• wolfgang14
    2k
    Edit: da obrazložim drugo pitanje
    Prva opcija je ganjanje titule s mladim igračima
    Druga opcija je ganjanje titule kako smo je i do sad ganjali
    Isprike što nisam točnije objasnio
    1. Vjerujete li u naslov prvaka? (294 votes)
        Da
        48%
        Ne
        52%
    2. Treba li Dinamo sada uigravati mlade igrače ili svejedno gristi i pokušati uzeti titulu? (294 votes)
        Uigravanje mladih igrača
        31%
        Ganjat titulu
        69%
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Dok matematički nije gotovo, nema odustajanja. Da nismo dobili crveni danas, dobili bi utakmicu. Liga je ove sezone takva da svatko svakoga može dobiti.
  • Revan
    80
    Od Koprivnice mladi igrači već
  • luka modic
    768
    Ne mogu vjerovat da je došlo pitanje "treba li dinamo gristi i pokusati uzeti titulu" i stvarno ima navijača Dinama koji misle da ne treba
  • Pacho
    269
    Nema odustajanja. A ako ne mozemo do naslova, treba bar cetnike torpedirati na titovoj skoljci i pogurati rijeku.
  • Nogo
    5.7k
    Ja sam za ganjat titulu i dati priliku mladima. Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minute.
  • wolfgang14
    2k
    Ne mogu vjerovat da je došlo pitanje "treba li dinamo gristi i pokusati uzeti titulu" i stvarno ima navijača Dinama koji misle da ne trebaluka modic

Jedno ne znači nužno negiranje drugog. Prva opcija je probati s klincima uzeti titulu a druga je nastaviti po starom

Ovi što su stavili uigravanje mladih igrača ne znači nužno da misle da se ne treba truditi uzeti titulu.

Nekad je pametnije staviti klince i uigravati se za sljedeću sezonu, jer ko zna, možda bi nas baš ti gladni klinci i doveli do titule

Ja sam za ganjat titulu i dati priliku mladima. Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minute.Nogo

za tu varijantu sam i ja da
  • über alles
    1.7k
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ?
  • wolfgang14
    2k
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ?über alles

nikakva predaja, editirao sam anketu da obrazložim na što sam mislio. Stavljanje mladih igrača nije predaja nego pokušaj s njima doći do titule
  • Marley
    3.2k
    . Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minuteNogo

Kakav Pavic, nista od njega ove sezone
  • Teofil Kateran
    2k
    U titulu ću vjerovat dok god postoje matematičke šanse. Ne postoje apsolutno nikakve naznake da se ovo može izvući, ali povratkom Petkovića i Mišića stvari se mijenjaju. Ako oni budu spremni, naša igra će biti potpuno druga priča.
  • Socrates
    134
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ?über alles

Dobili smo dosta poklona u proljetnom djelu sezone i nismo ih iskoristili. Što imaš od guranja dokazano loših igrača i neke fiktivne borbe za naslov? Treba dati priliku mladim igračima da se vidi ima li tu kvalitete za prvu momčad ili ne. U problemima smo i treba već sad razmišljati o idućoj sezoni.

Tovari su na sličnom zaostatku na proljeće pod Lekom gurnuli u vatru Sigura i Pukštasa od kojih su puno dobili iduću jesen. Sučiću je trebalo 2 mjeseca redovitih nastupa za prvu momčad kako bi postao važan kotačić. Mi moramo izvući maksimalno moguće iz ova 2 i pol mjeseca te dati priliku svim mladim igračima koje se smatra imalo perspektivnima.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    NEMA PREDAJE.
  • Dino
    3.3k
    Možete možda prestat vjerovat u titulu, ali onda niste navijači koji su zaluđeni ovim klubom, nego ste casual simpatizeri, međutim ako se odlučite predat i odustat od onog kaj je jednom klubu najvažnije, onda niste ni ovi drugi.

Predaja nikad neće i nikad ne smije bit opcija za bilo koga ko sebe naziva Dinamovcem.
  • ŽacZgb
    139
    Nema predaje! Gotovo bu bilo kad se odigra zadnje kolo.

IMG-9236.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.