• Boycie
    2.4k
    Napokon jedna tekma di i oni najgori kriticari nemaju kaj prigovorit. I napokon bez nervoze odgledano. Navijanje kad je ekipa dosla pod tribinu jebeni optimizam i poruka.
  • Pacho
    303
    Sad jos samo da orjuna sutra ne dobije i vrhunski vikend
  • Crni86
    8.9k
    3:0 rezultat pa neka igre pocnuCrni86

Bit cemo prvaci, vidimo se na trgu u svibnju :cool:
  • Facke
    5.4k
    Presle je puno puno puno vremena u HNLu da sme odigralu od prve minute ovakvu utakmicu. Denes sme bili dominanti, iza sigurni, imeli dobre kreacije prema napred. Sve pohvale cele momcadi i stozeru.
  • Boycie
    2.4k

20250315-174328.jpg

7k+ realno. Taman bez skeniranih.
  • San Lorenzo
    19k
    Zadovoljan sam sa apsolutno svime i svima...jedino što me smeta je da kao i svaki put ove sezone kad smo počeli sličit na nešto dolazi reprezentativna pauza.
  • IvanS
    265
    Od dobrih stvari treba spomenuti Belcarovu asistenciju (lopta s očima) koju je naš napadač upropastio, te trenutak kad je Petko otresao Fetaia k'o zadnjeg amatera.

Mikić dobio minute, Petković, Mišić i Sučić sve više u ritmu.

Taman sad ova stanka i nije trebala, ali ajd, neka Fabio uigra nešto novo.
  • Marley
    3.3k
    Aaaahhhhhhh, punog srca kuci :heart:

Prije nego pocnem citati... sta ima na temi, jel opet netko nasao razlog za pljuckanje ili je ok? Molim upozorite me da si ne pokvarim ovu lijepu vecer bezveze :grin:
  • Kruno
    700
    Odem na misu za vrijeme utakmice i lagana pobjeda.
  • vjeko1701
    13.1k
    Možda najbolja utakmica Stojkovića u Dinamu. Zbilja izgleda sve bolje i bolje.
  • ShanKu
    1.5k
    Za više savjeta o rezultatima.. tu sam :lol: 3:0!
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Odlična utakmica, šteta što se još nije zabilo pokoji gol, lagano je moglo biti 7:0. U ekipi vlada dobra atmosfera, službeni Dinamo objavio video s treninga gdje Baturina oponaša Kangu i njegove hlačice. Povijesni trenutak kod proslave Kange - Mmaee se smije! Prilikom izlaska Kange, osmjeh na licu Petkovića i Kange, lijepo je vidjeti dobro raspoloženje. Slijedi invazija na Varaždin.
  • Crni86
    8.9k
    Kakav seks od igre je ovo veceras bio.
  • Probirštift
    845
    Kakvo je to ponašanje?!Majki2111

Jako standardno kad daš ljudima autoritet ili moć nad društvom koji to uopće ne zaslužuju nit su sposobni ju kontrolirat, neki mali kaj ide u srednju i dangubi u životu možda nema nikakve koristi društvu al zato na tribini može provoditi pravila raznim strancima i turistima kaj dođu na jednu tekmu u životu
    Nepovezano s ovim ali čim nekome daš moć nad nekim vidiš kakav je
  • El Madrigal
    200
    Neda mi se čitati 10 tranica, ali prezadovoljan sam utakmicom, sve pohvale Dinamu i svim igračima. Šteta što Bruno nije zabio ili Bati na njegovu asistenciju. Malo pomalo i Dinamo opet izgleda dinamovski, dakle moćno, hrabro, goropadno. Šteta možda za još koju loptu da nije ušla. Sutra X na Ruji, ali čak i ako tlogod pobjedi, mislim da se paradigma mijenja i da i Rijeka i Hajduk mogu početi drhtati od kompletiranog Dinama... Bačkizagre stuhpa šeja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.