• Vedraca
    140
    Panjina teska u Rapidu....ili zabije iz penala ili neki odbijanac ....Jako los na lopti treba Mu paar Sansi da zabije....sta je sve fulo za Rapid Ove sezone je Cudo
  • emreli21
    287
    ništa nije odbio, niti mu je išta ponuđeno. Dinamo je zvao par kandidata (među kojima su i Kovačević i Garcia, ali i još neki drugi) samo na preliminarne razgovore. Znači, nitko od njih nije dobio pitanje "hoćeš li biti novi trener Dinama". Bobana zanimaju njihove ideje, vizije, što žele od Dinama, uklapaju li se u njegovu filozofiju, viđenje nogometa. I ti će se razgovori voditi s nekoliko kandidata još barem 15-25 dana... i šta god izlazi u javnost do tad, nitko neće dobiti ponudu da postane trener, već samo za prve razgovore.
  • Davieboy86
    426
    Ako je to receno u podcastu mora da je 100% tna istina . Po tome dolazim do zakljucka da je dinamo kontaktirao 10 trenera zadnja dva tjedna. Logicno rekao bi Combe
  • Mr Anderson
    11.4k
    u podcastu onom vele da je kontaktiran i da se zahvalio i rekao da zeli
    Istru vodit dogodine
    Olmic

Oni vele da je bio kontaktiran ili je on osobno rekao da su ga zvali iz Dinama pa da je odbio?
  • Droljo
    15.1k
    A s obzirom na "ljubav" Bjelanovića prema Dinamu tko zna kakve bi Istra uvjete postavilaElDorado

Mogu se oni jebat ak garcia kaže da želi ići. Jbte igrača nemreš zadržati ak je odlučio otići a gdje ćeš trenera.
  • Crni86
    9.6k
    to nisam ispratio. Vidio sam sad na sofi da je vodio 10 utakmica.

Ali mi je i dalje nevjerojatno da nigdje vani nije prepoznat i nakon te ne uspijele avanture i da se opet morao vratiti u Istru.
  • ElDorado
    3.3k
    Ljubić uopće nije rekao da je Garcia odbio. Ne znam otkud to:

"Nije nužno da je to preveliki skok u karijeri, ali bitno je kakvu osobnost imaš. Mislim da on na tom planu nije za Dinamo. Garciju vidim drugačije. Mislim da bi on bolje legao Dinamu. Dokazan je trener i njegov rukopis se vidi na terenu i to u kratkom roku. Dinamo možda ima aduta u toj priči u smislu da je Dario Dabac bio sportski direktor Istre u razdoblju kad je Garcia došao na svoj prvi mandat“, rekao je.
  • Dinamovo proljeće
    19

Iz nekog ili točnije iz više razloga, koji su nam većinom i poznati, u dobrom dijelu ti isti igrači su danas neki potpuno drugi, po prikazanom i ponašanju na terenu, pa i izvan njega.
    Vrlo je izgledno da će trebati i vremena, ali i pogoditi s trenerom koji ima kapacitet za Dinamo, znanjem u sportskom sektoru i uz čvrstu voditeljsku ruku (ajde, to nadam se konačno u Zvoni imamo) - da ponovo vratimo pobjednički mentalitet.
  • Patak
    3.3k
    Sad kad se odlučuje prvenstvo mi na klupi imamo pomoćnog trenera bez iskustva, a u sezoni smo imali Bjelicu i Jakirovića. Bilo bi bolje da smo pomoćnom dali da vodi prvih par kola a onda doveli trenera do kraja prvenstva.
  • LA BOMBA
    102
    Mogu se oni jebat ak garcia kaže da želi ići. Jbte igrača nemreš zadržati ak je odlučio otići a gdje ćeš trenera.Droljo

Ako ga ima Istra pod ugovorom onda može izmusti Dinamo za milijun, dva.

Celje je od propalog Bordeauxa dobilo 700k eura za Rieru, a Istra bi mogla zatražiti još više jer se radi o Dinamu.
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Ti imaš misiju ubaciti Rieru u svaki tekst koji napišeš?
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Jebeš mi sve, ali lik me malo čak i prodo na Rieru. :rofl:
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    jako dobra info,znači nije definitivno da je Kovačević novi trener
  • FrenchMontana
    1.2k
    Igor Jovicevic jucer viden na Vrbanima… rekao bih da su razgovori s kandidatima za novog trenera u punom jeku…
  • Paggini
    45.8k
    Di mu žena pere posteljinu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.