• NitkoBitan
    22.4k
    Inace bih stvarno volio vidjet dodir lopte KTCa zbog kojeg je sviran njihov korner!
  • M94
    1.5k
    Frustrirajuce, tu si negdje al ne ide u gol.
  • El Madrigal
    53
    Prigovarajte za komentar, ali ovo je ku...c. Kiksaju Rijeka i Hajduk, a mi... izvadit Baturinu, Pjacu, Stojkea - jedine koji znaju igrati. Mbuku je pi....n dim, Ademi nema snage ni za šta, lovis rezultat, jedini Mišić zna igrati. Čavlina drugi gol, mogao je malo i istrčati, lopta na pet m pada. Ljut sam. Lupajte minuse, banove, kazne... imam pravo biti ljut. LP
  • Gelipter
    3.9k
    U ovoj bljuvotini od suđenja danas mislim da stvarno ne treba previše kritizirati igru Dinama. Dinamo ima ideju igre. Vidi se dosta pozitivnih stvari. Kad su izašli Baturina i Stojković naravno da je falilo kreative u igri, ali realno Baturina je bio možda i najlošiji igrač u prvom poluvremenu, a za Stojkovića se vidjelo da više ne može. Sve skupa, jednostavno protiv suđenja nije išlo.
    Još 3 puta najmanje pogodimo stativu, to se valjda ipak moralo vratiti za svu sreću koju smo dosad imali na Opus areni.
    Uglavnom recept ubuduće za igrati protiv Dinama: seri po sucima dan prije utakmice i sudac će podsvjesno ili vrlo svjesno odraditi posao protiv Dinama.
  • Kaktus Car
    926
    Nepravedan i nesretan rezultat. Peh na peh i onda još sramota od lige. Sramota od jadne lige u kojoj nema bar propsinih kamera za VAR. Nije ni čudo da je HNL tu gdje je u europskim okvirima - diletantizam na svakom koraku.
  • Ali
    2.4k
    Dogodi se i ovakva utakmica, uvijek nakon dobre
    europe imamo problem u hnl !
    No nismo mi tu rijetkost, Real, Manu.. isto su kiksali jucer/danas...
    Po meni ako smo sve hnl nakon dobrih tekmi u europi bili losi, iscijeđeni. Onda zapocet tekmu sa onima koki nisu igrali europu je logican zaklkucak.
    Galesic, Franjic, Kacavenda, Hoxha, Kanga, Cordoba/Mbuku, Rile...
    A ako na poluvremenu imas negativan rezultat.
    Ubacis Baturinu, Stojketa, Pjacu... vjerujem da bi krajni rezultat bio dobar. Psiholoski igraci koji nisu bili protiv milana bi izgarali da se dokazu od prve... ovako npr. kad Rile udje pol sata pred kraj na -1... on nema taj momentum...
  • El Madrigal
    53
    među tih 13 oba puta dobiti hajduk i rijeku.
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Ove sezone:

Dinamo - Hajduk 0-0-2
    Dinamo - Rijeka 0-2-0
    Dinamo - Osijek 1-0-2

Još 16 kola do kraja. Ne bojim se ja, dobit ćemo sve derbije do kraja i osvojit.
  • Kaktus Car
    926
    izvadit Baturinu, Pjacu, StojkeaEl Madrigal

Pjaca je igrao cijelu tekmu, Baturina nije bio na razini, ali Stojković je vjerojatno trebao ostati unutra ili je bar trebao ući Kačavenda.
  • Marcinko
    629
    Bitnije su utakmice protiv Rijeke i Hajduka od ove, one se moraju dobiti i imaš prvenstvo.
  • Zvonkec
    186
    Nažalost postali smo poligon za dokazivanje ''nepristranosti'' sudaca, ak je li la ošteti dinamo pa te niko neće napadati. Ak ono nije prešlo crtu... suci donjeli ajduku izravno 5 bodova nama tolko uzeli. Nemam pojma kaj reć nakon svega neće u gol, protivnicima svaka ulazi. Koja je to već utakmica takva? Nadam se da fabio vidi galešića nadam se i filipoviću na golu čavlina sto puta u aut direktno, franić se još ozlijedio baš loše
  • El Madrigal
    53

Je, ali ga je prebacio desno, Pjace nije bilo zadnjih 20 minuta.
  • Rama86
    227
    Screenshot-20250202-172058-Facebook.jpg

Čist gol.
  • Babangida
    58
    definitivno, bas sumnjivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.