• KtcGoat
    478
    Majkemi nemam nakon ovog nemam trenutno ni volje ista govorit, muka mi je.
    "Sutnja je cesto jaca i od rijeci"
  • Dinamo-SB
    244
    Sve mogu istrpit,nije mi ni problem sto ocito nista od naslova,ali pristup u 80.minuti igrača je kataatrofalan. U igri si,živ si,protivnik ima crveni,a tebi je govor tijela da si vec izgubio.Nit grizes nit ista..mnoge utakmice su izgubili treneri,nesreca,los transfer rok,uprava,sportski direktor,vanzemaljci- ali danas iskljucivo igrači se trebaju pogledat u ogledalo. Sramotno.
  • Noel
    10.9k
    U kojoj ligi svijeta će prvak imat 60 nekaj bodova? Koja sramota od države nogometa i lige. Imam osjećaj da se ove godine išlo na to da Hajduk mora bit prvak pa makar i sa 60 bodova. Nemam odgovor na ovakvu današnju partiju i šetnju po terenu.
  • Omake
    7.3k
    Svako gostovanje isto. Bez volje, bez želje, bez energije, bez ideje. Kao da ih drogiraju u autobusu.
  • Fan
    969
    Neki nek se nakon svojih nekih komentara zapitaju da li uopce navijaju za dinamo….Crni86

Ovakvi komentari mi najviše dignu tlak.
    Ako tebe danas nije sram, onda ti nisi nikakav navijač i ne želiš klubu sve najbolje.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Ne pada mi napamet opravdavati naše "igračine", ali Rijeka i Hajduk su također ove sezone odigrali pun k ovakvih tekmi, a opet nekako uzeli barem bod ili čak pobjedili. Nitko mi ne može reći da je Hajduk u Varaždinu odigrao bolje nego mi danas. Ili Rijeka doma protiv Varaždina. Na kraju, unatoč tome, jedni su uzeli bod a drugi sva tri...

Hvala našima na nezobravnoj sezoni. :vomit:
  • Olmic
    4.5k
    Bravo igraci vasa sramota
  • vjeko1701
    14k
    Intenzitet 0, prihvatili njigovo trčkaranje od prve minute. Znači imaš još tih 6 utakmica nade. Pa potrgal bi sebe i sve oko sebe u tih 6 utakmica a oni ko da su na +15 pa laganini odrađuju. Ko da se igralo za prividnu statistiku. Ova ekipa nema u sebi da ovo okrene. Ak niš drugo, završna potvrda toga.
  • ElDorado
    3.2k
    Mi živimo u iluzijama cijelu ovu sezonu. Ova momčad je odron, igrači bez ikakvog zajednistva i borbenog duha. 4 trenera nitko ih nije uspio pokrenuti. Treba potpuni remont.
  • Boysica
    763
    potpisujem ti ovo šutnja je često jača i od riječi
  • FrodoJePurger
    302
    Koji k**** mi bodrimo naš klub kada ga igrači neće
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Sramotan govor tijela od 1. minute, teški amaterizam na terenu do trenera.

Sramite se, očekujem Bobanovu čistku još večeras.

Zajec daj ostavku i sačuvaj obraz bar.
  • Fabercaster
    174
    Jesenas smo izašli u jednim postavkama i s jednim idejom i imali smo jedan ishod (2:2). Danas opet izlazimo u istim ili sličnim postavkama sa istim ili sličnim idejama i čudimo se istom ishodu?! Pa tako i ja mogu bit trener. Platit ću Guardoli, Mourinhu Kloppu dva sata posla da mi slože taktiku i vrtit ću je 36 kola + kup utakmice. Strašno nešto.

Što se penala tiče ja stvarno ne znam koja je tu dvojba...čovjek iz čista mira uzme i gura sa obje ruke igrača u šesnaestercu. Da ga je svirao ja bih se zapitao jesmo li kupili utakmicu koliko je glup penal, ali je penal 1/1.

A što se primljenog gola tiče...Baturina...ako ne možeš primit loptu s igračem Gorice na leđima, kako ćeš je dijete drago primiti sa igračem Bayerna, Cityja, Manchestera, Reala, itd.?

A posebna sramota je činjenica da od 20+ udaraca skoro pola ode 5-10 metara preko ili oko gola.
  • IceMan
    2.8k
    Ove sezone su mi već 10 put slomili srce.

3x lakše bi podnio da imamo -15 i da znam da je gotovo…

Ovak te bace u igru pa opet slome i tako u krug.

Igrači su plaćeni skoro kao cijela liga zajedno. Ovo netko mora platiti, ovu katastrofu.

Prije svega 90% kadra.
  • tp1997
    1.2k
    Vjerujemo li i dalje u obranu naslova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.