• nemapredaje
    4.8k
    Čovjek u trenutku rezultatskog minusa radi zamjenu poziciju za poziciju, umjesto da ostavi Kuleta i sve baci u napad.
  • Srelee
    58
    Da je ista znala ova uprava ostavila bi Bjelicu do kraja prvenstva ili vec kad je smjenjivala trebao je Sopic bit jedino je on mogao razdrmat ove balerine
  • Crusades
    15.9k
    Ostavite Perkovića rekli su neki... emile da bude i sljedeće sezone on ili?
  • rokikaciga
    924
    nije uspješan trener, ali je glava i na to san i mislia. Ako su njega uspili sjebat, misliš da neće Kovačevića?don

Neće. Kanavaro je uvodio novosti, gluposti realno, usred sezone u kojoj se raspadamo. Misliš da je dobro dečkima sjelo kaj su jeli ko zečevi prije utakmica? Mrkva, cikla i kupus ili koji je već kurac bio. Umjesto da se fokusirao na teren on se s tim zajebavao. Pune zimske pripreme, nikakvi automatizmi, obrana nikad propusnija a on zlatna lopta stoper.

Kovačević je proživio malo teže stvari nego Fabio i mislim da mu Dinamo neće stvarati toliki pritisak kao što neki nagađaju, a i to kaj Boban stoji iza njega će mu pomoći s autoritetom i neće biti bušenja trenera.

Dosta da Boban jednom zagrmi na igrače kao "šef" da počnu shvaćati realnost situacije. I mislim da će Boban lagano i brzo se riješiti svakoga tko ide protiv njega i Kovačevića.

Da je ista znala ova uprava ostavila bi Bjelicu do kraja prvenstva ili vec kad je smjenjivala trebao je Sopic bit jedino je on mogao razdrmat ove balerineSrelee

Da je išta ova uprava znala Jakir ne bi dobio pedalu.
  • Zg123
    1.6k
    ovu nakupinu “igraca” je trebalo istrebljivati dok ne povracaju na terenu, ali evo sad im je trener prijatelj stigao pa svejedno igraju za k
  • Crusades
    15.9k
    Hoće bit sastanak senatora ili?
  • LA BOMBA
    85
    Na mjesto trenera do kraja sezone postaviti kondicionog trenera i da mi do ljeta svi proklinju dan kad su odlucili baviti se nogometom. Loptu bi mi vidjeli samo na utakmici.Infinity

Slažem se. Kondicijske pripreme za sljedeću sezonu mogu već poćeti sada.
  • Kruno
    868
    Jedino u u nekoj ustanovi poput popovace.
  • don
    12.5k
    Misliš da je dobro dečkima sjelo kaj su jeli ko zečevi prije utakmica?rokikaciga

ža mi je šta su uopće i jeli.
  • El Madrigal
    297
    Ali ako osvoji tko će ga se riješiti?
    8h
    El Madrigal

Sam sebe da citiram. I da se nasmijemo.
    Posipam se pepelom!
  • austrijanac
    6.5k
    Od novog trenera očekujem da izbaci Perkovića.

Ovako loše vođenje tekme već dugo nisam vidio.
  • Danko
    2k

Ne , nova strategija je domaći trener, domaći igrači.
    Neznam iz kojeg razloga, valjda ćemo glumit bilbao
  • Captain America
    19.8k
    Još nije kasno za kontaktirati Garciju. Toliko je dugo u domaćem nogometu da može proći pod domaćeg trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.