• GeneralNapoleon
    1.2k

Najbolje odigrani derbi protiv hajduka ove sezone.
  • Crni86
    9.1k
    Ako je Petković desetka di onda vidiš Baturinu?Mali Zeus

Mislio sam u boromisinoj prici na desetku, a u kontekstu da mi igramo 442 s petkom i kangom/kuletom u spici. Bilo je prica ovdje i 442 s dijamantom pa onda dolazimo do problema bekova koji nisu klasicni wing backovi koji nam trebaju za taj sustav. Jednostavno kak sam napiso ova momcad nije slagana kao cijelima vec kao skup individua i svaka ta individua na papiru izgleda top, samo ocito medusobno ne funkcioniraju.

Pa to su uoravo ti problemi jedne cjeline. I bati ima problema s trkom i defanzivnom igrom, kad mu pridodas petka, nama trebaju dvije sestice koje su trkacki jake (prije prime misic i ademi) kako bi pokrile prostor za sebe i njih.
  • Crni86
    9.1k
    jakir je sa tak jakom ili slabom ekipom kako god zelis osvojio naslov prvaka i to dominantno pa se opet pokazalo da nije trener za dinamo.

Cannavaro sa ekipom koja je jednako jaka/slaba trenutacno u svom mandatu 2. iza slaven belupa, a sveukupno treci i bjezi mu titula. Jakir je na kraju prvenstva imao skoro dvoznamenkastu prednost nad drugim.
  • Droljo
    14.1k

Točno. I opet iz greške u grešku. Bolje da su marinu doveli iz Varaždina nego belcara. Više bi nam značio.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Najbolje odigrani derbi protiv hajduka ove sezone.GeneralNapoleon

Što dovoljno govori o tome kakvi smo bili u derbijima ove sezone. I zapravo koja je poanta?
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Što dovoljno govori o tome kakvi smo bili u derbijima ove sezoneMali Zeus

Pa tocno to :lol:

Jer je kolega kritizirao Jakirov derbi protiv hajduka. A moja poanta je da su drugi bili jos i gori.
  • don
    11.9k
    jakir je sa tak jakom ili slabom ekipom kako god zelis osvojio naslov prvaka i to dominantnoCrni86

dominantno? prošla sezone je tebi bila dominantna? nikad u životu mi dlake nisu spadale sa glave, osim u prošloj godini, odnosno sezoni. Dan danas imam ožiljke od te dominantne sezone.
    prednost na kraju je bila takva isključivo jer je hajduk igra zadnji dio prvenstva prijateljske utakmice zbog svog raspada.

pričate u prazno, Cannavaro sigurno neće i ne smi dobit otkaz, ja ga želin tu i iduću sezonu ali ću sačekat SD-a i složit se sa njim koju god odluku on da donese.
  • Dudu 9
    595

Jakir je bio sve samo ne dominantan, 90% utakmice je dobio na guzove. Konstantu rezultata i kakve takve igre je Dinamo počeo pokazivati tek nakon pobjede nad Hajdukom u 28. kolu . S tim da nam je uvelike pomoglo to što su se konkurenti raspali pod pritiskom.
    Sljedeći vikend je 28. kolo ako se ponovi od tog kola do kraja ponovo scenarij od prošlog proljeća hoće li to značiti da je Cannavaro dominantno osvojio naslov?
  • IceMan
    2.7k
    Čini mi se da tip ide iz krajnosti u krajnost, nakon Osijeka i ispadanja u kupu se spavalo na Maksimiru, sad se snimaju reklame.

Da budem iskren, totalno me boli ona stvar dal se snima i di se spava, kolko je dana slobodnog, sve dokle ti pobjeđuješ za što si doveden.

A ne pobjeđuješ, igraš loše i sve mi se više čini da nemaš blage veze što i radiš…
  • Dudu 9
    595

To je bilo prije Osijeka u prvenstvu, odnosno između pobjede nad Milanom i poraza od Osijeka. I tada su svi hvalili Fabia i njegov potez, kao dokaz da je veliki profesionalac koji ozbiljno shvaća situaciju. Zato sam i napisao gore ako nam to nije pomoglo onda nam niti to što on radi na slobodan dan neće odmoći.
  • Jurki
    16.5k
    ne placem za Jakirom, ali smo znali da bumo zabili neku šansu.. kak se i dogodilo.. i da bumo kasirali vrlo malo ili nist kaj se isto tak dogodilo.
    I opceniti je dojam bil stabilnosti ekipe da smo bili poprilicno sigurni da ekipa zna kaj radi i da se nebu desil raspad sistema, bez obzira kaj smo dobivali vecinu utakmica na guzove.
    Danas smo svi u mentalnom stanju da ne znamo kaj ocekivati od sljedece utakmice.. od dobrih predstava do kriminalne bolikurcine ko u Vzu.
  • Crni86
    9.1k
    bodovno dominantno da. To je cinejnica, nije dojam, nije osjecaj vec crno na bijelo.

Naglasio sam da bez obzira na to jakir je pokazao da nije trener za dinamo. Trenutacni trener s podjednako jakim/slabim kadrom ima losje rezultate od jakira. Ukoliko jakir nije trener za dinamo, onda bome nije ni cannavaro. Dzabe nama lijepa igra, floskule i sve kad nemamo rezultat. Cannavaro ima do kraja sezone, ja trenutacno nisam za njegov ostanak nakon ljeta, ali ga ne bi sada vec otpisao i krajnju odluku bi donio nakon kraja sezone.

Da je sezoni sada kraj, po meni bi cannavaro trebao biti bivsi. Kovacevic za kojeg isto tvrdimo da jos nije trener za dinamo, uz desetrostruko jeftiniji kadar i vise puta slabiji kadar, igra lijepse i ucinkovitije od cannavarovog dinama. A te floskule treba mu pet njegovih igraca, troje priprema i sl. ostavite za malu djecu. To pricamo za zadnjih 5 trenera i uvijek se prica na kraju isto zavrsi.

Naslov je osvojen dominatnom prednoscu u bodovima na kraju prvenstva. Trenutacni trener je treci (ako se gleda od kad je doso je opet drugi, nije prvi, sa tim da je europu imao samo 2 tekme, ispao je iz kupa kojeg je jakir na kraju osvojio). Ako ti jakir nije trener za dinamo ( trener s dvostrukom krunom), ne znam po cemu je onda cannavaro upravo to.
  • Dudu 9
    595

Kritizirao sam ga jer mu je Hajduk došao u raspadnutom stanju, za razliku od kasnijih derbija. Bili su opterećeni unutarnjim sukobima a igra im je bila još gora nego sada, kao i rezultati a posljedično i atmosfera. Pa njihovi vječito kurčeviti navijači su govorili da ne očekuje ništa od tog derbija jer su užasni a mi u naletu. I onda naš ziheraš umjesto da ih samo dokrajči vrati ih u život. Šanse koje smo na toj utakmici imali su plod individualnog bljeska a ne dobro pripremljene napadačke igre.
  • don
    11.9k
    točno u ovo vrime i prošle godine smo svi isto mislili za Jakira, pa smo opet uzeli titulu.

vise puta slabiji kadar, igra lijepse i ucinkovitije od cannavarovog dinama.Crni86

a do kad će se ovo ponavljat i mislit da se može primjenit na veće klubove? Ja san siguran da Kovačević ne bi izdrža ni 2 miseca u Dinamu, niti ikad i želin da sidne na našu klupu prvenstveno zbog zdravlja i stresa kojeg klupa Dinama donosi.
  • Crni86
    9.1k
    točno u ovo vrime i prošle godine smo svi isto mislili za Jakira, pa smo opet uzeli titulu.don

I opet je pokazao da nije trener za dinamo. Ne kuzim kaj ti nije jasno. Boli me tuki i za jakira i za cannavara i za kovacevica. Zelim najbolje za svoj klub. A u ovom trenu dugorocno to nije niti jedan od njih 3. I da cannavaro sad osvojii titulu ne bi bio toliko uvjeren da je bolji od jakira (a za jakira smo ustvrdili da nije taj). Branite cannavara i zagovarate ga, a losji je od svojeg prethodnika kojeg je cijeli forum (medu kojima sam bio i ja) hejtao.

do kad će se ovo ponavljat i mislit da se može primjenit na veće klubove? Ja san siguran da Kovačević ne bi izdrža ni 2 miseca u Dinamu, niti ikad i želin da sidne na našu klupu prvenstveno zbog zdravlja i stresa kojeg klupa Dinama donosi.don
    Kovacevic za kojeg isto tvrdimo da jos nije trener za dinamoCrni86
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.