• kajjaznam
    108
    Stari moj, tak je oduvijek bilo. Čudiš se tome ko pura dreku.
    Treba reagirati na nasilje i ok je kaj ti tu spominješ, al to je navijačka tribina, jbmu takve stvari se dešavaju.
    E sad to što prozivaš da grupa provodi teror, to su jako ozbiljne i vjerojatno meutemeljene činjenice obzirom na taj događaj kaj si vidio.
    Nemreš tak, sorry
  • Bosskovitz
    15.6k
    Dojma sam da je Cannavaro napokon pronasao svoju idealnu postavu. Atmosfera je dobra, vidi se da su se malo opustili i da opet vjeruju u sebe, imamo vremena između utakmica i za odmor i za pripremu, ako dobro otvaramo utakmice ima dobrih prilika i za ekipu s klupe, nek nas pomazi zdravlje i malo sreće ili barem objektivno suđenje u derbijima i dobri smo.
  • Marktwain
    155
    Majki, jel ti imaš problem sa shvaćanjem onog kaj ti je napisano?
  • Majki2111
    3.9k
    Ne. Kopčam dobro pročitano.
  • Paggini
    41.2k
    @Majki2111 ne da mi se više brisat, prestani samo. Ako imaš problema s ponašanjem tribine, riješi to na tribini s ljudima s kojima imaš problem, a ne zvati ekipu po javnom forumu teroristima
  • Marktwain
    155

Ne slažem se.
    Ukratko, prestani više, jbt.
  • Marley
    3.3k
    , ja te u potpunosti shvacam i podrzavam ovo sto pises, eto sad sam prilicno sigurna da cu trajno ostati na Zapadu haha...
    Ali moras se zaustavit, nema smisla. Popit ces ban bespotrebno, a neces nista postici.
  • Majki2111
    3.9k
    Ja sam s istoka prešao na sjever. Ovo mi je treća godina tu na sjeveru. Dojam mi je da se takvo ponašanje pojačalo odnedavno. Možda griješim, ne znam. A ovo az micanje postova, ne znam, nisam konfliktan forumaš, ne vrijeđam nikoga, pišem onako kako je bilo. A nisam jedini koji je to vidio.
  • Hnlovac
    1.7k
    Majki, slažem se i ja s tobom, ali jedini razlog zašto se ovo miče je što svaki dan deseci novinarskih i ostalih lešinara gledaju zonu da nađu materijala za posrat klub

Kužim što kažeš "pa neka se i sazna" ali vjeruj mi, iz takvog nečeg nista dobro neće proizac, takvo ponašanje se neće zaustaviti. Pogotovo sad kad Dinamu npokon ide dobro, govna traze i najmanju priliku da nas spuste.

zapravo će lesinari i govnari s konkurencije koji rade iste takve stvari dobiti vjetar u leđa jer će to moć nastavit dok uz sve i seeu po nama kakvi smo. Zato kažem, najbolje to rjesit uzivo, pogotovo one paunove koji se sepure, ali ne davat materijala piskaralima
  • Marley
    3.3k
    razumijem, ali ako ti je receno da ovdje nije mjesto za to, nemoj. Ocito postoje razlozi zasto je tako. Kuzim da je frustrirajuce, ali zaboravi sad na to OVDJE.
  • Bosskovitz
    15.6k
    Ne bi čovjek rekao na prvu kad pogleda zadnjih x komentara na ovoj temi, ali danas je između ostaloga ispred te tribine na terenu igrao Dinamo i odigrao odličnu utakmicu.

Daj dođite k sebi.
  • fakin
    98
    Dinamo opet dominira hnl-om. međutim, zbog užasne sezone do sad u domaćem prvenstvu i dalje smo u ozbiljnom zaostatku.

samo da nastavimo ovako igrati pa ćemo za dva mjeseca ponoviti frazu - Najte kaj zameriti
  • KtcGoat
    295
    Ocekujem da se u narednih par dana na forumu pojavi neko sa nickom "SpustenehlaciceWilfriedaKange" ili tako nesto, a ako ne, bit cu razocaran!
  • Jay
    784
    Dvije utakmice zaredom pobjeda bez primljenog gola, dvije utakmice zaredom promašen penal. Neka svi igrači promaše po jedan do kraja sezone ako je to dvoje povezano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.