio bi ga za 2 povratne boce, prazne.
    Ademi nespreman u tome svemu ulazi u igru na sparinu, masterclass potez.
    Nije Banic danas nista ni morao obranit, profesionalni igraci ne mogu okvir gola pogodit, a kakti su nabrijani na borbu za naslov. Gorica nam je dala 3 ista gola na istom stadionu, pa daj se odite ljecit debili.
    Vruc sam, ljut sam, ovako polaganje oruzja nisam ocekivao, ovo je dno dna. Mama vam se trudi.
  • jedan u nizu
    12.8k
    Jesu prosle izjave nakon utakmcie?
    Sta se prica?
  • ElDorado
    3.2k
    PERKOVIĆ: „NEMAM ŠTO PRIGOVORITI SVOJIM IGRAČIMA, SAMO NAM JE NEDOSTAJALO PRECIZNOSTI”

Da li ovo treba komentirati?
  • BBB ROHOLT
    79
    Perkovic 5 godina u klubu i ništa nije naučio...pa koliko je se uhljeba koji veze nemaju sa zivotom nakotilo u klubu pa to je strašno
  • Noel
    10.9k
    Čim sam vidio ovdje po forumu i po medijima likove koji od neki dan ozbiljno spominju ostanak Sandra Perkovića kao stalnog trenera shvatio sam da ćemo izgubit protiv Gorice.
  • BBB ROHOLT
    79
    pa ti ostani normalan nakon ove izjave
  • Crni86
    9.6k
    lik nije normalan. Gol preslika 85% golova kako smo primili ove sezone. Osim igracima to na dusu ide i treneru.
  • Jay
    1.1k
    Hoce sutra senatori odrzat pressicu?
    Znamo da je lose, sorry ono mi stvarno zelimo. Koja je izlika sad, sami sebe treniraju i odreduju kad i koliko igraju, jedu sto zele i svejedno im je ispod casti trckarati po Gorici? Dvije pobjede zaredali, vidjeli da je konkurencija losa i eto nas posao je odraden, hehe uspjeli smo.

Stjerajte se u kurac, decki. Od prvog do zadnjeg. A poseban pozdrav onome koji vas je tako lijepo doveo i zadrzao u klubu.
  • Zg123
    1.6k
    Kaze nas dibidus svi dobro treniraju i tesko je izabrati tko ce igrati. Zadovoljan je prikazanim, samo je nedostajalo preciznosti iako smo imali NULA velikih sansi
  • nemapredaje
    4.8k

Otkaz Cannavaru bio je greška
    Otkaz Bjelici bio je greška
    Otkaz Jakiroviću bio je greška
    Otkaz Bišćanu bio je greška
  • Blueshadow86
    3k
    Kaze nas dibidus svi dobro treniraju i tesko je izabrati tko ce igrati. Zadovoljan je prikazanim, samo je nedostajalo preciznosti iako smo imali NULA velikih sansiZg123

Poslije ove izjave bi mi završio za Zavodu za zapošljavanje. Nek nitko ne bude trener. Isti kurac.
  • Cif
    323
    znam ne radi mi mozak poslije ovoga
  • javolimtebejako
    2.2k
    3.1k
    PERKOVIĆ: „NEMAM ŠTO PRIGOVORITI SVOJIM IGRAČIMA, SAMO NAM JE NEDOSTAJALO PRECIZNOSTI”
    ElDorado

ak prigovori nesto, nece mu dat da dode na cigaru u pusacku dobu
  • Droljo
    15k
    Kakvu sprdačinu od kluba ste napravili. Pogledajte se u ogledalo i zamislite se.IstokKa96

Tko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.