• dinamozivivjecno
    2.5k
    moja greska, mislio sam na domacem terenu.
  • Jurki
    16.2k
    Ljudeki moji dragi raznesel sam se. Budimo svi sretni na ovakvoj pobjedi jer ja jesam.

Ak nas je ikad moj i tvoj Dinamo ikad trebal, treba nas sad.
    Najte jesti govna skup z menom. Al je trebalo ovak ili onak.
    Podrzimo svi skupa nase decke koji su ovakvi illi onaki.
    Zelim titulu i ove godine.

Ti si mi sveeee
  • Petar86
    1.1k
    bas mi je simpaticno kod pojedinih nogometasa koja ega imaju unatoc tome sto su da ne uvrijedim domaceg decka, losi.
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Mislim da je ipak Mmaeeova :rofl:
  • Paggini
    41.2k
    @Majki2111 i ostali, obrisani postovi o događanjima na tribini, takve stvari nisu za javni forum
  • IceMan
    2.6k
    Takve utakmice volim…

Na sjeveru malo jača feštica i zajebancija danas bila.

Volim to. Volim te Dinamo :heart:
  • Majki2111
    3.9k
    Oke ako nisu za javni forum gdje se može raspraviti o takvom ponašanju na tribini na stadionu?

Pričamo o istinitom događaju na javnom mjestu.
  • Paggini
    41.2k

Ne znam brate gdje ćeš pričati o tome, ali ne na javnom forumu kojeg čitaju novinari, suparnicki navijaci i ostala žgadija.
  • Krizy
    53.9k

Mogao si raspraviti odmah na tribini.
  • Fabercaster
    63
    Napisao sam opšeznu analizu kao i prošlih kola ali na kraju sam sve obrisao osim dvije točke:

1.) Dinamo is back, jebat ćemo mater!
    2.) Kanga očito prati ili mu prevode što mediji pišu jer inače nebi onako slavio...bravo! to je dokaz da mu je stalo. Danas opet uzeo većinu duela, apsoutna zvijer na terenu!
  • Majki2111
    3.9k
    Bar onda znaju kakvih pojedinaca imamo i kakva je situacija na tribini. Nemojmo se lagat i uljepšavat. Tako je kako je.
  • GOAT
    2.3k
    Ništa ljepše od pobjede pred reprezentativnu stanku, bravo dečki

Sad kad se vratite nogometu idemo po titulu :)
  • Majki2111
    3.9k
    Možda i budem iduću domaću, vidjet ću.
  • ShanKu
    1.5k
    Isprike :up:
    Stojković.. kakav igrač!
  • Paggini
    41.2k

Editirao sam ti opet post, ne pisi to na javnom forumu. I još jedno pitanje - jel ti shvaćaš dinamiku ultras tribine? Da, ima svakakvih ljudi, da, događaju se svakakve stvari, ali to je tribina, to nije mrtvo kazalište kao na zapadu i dogode se stvari.

Ako ti smetaju, raspravi s ljudima na tribini ako želiš da se ne ponavljaju, a ne pisati crne kronike po forumu po ko zna koji put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.