• Olmic
    4.2k
    hvala sto me pratis. Lp
  • don
    11.9k
    neki imaju razmišljanje ka dica od 10 godina pa misle da je baš taj jedan dan (i to nakon treninga) ključan, da se tad triba stvorit formula za obranu titule i da nitko ne smi izać iz Maksimira.

Problem je što njega boli onda stvarNoel

ovo je jedna ogromna laž odnosno neistina. Za nekog koga boli briga, ne bi baš reka da dođe u 8 ujutro na Maksimir i izađe sa njega kasno navečer, a ako ne virujete Cannavaru koji je to sam izjavia, onda virujte novinarima koji su to pisali, isti ti novinari kojima virujete za ovu reklamu.

bolje zapitkujte igrače zašto ne mogu pogodit gol sa 2 metra nego šta serete po glupostima.
  • Zg123
    1.5k
    Novinari bace kost, a psi odmah dotrce i krenu glodjati. Smijesni ste, ali jos mi je smijesnije kako se ekipa lako zapali na ovakve clanke.
  • Noel
    9.8k

Moj direktor je isto dijete od 10 godina koji mi je dao ugovor i misli da bi trebao obavljat zadatke koje mi je stavio u isti taj ugovor.
    Igrače nitko ne opravdava ali u neka davna vremena modus operandi izbjeglog kriminalca je upravo bio to. Uvijek je svoju nesposobnost prebacivao na igrače. Eventualno nekad i na trenere ako je trebalo ustoličit svog brata za trenera ili nekog vojnika kluba. Igrači su jako zakazali u ovoj sezoni bez dvojbe. Ali nisu jedini krivci.
  • don
    11.9k
    Uvijek je svoju nesposobnost prebacivao na igrače.Noel

aha, znači do trenera je svaki put bilo? Nije ti čudno šta su nam svima oči krvarile i kod Bišćana, Jakirovića, Bjelice i sad Cannavara? Svi različiti treneri a kod svakog igra ista, zamislili jednu ideju nogometa na početku i ubrzo nakon toga odustanu od iste. Kakav splet slučajnosti, nevjerovatno.

i da povučemo Kloppa iz Red Bulla naša igra će bit ista, apsolutno se ništa neće prominit dok se ne napravi čistka u svlačionici.
  • sport
    4.3k
    Kad se pobjeđuje Milan,RBS,Slovan,pobjedi pokoja utakmica HNL-a zaslužni su igrači,kad se gube bodovi u HNL-u krivi su svi osim onih koji u tim utakmicama izgledaju kako izgledaju.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kovačević je maltene besplatna opcija.emilperska

Kovacevic je ako se ne varam rekao da zeli ostat do kraja sezone u Slavenu. Tako da ne vidim da je on opcija u ovom trenutku.
  • Noel
    9.8k

Najveća krivica je na vodstvu kluba.. Meni je pohvalno da je Manenica pokazao muda i smjenio Marića. Jer sad u ovoj situaciji Marić bi definitivno bio čovjek kojeg bi svaki navijač Dinama pribijao na križ. Ovako za svoje loše odluke odgovara vodstvo kluba i sa tim časnim stavom i potezom Manenice su preuzeli odgovornost. Nije Marić sam sebe postavio i dao si ovlasti da slaže kadar i igrače za ovu sezonu.
  • Crni86
    9.1k
    Ako su igraci krivici trebali im onda davat slobodan dan? Ocito su zasluzili svojim predstavama. I onda ce opet neki tupit da ali trebao je biti regeneracijaki trening. Da ujutro regeneracijski, a popodne im pokazuj snimke 6 sati ako treba da im seciras igru i pokazes kako su izgledali kao petoligaska momcad. Razgovaraj s igracim, dizi ih psiholoski itd. Nek osjete da su grdo zajebali.

A ovako igraci odigrali za k, trener otiso u italiju, danas skroz slobodan dan… vrhunski. Nije ni cudo kaj igrace boli k. Umjesto da ih se nakon jos jedne porazavajuce predstave nagazi da se uozbilje i da se proba u zadnjem pokusaju osvajanja naslova ove godine. Mi se ponasamo kao da je sve okej i da smo na +5. A porazavajuce je sto neki to i brane.

Ti isti ocito imaju stav kao i igraci, mi cemo se pojavit na terenu i protivnik ce se sam pobjedit. To nam ionako ide jako uspjesno ove sezone. Najbolja taktika do sad.
  • Mr Anderson
    11k
    To što nisu trenirali u ponedjeljak je najmanje bitno za našu situaciju. Ionako bi to bio samo lakši regenerativni trening. Ako su igrači profesionalni mogli su taj dan u tom smjeru i iskoristiti. A možda su i dobili upute.
    Veći problem od slobodnog dana je to što se još uvijek ne vidi neki značajan pomak u igri. Onda smo mogli i Jakira ostaviti. Možda bi skupili manje bodova u Europi, ali vjerojatno nebi bili na -5. Ili Bjelicu.
  • ElDorado
    2.6k
    Da je Stojke pogodio onog mrtvaca danas bi bilo sve divno i krasno
  • The Undertaker
    7.5k
    Ako firma radi loše radnici trebaju raditi i nedeljom. Jel tako? Jedan dan odmora nije hir trenera već dio programiranog treninga koji uključuje i psihički i fizički odmor od nogometa.
  • Noel
    9.8k

Kad je u firmi sranje i voda do grla radi se i vikendom da. Da bi se ispunio zadani cilj.
  • Facke
    5.5k
    Al scega drame delate. Pa igraci imaju nakon sake tekme bar jeden slobodni dan. I ti ljudi imaju obitelj, decu , steli bi nekam male prejti. Ne vidim zake je to sad problem.
    Nedavne su imeli cak dva dane slobodne. Al normalne, sad kad nisme v dobre situacije se s toga dela slon.
    A i tekts clanka "Cannavaro je odma odjuril". Pa je sigurne. A jos je intervju imel nakon tekme ili? Tak da se bezveze oce nemir delati.
  • Fabercaster
    95
    Otkako je Cannavaro došao u Dinamo tablica HNL-a je:

Slaven 18 bodova
    Dinamo 17 bodova
    Hajduk 15 bodova
    Rijeka 14 bodova

Dinamo će ako ne izgubi protiv Istre prvi put ove sezone ući u niz od 5 utakmica bez poraza. Čovjek je u prvenstvu izgubio samo od Rijeke i Osijeka otkako je došao. S time da za Osijek samo Svevišnji zna kako smo izgubili tu utakmicu 2:1. Ne mogu vjerovati da se uopće raspravlja treba li ostati ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.