• Nino Bule
    14k
    ali da će mi dinamova pobjeda predstavljati čudo i neočekivan rezultat pa ono... baš i ne.db-izbjeglica

Ovo se slazem, po meni su kladionice pretjerale s koefom za red bull; ja sam ocekivao bar 1 bod, ali mi smo nerealniji od ovih nekih "objektivnijih" mjerila
  • db-izbjeglica
    15.7k
    dinamo u Ligi prvaka nije pobijedio u gostima od 1998. Da, pobjeda je "čudo". Nismo autsajderi protiv salzubrga, al bome nismo ni favoriti, protiv nikoga.Brusa

Dinamo je favorit protiv slovana!
  • Dinamosaur
    1.6k
    ↪db-izbjeglica glas razumablue heart 72

Do nedjelje cu opet biti spreman za nerazumno veselje
    Razum je precijenjen :lol:
  • Medvedgrad
    292
    Skoro 26 godina bez pobjede u gostima. Ajmo sad spojit bar 2 zaredom (pobjede, a ne godine).
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nema nigdje euforije. Uostalom, čak i da ovod postoji važnije je da je nema među igračima. Poznavajući rad Bjelice to sigurno nije slučaj.
  • Zagi
    8.3k
    Za ovaj dio 10ogodišnjeg koeficijenta nam se u iduće 3 sezone brišu loše godine (6, 4 , 1.5) pa bi se tu trebali dići par mjesta.
    https://kassiesa.net/uefa/data/method5/trank10-2025.html
    Koliko je ono svako svako mjesto na ljestvici?
  • Krizy
    45.9k

Posljednja momčad na ljestvici će dobiti minimalno 275 tisuća eura, onaj na 35. mjestu duplo više, odnosno 550 tisuća eura, onaj na 34. tri dionice, dakle 825 tisuća eura... I tako dalje, sve do prvoplasirane momčadi koja će dobiti čak 9,9 milijuna eura.

No, cijena dionice vjerovatno će biti veća od 275 tisuća eura, jer UEFA će u utakmicama koje završe neriješeno klubovima dati po 700 tisuća eura, a utakmicama s pobjednikom, pobjedniku ide 2,1 M eura.

To je razlika od 700 tisuća eura, koje će se u utakmicama s remijem dodavati u "budžet" za dionice.

Svaki remi povećava ukupni budžet za 700 tisuća eura.
    Trenutno smo na 9 remija, a to je 6,3 milijuna eura tj. 175 tisuća eura više za svaku dionicu.

Trenutno svaka dionica vrijedi 450 tisuća eura.
    Dinamo bi da se nagrada dijeli sada dobio 6,75 milijuna eura.
  • Jaro
    7.6k
    Trenutno smo na 9 remija, a to je 6,3 milijuna eura tj. 175 tisuća eura više za svaku dionicu.Krizy

Nema 36 dionica, već 36+35+34+...+3+2+1. Svaka dionica sada vrijedi nekih 10000 EUR više kaj ne, a ne 175000.
  • Krizy
    45.9k

Moguće. Ja sam onako pročitao, ali baš bi dosta promijenilo ukupnu vrijednost.
  • deda
    33.7k
    Koliko ja znam lova od neriješenih se dijeli proporcionalno broju pobjeda, a ne ide u dizanje "dionica".
  • NitkoBitan
    18.6k
    Slovan do nase utakmice treba odradit dva prvenstvena gostovanja, jedno danas (cini mi se zaostala utakmica) dok drugo igraju u subotu. Znaci u 7 dana igraju 3 utakmice, izmedu utakmica 2 dana odmora... Bome paklen raspored i jos k tome imaju problem sa sirinom kadra.

Nadam se da cemo napokon izgledat energetski mocnije od europskog protivnika. Takoder se nadam da u Sibeniku nece bit rezultatske drame pa da malo i postedimo neke igrace za Bratislavu.
  • NitkoBitan
    18.6k
    "Nedostaje nam nekoliko igrača zbog zdravstvenih razloga. Problemi s mišićima izbacili su iz igre Juraja Kucku i Júliusa Szökea, Kevin Wimmer se ozlijedio u susretu na Skalici, a u zadnji tren otpao je i Sharani Zubera. Jurij Medvedev još nije dostupan zbog bolesti, a Róbert Mak je ozlijedio glezanj prilikom zagrijavanja."

Ovo su napisali u komentarima na svojoj facebook stranici, bome su u poprilicnim problemima. Trenutno igraju utakmicu pa ako netko gleda nek napise izvjestaj. Odmaraju nekoliko kljucnih igraca poput Tolica (igrali su utakmicu u srijedu).
  • ZrnTSCHeZ
    291
    Trenutno igraju utakmicuNitkoBitan

link ako netko želi: Podbrezova - Slovan
  • Mazalo
    201
    60. min Slovan gubi 1:0
  • Mazalo
    201
    76, okrenuli na 2:1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.