• Neron53
    796

Spominjalo se cca 1100.
  • NKDZ86
    1.9k
    mislio sam na cijenu, da li je istina da će bit 60e?
  • Neron53
    796

Sorry :).
    Ovdje je napisano 60. A i inace oni imaju papreno visoke cijene ulaznica.
  • sebenico
    670
    Trebat će nam minimalno 9 bodova jer imamo lošu gol razliku
  • Forenzicar
    25
    Gledajući malo unaprijed imamo jako lijepu šansu da budemo dogodine direktno u ligi prvaka, pogotovo ako ostvarimo pobjede nad Slovanom i Celticom.
  • NKDZ86
    1.9k
    bolesno skupo.
  • Robi T
    246
    Kad je Slovan igrao sa Cityem karta za Cityeve navijače je bila 60€
    Nadam se da bu za nas nekaj jeftinija
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Pobjedom u Bratislavi dolazimo pred vrata raja, a onda da vidimo finalistu lige prvaka kako će se snaći u plavom paklu...
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ma ovi iz Bratislave su totalno ponorili otkad su usli u Ligu prvaka. Ne samo da su nabili cijene za LP da te zaboli glava nego su otvorili i listu cekanja za godisnje karte za iducu sezonu :sweat:
    Kod njih je cini mi se hokej popularniji i praceniji sport od nogometa tako da im ne bude ni ovo ludilo dugo trajalo.

Uglavnom karta za nas tamo ce bit 60 eura, ne ocekujte nista manje. Oni su pustili u prodaju pakete za europske tekme kao i mi i drzat ce se istih cijena za svaku utakmicu.
  • Nogo
    3.9k
    Mi, Monaco i B.Dortmund smo zabili u prve 3 tekme po 2 gola. Kažu, ofazivno smo loši!

Ajmo sada da padne i Bratislava!
    Samo Dinamo! :heart:
  • Dani Olmić
    375
    sa još jednom pobijedom cemo ju popravit, već sad vise nije na -7, nego -5
  • Markelo
    2.7k
    Slovan je već dugo u Europi. Startali su od prvog pretkola. Znamo po nama da kad smo kretali tako rano, što si napravio do 3 kola si napravio(a oni nisu napravili ništa), onda polako ide deklinacija. Nije loše ni što nam Bvb dolazi iza njih. Imaju odlične pojedince ali i dosta problema, posebno na gostovanjima.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Slovan Bratislava - Dinamo
    1 (2,70) - X (3,40) - 2 (2,40)

Blagi favoriti (mislim da ce jos padat koeficijent na nas)
    NitkoBitan

Kaj sam rekao... nije jedan dan prosao a vec je koeficijent na nas pao na 2. Vjerojatno ekipa trpa na Dinamo pa ovi moraju spustit kofu :sweat:
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Slovan igra Ligu prvaka prilicno impresionirano. Nazad se jos dobro krecu, ali prema naprijed uopce ne igraju nogomet nego ono "shoot on sight".
    Cudno s obzirom da im na klupi nije neki neiskusni trener nego slovacka trenerska legenda Vladimir Weiss. Covjek koji je uveo Artmediu u Ligu prvaka i s njom zveknio Porto u gostima i uzeo 3. mjesto tj. prosao u famozno proljece kroz skupinu LP.
    No, najava je otpocetka da ce se bodovi trazit protiv Dinama. Tu, bar mislim, nece bit impresioniranosti. Imaju par igraca koji mogu zabiberit. Imaju i slabije strane koje su propustili pojacat unatoc rekordnoj zaradi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.