• Jurki
    16.2k
    Idem doma sretan. DINAMO. Ajmo dalje.
  • kajjaznam
    108
    Mama nemoj plakati...
  • blue heart 72
    2.1k
    Po meni je najveća pobjeda danas to kaj se igračima vrnul osmjeh na lice, kaj su uživali u igri i to se vidjelo odmah od prvog sunčevog zvižduka. Po ovome kaj smo danas vidli i Rijeka i tovari se mogu oprostiti od svojih snova o tituli

Scena dana, naravno Kangina proslava
  • Odani Zgd
    135
    Ljudi,jeli i vama šteka forum ili samo meni?Ostale portale čitam normalno
  • Probirštift
    845
    Rusi hakiraju Zonu, više vidim crvenu thank your for your patience sliku nego zonu
  • jedan u nizu
    12.3k
    Joj što volim kada tijekom i nakon utakmice osvane samo 10 stranica na temi utakmice.

Do kraja sezone zelim samo 10 stranica po utakmici!!
  • Noel
    9.3k
    Torcida Beograd napala Zonu..
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Konacno utakmica bez stresa i sa praznom mrezom u nasem golu, mislim da smo samo protiv Sibenika imali clean sheet ove polusezone. Ni kisa ni +38 temperatura me nije pokorila da propustim utakmicu, ali sta cu kad su mi ove "manje" tekme 100 puta draze nego derbiji :lol:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Ono kad poslije tekme mazneš bruger kod Igreca, dođeš doma, spremiš nasmiješenog klinca u krpe, lagano se zavališ na kauč, pogledaš u miru sažetke, otvoriš Zonu, a na temi tekme sam 17 stranica :wink:
    Volim te Dinamo i drugi clean sheet zaredom! :heart:
  • Papastrumf
    14.8k

Pa imao si clean sheet proslo kolo u Koprivnici.
  • Marc
    356
    Da smo cijeli sezonu igrali ko zadnje dvije tekme bili bi prvaci do Bozica, ovako se moramo izvlacit, ali zadnje dvije tekme uljevaju optimizam..
  • Nolifer
    10k
    Ne loše. Pristup ok, igra još bolja. 3 boda su tu. Clean sheet Neve. Pogodjen sastav i strijelac i konačno bez stresa vikend.

:victory: :strong:
  • vlatkomarkovic
    470
    Danas smo potvrdili nekoliko već ionako znannih zaključaka:

1. Čitavi Dinamo je najjača momčad u HNLu uvjerljivo bezobzira tko je trener.
    2. Dinamo živi i umire s Mišićem, također, bezobzira tko je trener.
    3. Stranci Marka Marića većinom nisu ni blizu kvalitete za Dinamo.
    4. S obzirom na tko sve odlazi na ljeto i da drugi ključni igrači su izraubani dosta, idući prijelazni rok je ključan i ne smijemo kiksati i treba nam stvarno najbolji SD kojeg možemo dobiti.
    5. Ako se svi oporave nakon reprezentativne pauze i nastavimo ovako igrati možemo biti prvaci, ali nam treba dosta sreće.
  • SjevernaStrana
    2.4k
    NAPOKON "dosadno" maksimirsko popodne.
  • Noel
    9.3k
    Sad sam pogledao sažetak u miru nakon tekme. Kuletova faca u pozadini dok Kanga slavi gol je događaj tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.