• vjeko1701
    13.1k
    Meni je drago to vidjeti jer samo potvrđuje da i dalje imaju mentalitet žrtve. I zato se unatoč ishodu ove sezone ne brinem za budućnost.
  • NVKOD
    3.6k
    Kako je Lokomotiva, koja je toliko puta zadnjih sezona naudila Modrima, opet 'spustila gaće' u Maksimiru, otprilike poput Kange nakon pogotka, kako se, eto, vraćaju stara vremena, u kojima je, kažu, Dinamo bio privilegiran i imao pogurance na sve strane, a protiv Lokomotive imao 2-0 već u tunelu. Kako su Čabraja i njegovi igrači 'prodali dušu', kako ovo, kako ono...rakurs

Znači, gle kakve su to razine kmeketa, a vode nas 3 boda (moguće 6, 4 ili 3 nakon današnjeg derbija). Kako će kmeket izgledati kada prebacimo minus i odlijepimo se?

Pobjeda protiv Varaždina - Šafarić namjerno ostavlja najbolje igrače na klupi
    Pobjeda protiv Istre - Garcia voli više zagrebački nego lignje i pomfirt pa nam pušta
    Pobjeda protiv Osijeka - Čohar pušta jer su prošli dalje u Kupu protiv nas
    Pobjeda protiv Šibenika - puštaju nam jer bojkotiraju radi isključenja struje i vode
    Pobjeda protiv Gorice - Carević se osvećuje tovarima jer mu nisu dali da bude njihov trener

Itd.
  • serbus
    4.7k
    Odlična tekma, jedina zamjerka Cordoba krene na gol i umjesto udarca krene povratnu odigrati i dobro. Jebiga nije ispalo dobro presjekli su ono kaj mene muči da se frajer držao za glavu 10sec u 16m. Dočekao novi napad na 25m. Ozbiljno treba s njim popričati da kad izgubiš loptu trčiš za njom natrag. Od držanja za glavu ništa.
  • Infinity
    17.6k
    Konacno uvjerljiva igra i uvjerljiva pobjeda. Pogledao sam nekih pedesetak minuta i steta samo sto nije bilo 5-0, ali danas kad smo dali tri komada ipak necu biti nezadovoljan realizacijom :rofl:

Steta sto idemo na odmor sad kad djeluje da konacno funkcioniramo.

I malo porazan podatak, ali ovo je prvi put da smo ove sezone vezali dva HNL kola bez primljenog gola. Vezali smo na pocetku sezone Qarabag i Sibenik ako gledamo kronoloski sve utakmice. Porazno je to da sve do sad nismo imali doslovno nikakav niz, ali je dobro to da smo konacno uspjeli.

I opet ko bolesnik vjerujem u titulu :lol:
  • Nogo
    5.9k
    Ja ću samo čestitati našim dečkima na izvrsnoj želji i trudu. Kada se može, sve se hoće!
    Sa ovakvom igrom nama nitko nije ravan, nitko!
    Stojke izrasta u pravog španera! :clap:

Po meni su svi igrali odlično osim zamjena (Kule, Cordoba) ali shvaćam njihovo nezadovoljstvo pa je to i situacija radi toga.

Žao mi je malo Kačavende i Hoxhe koji su u drugom planu (pogotovo Kača) ali znam da ne mogu svi igrati pogotovo kada smo u zaostatku.

Ako ovako nastavimo dalje i ako krene serija od par pobjeda, neće nam biti ravnih!
  • El Madrigal
    200
    Ako ovako nastavimo dalje i ako krene serija od par pobjeda, neće nam biti ravnih!Nogo

Serija je već krenula. Rekao sam tko od vodećeg trojca prvi skupi 3 pobjede za redom u 2025., on je prvak!
  • Filip85
    26
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/jelicic-o-kangi-iznenadio-me-s-prednje-strane-gacica-mu-se-ne-nazire-nista-15563592

- Opet nam je pokazao stražnjicu. Ali iznenadilo me da se s prednje strane ništa ne nazire. Dijelio sam svlačionicu s tamnoputim igračima i znam koju nosim frustraciju zbog toga...

:lol:
  • Hrc-Vg
    602
    Koja je to seljačina, da ga je bar GG napenalio…On tamo pred ženskom kolegicom priča o svojoj fascinaciji s crnačkim kitama…Dno.
  • Droljo
    13.5k
    Kulenović dva puta puca kad treba dodati za gol. Ok, bori se za status i to ali bori se i Cordoba koji je svejedno probao dodati baš tom Kulenoviću. Loše je ispalo al bar je probao.
  • javolimtebejako
    2k
    - Opet nam je pokazao stražnjicu. Ali iznenadilo me da se s prednje strane ništa ne nazire. Dijelio sam svlačionicu s tamnoputim igračima i znam koju nosim frustraciju zbog toga...Filip85

o cemu ovaj retard prica na televiziji to nije realno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.