• Droljo
    12.5k

    A kak bi ti spekel taj biftek nego na masti? Pa nebuš ga na ulju pržil...
  • rokikaciga
    492
    Al ne verujem da je taj biftek pun masti i ostalih stvari.Facke

    Ovisi kak ga spremaš. Isto kao i krumpir. Možeš ga spremati u fritezi pa ti 100g krumpira ima 130 kalorija ili pećnici bez 1ml masti ili ga možeš natočiti i spržiti u litri ulja pa imaš 250+ kcal.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Sve to moze ponistit burek u pekari, iako su poskupili bar nogometasi imaju papra
  • Schpatz
    692
    Ne kuzim se u te nutricionisticke spike i prehranu sportasa pa ne bi bas niti komentirao to sto je Fabio odlucio.
    Vjerujem da je to odlucio na temelju svog iskustva kao igraca i svakak u razgovoru sa nutricionistom / nutricionisticom ili vise njih.

    Nego, meni nije jasno sad ljudi ovdje koji se isto ne kuze u prehranu sportasa i nutricionizam i onda idu kritizirat ovu odluku. Frende, ne znas. Ne zna vise od polovice foruma, kaj se ima tu kritizirat?

    Ali pricat o tome kak je to sve bez veze i kak to nema smisla i da trebaju normalno jest a onda se cudit kak Dinamo ne moze doc na vecu razinu, a prehrana i pracenje prehrana nogometasa je jedan od koraka prema jos vecem profesionalizmu i korak jos na razinu vise, je meni smijesno i bez veze.

    Ocito je vidio da prehrana nije na razini profesionalnog nogometasa i da drugacija prehrana moze dovest do povecanja same razine izvedbe.

    Jedini koji tu moze kriticki komentirat je jedan nutricionist.

    Nego, zelimo da budemo u rang s malo vecim ribama europskog nogometa, zelimo da Dinamo ide na vecu razinu, od samog klupskog vodstva do izvedba na terenu, ali kada se prehrana zeli dovest na vecu razinu i jos veceg profesionalizma, onda se nade opet neki koji idu, doslovno srat i proljevat zuc ovdje.

    Nevjerojatno. E pa nemre ovce i novce.

    I da, oni su jebeni profesionalci. Nogomet im je jebeno zanimanje kojim zaraduju za zivot. Ne idu oni rekreativno u teretanu pa onda ne bu se bas toliko pazilo kj se jede. I ne smije bit nikak drugacije nego kak je odluceno. Na kraju krajeva u svim europskim klubovima, ozbiljnim, se radi na prehrani i pazi na svaku pojedinost.

    Ako je tako odluceno, ako su zbilja to uveli, onda postoji jako dobar razlog zasto je to tako.
  • Sajla
    7.3k
    dečki bi išli igrati u intere, barcelone i borussije? pogodite kak se tam jede? svaki, ali svaki naš igrač koji ode u nek top ligu kad da prvi intervju priča o tome kako je tamo sve na "višem nivou" - intenzitet i igre i treninga, organiziranost kluba, pažnja posvećena svakom i najsitnijem detalju...
    e pa, upravo takav know-how donosi Cannavaro. to su godine i godine iskustva igranja na najvišem svjetskom nivou u Juventusu, Interu, Realu, reprezentaciji Italije. igrači imaju nevjerojatno puno toga za naučiti od njega, ali i svi drugi u klubu!
    treba iskoristiti svaku prigodu da se stvari unaprijede, hoću da neki budući Kanga, Torrente i Mbuku više zinu od pozitivnog šoka kad dođu u Dinamo nego budući Šutalo, Majer, Gvardiol kad odu u Nizozemsku, Njemačku ili Francusku. treba težiti tome da taj organizacijski pristup i jaz između nas i top europskih klubova bude sve manji, a da što brže raste onaj između nas i lokalne konkurencije. danas imamo čovjeka koji je bio u to uključen iz prve ruke i to godinama. slušajmo ga.
  • ElDorado
    2.2k
    Messi's Daily Diet Plan
    It includes whole foods, nutrient-dense meals, lean protein sources like fish and chicken, and complex carbohydrates such as sweet potatoes and brown rice. He maintains energy levels by following a strict meal schedule and consuming smaller meals throughout the day.

    Samo primjer. Jedan od razloga dugovjecnosti sportasa danas. Mi smo jos na razini srednjeg krkanskog vijeka za ovo.
  • Droljo
    12.5k
    Kako bi rekli atheist rap:

    Proizvodite samo škarta,
    zajebavate se tu na poslu, niko ništa ne radi.
    Zašto? Zato što se nakrkate!
    Japan, mala zemlja, mali ljudi, male mašine, a najbolji su.
    Zašto?
    Zato što u Japanu jedan čovek na dan pojede šaku riže,
    i sit je!
    A vi, dva kila mesa s' buta,
    kilo ipo' kobasica, čvaraka i švargle,
    nakrkate se, trpate u taj stomak ko u vreću,
    i ne možete da radite.
  • ZgDLions
    798
    Dinamo dolaskom nove garniture puca na više u svim segmentima, tako da organizacija hrane, izlazaka, načina treniranja, odlaska na spavanje bude samo jedan u nizu ozbiljnosti u radu.
    Žao mi je dečki, ali ono kad je Škerjanc došao u Dinamo i odmah BMW, pa pokazivanje po gradu i lokalima uz neizbježnog pijanca Čavu Dimitrijevića je stvar prošlosti, avokado je danas in.
    :grin:
  • M94
    1.6k
    Ako Don Fabio tako kaže, jeo bi koštice samo ako treba.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Ako je kcer odgojio na pravilnoj prehrani, nemamo mu nista za prigovarati!
  • veselko tenžera
    4.2k
    Dok ih je imao pod kontrolom u Turskoj mogli su igrati 20ak minuta presinga.
    Kad su se vratili na kuhinju svojih mama i sponzoruša trka je opala.
    Ovo vidim kao pokušaj uvođenja rada i to mi je ok. Ovaj dio u klubu se može kontrolirati, kad odu kućama tu je sve na svijesti pojedinca.
  • modri-kibic
    263
    Čuo sam da nekolicina igrača poslije kondicijskog treninga povraća od muke. Tako da mi ima smisla uvođenje više cikle u prehranu da nebi postali anemični od povraćanja.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Jebote kaj je ovo tema Male tajne velikih majstora ili Fabio tema. :D
  • Droljo
    12.5k
    Đurine kućne čarolije :rofl:
  • Mali Zeus
    16.1k
    Htjeli smo trenera stranca, eto trener stranac uvodi stvari koje su vani, u ozbiljnim klubovima, normalne. A ne stalno domaći trener koji sve pušta igračima pa ak želiš sir vrhnje, špek i pol kruha samo daj ili krvavice za ručak s kiselim zeljem, samo udri.

    Svi su se ovod uhvatili cikle, stvar je u cijelom pristupu, ne cikli kao takvoj. :D
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.