• Neznam
    22
    ja se uopce nisam rugao, meni je on ful drag trener...
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Pogrešno sam shvatio kontekst, pardon.

Slažem se, ne znam po kojem kriteriju su svi ovi kao u opticaju i ispred njega, a on, eto, pojma nema
  • Neznam
    22
    ma da, napisano je nakon spominjanja Rajka pa tako izgleda, ali sam pitao čisto da vidim šta ekipa ovdje mislim o njemu.
    Ja ga jako cijenim, ali se gotovo nikad ne dovodi u vezu sa klupom nekog većeg hnl kluba, ne računajući Osijek, a nije mi jasno zašto.
  • Noel
    11.1k
    Zekić je odličan trener. Trener koji sa Osijekom izbaci PSV zaslužuje poštovanje. Ne sjećam se koji je naš trener izbacio u Europi takvog protivnika a da nije bio Dinamo u igri. Možda Kek sa Rijekom kad je izbačen Stuttgart.. Poštujem Zekića u tom smislu pogotovo iz razloga jer su svakakvi treneri ispadali u Europi u pretkolima od svakakvih poluamatera.

Vjerojatno nije u užem krugu za klupu Dinama ali zaslužuje poštovanje.
  • Eduardo
    24.2k
    Kad pogledam Kovačevića onako mirnog, tihog, plahog s onim tankim i sićušnim glasićem prisjetim se hajke koju je Igor Bišćan prolazio, a za razliku od Kovačevića ipak se radi o neusporedivo većem nogometnom imenu i legendi dinama... radi se o čovjeku s osvojenim trofejima u trenerskoj karijeri, čovjeku s autoritetom bivšeg igrača vrhunske klase, a morao se gotovo pa svakodnevno pravdati jer “nije dovoljno pokazivao emocije”, bio je “previše miran”, “izgledao umorno”, “mrmljao si u bradu”, “imao pogrešan izraz lica”, “predugo šutio na pressicama”, “izbezumljeno stajao kraj aut linije”... sad si zamislimo što će se dogoditi Kovačeviću, čovjeku bez ozbiljne trenerske karijere, bez dokazanog rezultata, bez iskustva s vrhunskim momčadima i bez kredita kod publike. Što će se dogoditi kad dođe prva kriza? Kad ne bude rezultata, kad se izgubi ritam, kad publika počne tražiti krivca? Bišćana se mjerilo mikroskopom i razapinjalo zbog svake suzdržane geste. Kovačeviću, neće biti ništa bolje... ljudi će zaboraviti bolest, više neće biti simpatičan, više neće biti dobar - bojim se da će ga prvi pad samljeti jer kod nas trener koji je miran “nema muda ili je preplašen”, onaj koji analizira “filozofira”, ako šuti “nema autoritet”, ako gubi “nije mu stalo” i “nema karizmu”... bojim se ako ne zadovolji formu, ako ne bude medijski materijal - vrlo brzo će ga pritisak dinama uništiti jer imam osjećaj da je kod nas važnije kako izgledaš dok gubiš nego što si napravio dok si pobjeđivao.
  • Noel
    11.1k

Sve se slažem ali ajmo bit realni. Biščana se tako komentiralo jer nije bio po volji "navijačima" iz Tattinog teama. Sve te uvrede su gurali novinari bliski čeličnoj lady.
  • Crni86
    9.9k
    to je sve istina. Ali je velika razlika kada iza tebe stoji Boban dok Biscan nije imao apsolutno nikakvu podrsku iz kluba i jedva se docekalo da ga se prije bolje moze sutnut iz kluba.

Ali paralela je jako dobra inace.
  • badjibadara
    4.5k
    Ali je velika razlika kada iza tebe stoji BobanCrni86

Iza trenera treba prvenstveno stajati igra, rezultat i vizija. Bez toga je mrcvarenje bez obzira tko podupire.
  • Eduardo
    24.2k
    ma bilo je toga puno i na zoni, treba samo premotati postove unazad.

točno, velika je razlika kad iza sebe imaš autoritet poput Bobana, ali iluzija je da ga Boban može zaštititi od vanjskih utjecaja... može mu dati šansu, ali ne i zaštitu od određenih stvari kad dođu loši rezultati. U dinamu nema kredita... prva kriza i Boban postaje sukrivac, Kovačević “promašaj”, a mnogi od onih koji su tapšali po ramenu, prvi će okrenuti leđa... pitanje je koliko dugo to Kovačević može podnijeti.
  • Crni86
    9.9k
    pitanje je koliko dugo to Kovačević može podnijeti.Eduardo

To je kljucno pitanje. Bit ce mu lakse zbog toga nego biscanu, pitanje je da li ce samo u tome trenutku moci nadjacati i isplivati na povrsinu ili ce potonuti i otici. A Zvone ocito misli da ima kapacitet se izdici iz toga uz njegovu pomoc.

Lijepo to zvuci u teoriji. Ali svakoj ekipi se dogodi pad forme, kriza, losji period. To je neizbjezno. Ovdje se vise prica o pritisku dinama i tome da te dinamo i njegova javnost pojedu.
  • Pacho
    785

Mislim da nije problem u tome sto je Biscan "miran" nego zato sto ne bi reagirao dok gleda kako mu se momcad raspada pa onda krenu pitanja o tome da li se usrao ili jednostavno nije kapacitet za ponuditi rjesenje.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    bojim se ako ne zadovolji formu, ako ne bude medijski materijalEduardo

Imali smo ove sezone Generala i Zlatnu loptu nad čijim gardom, izjavama, nastupom i pressicama se ovdje na Zoni svršavalo poput srednjoškolskih šiparica sa "mogao bih ga slušati satima"

Ne sjećam se da nam je to donijelo puno dobroga i da je u konačnici bilo presudno.

Slažem se da Kovačević djeluje preuzbuđeno pred kamerama, ali da bi taj dojam trebal biti neki faktor, a kamoli odlučujući, kod odlučivanja o konačnom odabiru trenera, ne znam baš
  • Brusa
    3k
    Ja ne kužim tu fascinaciju Kovačevićem.
    Što, u nikad lošijem hnlu će biti 4 ili 5 sa slaven belupom.
    To mu je doseg karijere.... pa meni se čini da takvih trenera ima na vagone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.