• Zagi
    8.8k
    Jedna od najglupljih odluka je bila zabrana drugih momčadi u 2. ligi.Captain America

Nije to glupo nego je jedna interesna sfera izvoljevala pobjedu i definitivno profitirala tim činom.
  • Omake
    4.2k
    tereni u četvrtoj Španjolskoj su bili toliko loši kada je Pep preuzeo Barcelonu B da je na momente mislio odustati od Juego de posicion. Ne znam kako je sada u trećoj gdje je Barca B.
    Mislim da su djeca svugdje u svim sportovima pretrenirana. Dosta ljudi djeci uzimaju privatne trenere koji su upitnog znanja, ali, da citiram Jožu s Tribine, moraju opravdati svoje bivstvovanje. Mislim da je više stvar muskulatnog kroničnog umora pa dolazi do tih teških ozljeda. Ili pod tim trenerima rade bizarne vježbe gdje dolazi do neprirodnih pokreta u koljenu. Kao što je bio slučaj kod ovih lokomotinih slučajeva Krivak, Canjuga itd. Nešto kao AAU u americi je povećalo te najteže ozljede za 250% ako me pamćenje služi.
  • Jurki
    13.7k
    Nije to glupo nego je jedna interesna sfera izvoljevala pobjedu i definitivno profitirala tim činom.Zagi

A druga interesna sfera je donesla odluku da je Dinamo II nepotreban trosak.
    Ta interesna sfera je odlucila da je isplativije ulagati pare u Vlatkicine sise i nakit nego u drugu momcad.
    Izvlaciti se na kmečadiju u situaciji kad su kavokuhacica i ex milicijoner zakucali zadnji cavel u lijes druge momcadi je bezveze.
  • Benito
    1.1k
    Meni je B ekipa odlična stvar pogotovo jer znamo kolko se igrača uvelo tamo u seniorski nogomet a i mogu trenirati s prvom ekipom ako treba, sve je jednostavnije ali veliki problem su uvjeti naše druge i treće lige. Tamo nogomet ne postoji zbog stanja terena, to je nabijanje lopte po zraku pa tko uspije zabiti nešto super, ako ne nikome ništa. Pogotovo kada dođe naša B ekipa negdje, nabriju se svi maksimalno i onda to postane sve samo ne utakmica
  • Zagi
    8.8k
    A druga interesna sfera je donesla odluku da je Dinamo II nepotreban trosak.Jurki

Možda, a možda su jednostavno bili nesposobni pobjediti.
    Sada je tak kak je.
    Nadam se da nova ekipa kuje plan.
  • Gringo
    253
    teško, navodno da je Hanžel u nekoj shemi sa NK Karlovac
  • IstokKa96
    792
    Iskreno ne znam jer ne pratim NK Ka osim tu i tamo rezultatski, kažem čisto kaj se uvjeta tiče i ranga natjecanja.
    Sigurno da bi trebalo detaljno utvrditi tko ima kakve sheme prije bilo kakve suradnje.
  • vjeko1701
    10.8k
    Pa dobro, i? Ako se ne varam, ekipa u 2. HNL je koštala oko 2M eura godišnje. Sad je problem kaj neki slo. klubovi imaju budžet 4-5M, neki čak i 9M? Za 2-3M eura se sigurno može naći filijala u toj ligi. Posebno ako im nudimo igrače, trenere i integraciju u naš razvojni sustav.
  • Jurki
    13.7k
    al treba dodati u tu racunicu da taj klub partner nebi placal te igrace vec Dinamo.
    Uz 2-3 milje plus place igraca dolazimo do cifre od 5-6 milja eura.. po cemu bi ta filijala bila pri vrhu u Sloveniji po proracunu.
    Ne cini mi se da bi to bil preveliki financijski izdatak za Dinamo.
    Do sad smo svake godine minimalno toliko davali za provizije managerima.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    navodno da je Hanžel u nekoj shemi sa NK KarlovacGringo

Lako moguće, Karlovac je i ispao iz prve lige prije 12 godina zbog ljudi koji su upravljali, iz Karlovca sam pa znam kakvi su ljudi tu oko kluba, nije to baš čisto. Mislim da se može naći bolje rješenje.
  • vjeko1701
    10.8k
    Pa mi smo i u B ekipi plaćali igrače koji su igrali za nju. Trenere također.
  • Zagi
    8.8k
    Uz 2-3 milje plus place igraca dolazimo do cifre od 5-6 milja eura.. po cemu bi ta filijala bila pri vrhu u Sloveniji po proracunu.
    Ne cini mi se da bi to bil preveliki financijski izdatak za Dinamo.
    Jurki

Ma iste sekunde bih pristao na takvu računicu.
    Daj nekog u Slo drugom rangu , upumpat lovu u igralište/trenažni proces/ teretane/ trenere i ostalo kaj sve treba.
    Probati cijeli taj "kamp" nekako komercijalizirati da se dio tih troškova offseta nekak.

Ajmo delati.
  • Jurki
    13.7k
    i kaj je jos najbolje, ako se prek te filijale proda 2,3.4 igraca godisnje po 500 tis eura( daj Boze i veci iznosi) pola tog iznosa odmah vratis.
    Ne znam, ne kuzim se tolko u poslovanje klubova, al ovo jednostavno nemre na lose izaci ako se radi na pravi nacin.
    Tu odmah dolaze sponzori kakvi takvi ali dođu, eventualno Uefin poneki milijuncek ak se bas napravi top rezultat.

Vjerojatno bi 2-3 sezone imali ulaganja, a tad bi taj projekt bil samoodrziv i vjerojatno donosil nekakvi profit.
  • OsamŠest
    3.9k
    Filijala za top talente poput Mikića i/ili Pavića.

B ekipa za najbolje kadete, ostale juniore i povratnike od ozljeda.
  • vjeko1701
    10.8k
    Sve je na kraju dana pitanje interesa i mogućnosti. Koji su naši interesi i mogućnosti, koji su od eventualnog feedera. Kako osigurati svoje interese i kako će oni tražiti da osiguraju sebe. Može se ovdje složiti dugoročno isplativ projekt (za obje strane) samo je pitanje koliko to trenutno vodstvo zbilja vidi kao bitan strateški cilj i dal će radije samo pokrenut ekipu u 3. ligi i zadovoljiti se time.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.