• KtcGoat
    7.9k
    Majkemi nemam nakon ovog nemam trenutno ni volje ista govorit, muka mi je.
    "Sutnja je cesto jaca i od rijeci"
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Sve mogu istrpit,nije mi ni problem sto ocito nista od naslova,ali pristup u 80.minuti igrača je kataatrofalan. U igri si,živ si,protivnik ima crveni,a tebi je govor tijela da si vec izgubio.Nit grizes nit ista..mnoge utakmice su izgubili treneri,nesreca,los transfer rok,uprava,sportski direktor,vanzemaljci- ali danas iskljucivo igrači se trebaju pogledat u ogledalo. Sramotno.
  • Noel
    25.6k
    U kojoj ligi svijeta će prvak imat 60 nekaj bodova? Koja sramota od države nogometa i lige. Imam osjećaj da se ove godine išlo na to da Hajduk mora bit prvak pa makar i sa 60 bodova. Nemam odgovor na ovakvu današnju partiju i šetnju po terenu.
  • Omake
    21.8k
    Svako gostovanje isto. Bez volje, bez želje, bez energije, bez ideje. Kao da ih drogiraju u autobusu.
  • Fan
    2.9k
    Neki nek se nakon svojih nekih komentara zapitaju da li uopce navijaju za dinamo…. — Crni86

Ovakvi komentari mi najviše dignu tlak.
    Ako tebe danas nije sram, onda ti nisi nikakav navijač i ne želiš klubu sve najbolje.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ne pada mi napamet opravdavati naše "igračine", ali Rijeka i Hajduk su također ove sezone odigrali pun k ovakvih tekmi, a opet nekako uzeli barem bod ili čak pobjedili. Nitko mi ne može reći da je Hajduk u Varaždinu odigrao bolje nego mi danas. Ili Rijeka doma protiv Varaždina. Na kraju, unatoč tome, jedni su uzeli bod a drugi sva tri...

Hvala našima na nezobravnoj sezoni. :vomit:
  • Olmic
    6.1k
    Bravo igraci vasa sramota
  • vjeko1701
    30.2k
    Intenzitet 0, prihvatili njigovo trčkaranje od prve minute. Znači imaš još tih 6 utakmica nade. Pa potrgal bi sebe i sve oko sebe u tih 6 utakmica a oni ko da su na +15 pa laganini odrađuju. Ko da se igralo za prividnu statistiku. Ova ekipa nema u sebi da ovo okrene. Ak niš drugo, završna potvrda toga.
  • ElDorado
    15.6k
    Mi živimo u iluzijama cijelu ovu sezonu. Ova momčad je odron, igrači bez ikakvog zajednistva i borbenog duha. 4 trenera nitko ih nije uspio pokrenuti. Treba potpuni remont.
  • Boysica
    963
    potpisujem ti ovo šutnja je često jača i od riječi
  • FrodoJePurger
    835
    Koji k**** mi bodrimo naš klub kada ga igrači neće
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Sramotan govor tijela od 1. minute, teški amaterizam na terenu do trenera.

Sramite se, očekujem Bobanovu čistku još večeras.

Zajec daj ostavku i sačuvaj obraz bar.
  • Fabercaster
    1.3k
    Jesenas smo izašli u jednim postavkama i s jednim idejom i imali smo jedan ishod (2:2). Danas opet izlazimo u istim ili sličnim postavkama sa istim ili sličnim idejama i čudimo se istom ishodu?! Pa tako i ja mogu bit trener. Platit ću Guardoli, Mourinhu Kloppu dva sata posla da mi slože taktiku i vrtit ću je 36 kola + kup utakmice. Strašno nešto.

Što se penala tiče ja stvarno ne znam koja je tu dvojba...čovjek iz čista mira uzme i gura sa obje ruke igrača u šesnaestercu. Da ga je svirao ja bih se zapitao jesmo li kupili utakmicu koliko je glup penal, ali je penal 1/1.

A što se primljenog gola tiče...Baturina...ako ne možeš primit loptu s igračem Gorice na leđima, kako ćeš je dijete drago primiti sa igračem Bayerna, Cityja, Manchestera, Reala, itd.?

A posebna sramota je činjenica da od 20+ udaraca skoro pola ode 5-10 metara preko ili oko gola.
  • IceMan
    4.6k
    Ove sezone su mi već 10 put slomili srce.

3x lakše bi podnio da imamo -15 i da znam da je gotovo…

Ovak te bace u igru pa opet slome i tako u krug.

Igrači su plaćeni skoro kao cijela liga zajedno. Ovo netko mora platiti, ovu katastrofu.

Prije svega 90% kadra.
  • tp1997
    3.5k
    Vjerujemo li i dalje u obranu naslova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.