• E46
    1.3k
    Decki o tome govorim nikakav Jovicevic nije potreban, imamo 2 top trenera u nasem hnl bazenu a to su Garcia i Kovacevic, i Goran Tomic je dobra opcija.
  • Zagi
    9.5k
    Sve si reko s riječju radikalno.austrijanac

Ako idemo na radikalan rez svlačionice i odstranjivanje igrača koji se ne uklapaju u viziju onda...
    zamisli da dođe u Dinamo, svlačionica bi ga pojela.austrijanac
    ...ovaj problem nebi postojao?
  • jakov1
    533

Neovisno o Kovacevicu, primadone u klubu ne rjesava trener, nego onaj tko ih je zaposlio - u Dinamu je to sportski direktor. Igraci mogu biti nezadovoljni ili revoltirani iz tri razloga: 1) misle da ih se ne koristi koliko/kako treba, 2) nisu zadovoljni s financijama, 3) "nece meni nitko govorit sta da radim".

2) ocito rjesava SD, 3) ne bi nikad ni trebali proci selekciju za klub, a treneru na dusu moze ici samo 1), ali samo ako ne radi dobro. Ako radi dobar posao, igraci koji nisu zadovoljni njegovim idejama i vizijom ionako nisu za klub i za suradnju tako da je to opet primarno posao za SD-a.

Da pojednostavim - kad se Ronaldo ili Vinicius dure, ne nagazi/naguzi ih Ancelotti koji sutra s njima mora raditi kao da je sve normalno, nego Perez.
  • FelceAzzurro
    333
    Vi bi Garciu u Dinamu s ovim igracima? Pa bio je Fabio koji je htio da mu ekipa igra tako pa ga igraci nisu mogli pratiti,zamisli :lol: Da, Garcia. Za naše igrače bi najbolji izbor bio Vjeran Šimunić.
  • Dadox
    167
    Uvijek sam za domaće ljude,ali intrigira me ovaj Garcia.Još da sa sobom povede Lisicu i Rozića pa dodatii Jagušića….
  • Zagi
    9.5k
    Još da sa sobom povede Lisicu i RozićaDadox

Nije to dovoljna kvaliteta. Izgledaju bolje nego što to jesu, kaj je opet veliko priznanje Garciji.
    Mislim da bi recimo Cordoba rasturao u Istri.
  • miro
    6.3k
    Mislim da se tu griješi, ja sam siguran da bi i Lisica i Laval i Rozić i Cordoba izgledali ko zvijeri u npr Konferencijsokj ligi pod Garciom
  • rokikaciga
    885
    Ovakvi upisi me tjeraju da griješim na Veliku Subotu. Makar ništa na glas nisam izrekao ali znate ono "mišlju, riječju, dijelom i propustom"....
  • Hebimir Strašni
    65

Cordoba nebi rasturo ni u Babinoj Gredi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.