Sutra ću uživat u gledanju utakmice i neću si čupat kosu i grist nokte jer ću to ostavit za Goricu u subotu.
Meni je gledanje Dinama u ligi prvaka gušt a hnl prioritet broj jedan i mislim da tako trebaju razmišljat svi Dinamovi navijači. Realno šta da ne dobijemo Slovan? Izgubit ćemo šanse za osvajanje lige prvaka? Ne treba momcima nabijat neki imperativ pobjede jer je po meni bitnije dobijat Slaven,Goricu,Istru u kontinuitetu i zadržavat dominaciju u hnlu jer bez tog trofeja domaćeg prvenstva izborenom po blatnjavim njivama nema ni igranja na Allianz Areni pred 80 tisuća ljudi. — Maxova dijagonala
Nemoj zamjeriti ali ovo je totalna glupost.Još nešto: uvijek mi je bilo katastrofalno vidjeti da dinamovih navijača bude 10 000 u npr. Minhenu a onda par dana kasnije ih bude manje na prvenstvenoj utakmici u Maksimiru nego u Njemačkoj. To je znak da neki od njih ne idu gledati Dinama nego idu gledati protivnika i idu zbog blještavila LP. Općenito je ta liga prvaka postala okupljalište pozera, površnih pratitelja Dinama, šminkera koji žele da se uslikaju na velebnoj europskoj areni itd. To mi već dugo smeta, takav snobovski pristup prema našoj, hrvatskoj, nacionalnoj ligi i takav fanatični pristup prema Europi. — Maksim Maksimirski
ali nas i ako prođemo grupu u šesnaestini (ili kojoj već fazi natjecanja) čeka nekakav PSG ili Liverpool a utakmice sa njima uopće ne želim gledati. Ne želim poput mazohista pratiti te utakmice u kojima se samo možeš nadati da će skinuti nogu sa gasa, biti milostivi i da ih nećemo razljutiti previše jer ako ih razljutimo onda će nas osramotiti. — Maksim Maksimirski
kao što je to bilo nekada — Maksim Maksimirski
Kad vidim ovakve izjave odma mi mrak padne na oci i nemrem dalje citati — Dinamosaur
ružico, ti trošiš prostor bzvz — Dinamosaur
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.