• BigZ
    575
    smećar Copiteli priča kako su kontrolirali istu, jesu možda sa odvratnim izležavanjem i odugovlačenjem.manikk

Kopitar ce zbog pobjede nad Cannavarom napuniti oba dve danasnje tenisice drkicom. Cudan lik.
  • DrawTube
    6k
    Ljudi, čovjeku je ovo (2.)najveća pobjeda u karijeri

To vam govori dovoljno o tome zašto to izjavljuje, tj. kakav mu je trenerski put zasad
  • bongo
    1k
    Pitanje za dežurne kritičare koji ne vide ništa pozitivno u današnjoj utakmici.

Da su Rijeka i tovari pobijedili Varaždin odnosno Lokomotivu i da smo onda mi pobijedili Osijek pa da je razlika i dalje ovakva kakva je sada kakvo bi mišljenje imali?
  • Paggini
    36.6k
    Da su Rijeka i tovari pobijedili Varaždin odnosno Lokomotivu i da smo onda mi pobijedili Osijek pa da je razlika i dalje ovakva kakva je sada kakvo bi mišljenje imali?bongo

A zamisli ovo - da je nama osijek imao dominaciju cijelu utakmicu, da su imali 3 stative, precku, upitno ponisten gol, a mi pobijedili iz eurogola u drugoj minuti, bas bi me zanimali komentari "realnih navijaca" dinama
  • veselko tenžera
    3.9k
    pogodio si srž, kiksevi konkurenata su podigli očekivanja pa je razočaranje još veće.
    Ova 2 kola su pokazala da 5-6 bodova uopće nije puno ako si pravi. Nama je raditi, dobiti sljedeću i tako jednu po jednu. Poslije utakmice sam bio nikakav, ali već sad sam bolji. I dalje ne sumnjam u feštu na Trgu.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Svi tri smo izgubili. Razlika je da smo mi igrali dobro i vidi se pomak u našoj igri dok oni izgledaju sve lošije. Rijeka možda i dovede nekog, a Hajduk može jedino prodat nekog.
  • Goran86
    163
    Mene zanima da li netko zna kada je zadnji put nekom klubu u Hnlu poništen čist gol i zanima me zašto klub ne šalje priopćenje u javnost u kojem javno osuđuje današnju krađu i traži zabranu suđenja dinamovih tekmi idućih pet godina ovoj sudačkoj postavi? Da ne bi netko nešto krivo shvatio apsolutna podrška aktualnoj garnituri, al me baš zanimaju gore iznad ova dva podatka.
  • pjetlić
    34

Identičan graf, ako ne i gori, za zadnje utakmice sa slavenom, goricom i lokosima...

Horor.
  • Mr Anderson
    10.2k

Možda zato jer se iz svih raspoloživih kamera nije moglo sto posto utvrditi da je lopta prešla crtu punim obujmom. Znam da bi tovari na našem mjestu digli seljačku bunu i tražili linč svih, ali mi smo ipak malo normalniji.
  • Paggini
    36.6k
    slavenompjetlić

I sa osijekom 4:2, samo su tad imali 4 spikea umjesto 2...
  • pjetlić
    34
    Točno, da.

Mora se okrenuti jednom.
  • GeneralNapoleon
    530

To si mislim svaki put. Ali lagano nam vrijeme istice. Suludo koliki baksuzluk nas prati cijelu usranu sezonu.
  • skener
    1.6k
    Baš smo sjebali danas
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Razlika je da smo mi igrali dobro i vidi se pomak u našoj igri dok oni izgledaju sve lošije.Mr Anderson

Moj najveći problem s ovim je to da bodove za dobru igru i dobre vibracije još HNS ne dodjeljuje kao nagradu nego samo za pobjede i remije, a mi smo danas dobili ravno 0 bodova.

Konkurencija nam je na 7 i 5 bodova, imamo dvije utakmice protiv svih tako da ne držimo sve u svojim rukama jer čak i da pobijedimo dvaput Rijeku i Hajduk opet ostajemo na -1 od Rijeke u najboljem slučaju, čak i da zažmirimo na to da očajno igramo derbije.

Nadati se da konkurencija gubi bodove svaki vikend je suludo, a čak i da gube, opet mi nekoga moramo pobjediti. Hajduk je u zadnjih 10 utakmica uzeo 13/30 bodova, koliko su trebali uzeti? Pa nude se konstantno, mi smo ti koji smo u istom periodu uzeli 12 bodova, bod manje od Hajduka. Neće ni oni vječno prosipati bodove.

Vrijeme ide a mi se svaki vikend nadamo da će se netko raspasti, da će netko stati, a da ćemo mi krenuti u neki pobjednički pohod, a iz vikenda u vikend je zaostatak jednak.
  • MarK
    849
    Ova ekipa u sustavu 4231 mi izgleda najbolje što trenutno imamo: Čavlina-Rpg, Galešić, Torrente, Franjić-Mišić, Kača-Stojke, Bati, Pjaca-Kanga. Theo je jako blizu. Svi ostali su za "garbage time". Ne računam Petka i Sučića. Pošto igramo jednu utakmicu tjedno forsirao bih ovih 11/12 igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.