3. Nisam toliko stručan u troškove klubova ali vjerovatno bi za Dinamo dodatni trošak bio među milju - dvije na godinu — SAS1987
Od svih navedenih ima najbolje uvjete vjerovatno Rogaška pošto je netko u grado pogodio na euro jackpot pa je grad sa svojim diom dobiti obnovio stadion i napravio neke pomocne terene — SAS1987
2. Najveći proračun u slovenski ligi je cca 8.5 milje € (Celje) — SAS1987
Rogaška je ugašena kao klub ili su u 5.ligi ne znam ni sam — vlatkomarkovic
Njihovi vodeći klubovi zadnje 2 godine dižu budzete. To su počeli pratit i manji klubovi — vlatkomarkovic
Po meni je BiH najbolja opcija — vlatkomarkovic
Slovenska liga ima puno bolje terene a i kvaliteta lige je bolja. — SAS1987
rastu ali cifre najbogatijih (celje, olimpija, maribor) su negdje oko 7.5 do 8 milja, mura oko 5 itd. Teško mi je zamisliti da radomlje plaća u rangu slavena. — SAS1987
ako je Rogaska riknula, zakaj se bas iz tog razloga nebi uslo u taj posel?
Em bi bilo jednostavnije preuzeti klub i pokrenuti sve procese ispocetka. — Jurki
Tereni po meni trebaju biti onakvi kakvi su u HNL-u. BiH oranice su dosta bliže HNL oranicama nego tereni u Sloveniji — vlatkomarkovic
Velim kad iz Slavena makneš Grgića, Nestorovskog i Murića, ostali zarađuju kao igrači Mure ili Radomlja — vlatkomarkovic
Do ljeta se mora konačno odlučiti dal se gleda prema Sloveniji ili 2. NL i to konačno dogovoriti. — vjeko1701
Sigurno je puno kompliciranije dogovoriti ali neka se ljudi zaduženi za to dokažu i dogovore kompliciraniju ali kvalitetniju opciju. — vjeko1701
Većina španjolskih drugim momčadi su u trećom i četvrtom rangu. Francuske su ugl u četvrtom i petom. — Omake
Revenue Radomlja je u 2023 bio oko 1.8 milje e, ne znam kakav je bio revenue Slavena. Mura je imala cca 5.3 milje e. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.