• plavi72
    1.2k
    Pobjeda višestrukog prvaka Europe,čestitke svima teren-tribine,izbacili ih iz prvih 8,svi su nas otpisali,ali...mi smo Dinsmo sa Save :cool: i sad opušteno po bodove s Drave !
    Posebna čestitka svima koji si prognozirali 2-1 pobjedu(predictor) ,ima nas sigurno 10-tak !
  • El Madrigal
    46
    kad već nabrajate, jučer je sve moglo biti rijeseno, da nismo primili glup gol, da je Kule zabio svoje zicere ili barem da je jedan pogodak priznat. Dakle 4 : 0 i naša gol razlika bila bi 14 : 18, a ne 12:19 i prošli bismo mi a ne CB.
    Samo navodim primjer. Ali poanta je da ne gubite vrijeme na " ki bi da bi"! Na primjer da je u Munchenu bilo 5:2 mozda bi Jakir ostao, mozda ne bi bilo tih 8 bodova. Možemo staviti 1001 faktor kako bi ta gol razlika bila za 3 manja, ali prošlo svršeno vrijeme. Samo ponos i koncentracija za prvaka HNL.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Mi smo svoje napravili, nadigrali i zasluženo pobijedili Milana. Dakle, ovo je bila jedna od najboljih utakmica Dinama koje sam gledao u životu, ne europskih nego općenito. Ti si dakle jednom Milanu, kojem treba pobjeda, nametnuo svoju igru, dirigirao, bio opasan. Dečki su zaslužili pobjedu, ostaje naravno žal za prolaskom dalje, koštao nas Monaco i poraz u Munchenu, ali tko bi rekao da 11 bodova neće biti dosta, mislim da je bilo manje od 1 posto šanse za to.
  • El Madrigal
    46
    tako je, potpuno smo nadigrati Milan. Amen
  • Krizy
    51.3k
    Dueli na tlu 47/88 (54%)
    Zračni dueli 17/35 (49%)
  • Ludovic IX
    7.7k
    I do crvenog smo mu bili ti koj8 smo konkretniji bili. A nakon 1-1, gol je doslovno visio u zraku. Mislim da smo svi na tribini znali da ćemo zabiti drugi.
  • Mali Zeus
    15.5k
    I do crvenog smo mu bili ti koj8 smo konkretniji bili. A nakon 1-1, gol je doslovno visio u zraku. Mislim da smo svi na tribini znali da ćemo zabiti drugi.Ludovic IX

Baš to, malo je bila frka tada oko njihovog gola. Malo smo se povukli što je normalno, al baš se činilo da možemo opet zabiti i nismo uopće pali duhom.
  • gaTeDZG
    175
    Baš kao protiv PAOK-a. Malo je otužno i nebulozno uopće naglašavati koliko je ovaj tempo zamoran psihički i fizički, ali vidim da mnogima nije jasno (ne misleći na tebe).
    Ukoliko srijedom igraš Europu, četvrtak je dan odmora, eventualno neki regeneracijski trening navečer, u petak video trening i priprema za vikend koji je već sutra, put na gostovanje, makar ono bilo sat ili dva od Zagreba, svakako uzima vrijeme i gube se dani, naravno tjedan prije toga igraš protiv Gorice i sl. a za 4 dana te čeka europska krema. Sjetimo se baš te prošle godine kad je sam trener isticao kako nema vremena ništa uigravati, nakon debakla u Grčkoj napokon je došlo do promjene formacije sa dva napadača, ekipa je došla do zraka rasterećena obavezama sredinom tjedna i krenula je nezaustavljiva lavina.

Možda sam još pod dojmom, subjektivan, previše pozitivan no hrabro ću reći da smo sada u boljoj poziciji nego lani. Roster je širi, iako još tjednima ne možemo računati na dva ponajbolja igrača.

Posebno vesele izjave kako je nama liga prvaka u nedjelju, HNL se trese... I naprijed plavi!!!
  • Krizy
    51.3k
    122.2 kilometra pretrčana sinoć
  • don
    10.3k
    koliko vidin snimku to nije bia Ademijev igrač, prije bi reka da je Torrente stoja daleko od igrača koji je zabia gol.

ali glupo je uopće i govorit ko je kriv ili ne, totalno nebitno. svi redom zaslužuju pohvale.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Kod rezultata 6:2 naš trener ,tada izvadio Ogiwaru i Rpg-a a ubacio Hoxhu i Špikića , znači lik je probao tada vjerojatno stići na 6-6 u 73 minuti ,a na klupi je imao i Ademija i Bernauera bilo koga da ubaci iz defenzive da spriječi veći poraz i ništa.Dzgšb

Ma ne samo to. Nego na 3:2 smo imali šansu za 3:3 i poletili, razmahali se, umjesto da se povučemo i idemo na kontre. Još lik veli poslije da su igrači trčkarali. Pa da je bar bio netko uz crtu, ne znam trener recimo, da ih smiri i kaže im kako da igraju.
  • don
    10.3k
    IMG-7972.jpg
  • Guinness
    2.5k
    Dinamo 2:1 Milan, PjacaGuinness
    Šta ste se tresli, čitajte
  • Oluja
    4.9k
    svaka čast dečkima na sinoćnjoj tekmi, rasturili smo ih i dostojno se oprostili od LP. Ispadanje me nije pogodilo jer osim tekme protiv Bayerna nismo se niti jednom osramotili, skupili smo velik broj bodova i napunili blagajnu. Sad se možemo koncentrirati na HNL i pokazati tko je gazda u dvorištu.
  • Neron53
    1.2k
    Cestitke citavoj ekipi a sada zaboraviti Ligu prvaka, totalno se resetirati i krenuti u lov na rivale....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.