• Sajla
    6.4k

ok, slažem se da nam treba filijala. ali ne na Rijeka-HD način. postoji razlog zakaj Mišković to nije ponovio.

Da smo mi to napravili, poceo bi treci svjetski rat.Crni86

ma kajgod. ove sezone Bulat, Čavlina, Vrbančić, Živković, Čaić, Topić, Cvetko i recimo Sandro Perković kao trener u Šibeniku, pa tome bi ostatak lige zapljeskao :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ne mislim da nam treba filijala u HNL.
    Ne želim proživit treći svjetski rat.
    Spomenuo sam BIH ili Sloveniju kao moguće destinacije.
    Uzeo sam odnos Rijeka-HD kao primjer kako bi pokušao objasnit koliko mladom igraču znači redovan prvoligaški nogomet.
  • Sajla
    6.4k
    Uzeo sam odnos Rijeka-HD kao primjer kako bi pokušao objasnit koliko mladom igraču znači redovan prvoligaški nogomet.Maxova dijagonala

aha, ok. mislio sam da to o redovnom igranju svi ovdje razumiju i da ne treba objašnjavati pa mi je više za oko zapelo to s Rijekom i HDom kao nešto novo u temi filijale.
    nadam se da će do kraja sezone tj. početka sljedeće filijala biti zatvorena tema, odnosno da ćemo otvoriti novu gdje ćemo pratiti rezultate tog kluba.
  • Jurki
    14.2k
    u Šibenik ni najgoreg neprijatelja nebi poslal na posudbu.
    Ko bi treniral i igral na onom groblju od terena?
  • ShanKu
    1.2k
    Šibenik sam ja več predložil, pa se digla panika... pa onda smatram da Šibenik ne valja za filijalu, iako smo prijatelji s Funcutima :up:
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ne treba filijalu baš tražit kroz prijateljstvo. Šibenik bi bio jako loš odabir. Teren je užasan, već je odnio mnogo žrtava, klub nije baš najstabilniji, plaće igračima kasne konstantno već godinama... Mislim da to ne bi ličilo na ništa.

Treba njegovat dobre odnose sa klubovima poput Šibenika, ali za filijalu ipak treba gledati što je objektivnije moguće i probat nać rješenje u susjednim državama sa dobrom infrastrukturom i prilikom za rast.
  • Sajla
    6.4k
    ma ja sam Šibenik spomenuo kao klub u sličnoj situaciji kao što je bio HD kad su dobili igrače iz Rijeke. nema govora o filijali u istoj ligi tak da nije bitno ni kakve terene imaju ni tko za njih navija.
  • ShanKu
    1.2k

Ok, da ne bi bilo da je to meni skroz zabito mišljenje u glavi.. samo sam tražil mišljenje ostalih Dinamovaca :cheer:
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.