• db-izbjeglica
    15.7k
    Meni se čak i ne sviđa ova mini euforija i silni hvalospjevi nakon sinoć.

Doslovno od ždrijeba se zna da su salzburg - slovan - celtic dinamova najveća šansa za bodove i trasiranje puta u knockout fazu LP. Sve preko toga je bonus i ogromno bildanje izgleda za ostvarivanje tog cilja.

Jučer se odradila samo 1/3 posla... nema smisla živjeti u oblacima, slijede osijek, šibenik i slovan. U sve tri utakmice pobjeda je imperativ! Ok je malo uživati u trenutku, ali prosipanje bodova u bilo kojoj od ove tri utakmice bi bilo dosta loše.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Zato mi je još uvijek strašno žao 2 boda koja su ispuštena protiv monaca, jer se s njima moglo kupiti pravo na jedan "kiks" u te tri utakmice.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Svakako si ne bi smio dopustiti poraz, x da.

Najgore bi bilo ispasti s 9 bodova.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Meni se čak i ne sviđa ova mini euforija i silni hvalospjevi nakon sinoć.

Doslovno od ždrijeba se zna da su salzburg - slovan - celtic dinamova najveća šansa za bodove i trasiranje puta u knockout fazu LP. Sve preko toga je bonus i ogromno bildanje izgleda za ostvarivanje tog cilja.

Jučer se odradila samo 1/3 posla... nema smisla živjeti u oblacima, slijede osijek, šibenik i slovan. U sve tri utakmice pobjeda je imperativ! Ok je malo uživati u trenutku, ali prosipanje bodova u bilo kojoj od ove tri utakmice bi bilo dosta loše.
    db-izbjeglica

Ja nikada ne volim euforiju, ali je Dinamo u dvije utakmice u kojima je bio autsajder uzeo 4 boda i doveo sebe u situaciju da može sanjati. Zašto Dinamo, a i mi kao njegovi navijači ne bi sanjali.

Rekao sam da meni osobno ta top 24 ne bi trebala biti cilj ni imperativ, nego da mi je cilj da izgledamo konkurentno. U ove zadnje dvije utakmice lige prvaka smo izgledali itekako konkurentno i to je činjenica.
  • deda
    33.7k
    Euforija zabranjena. Nismo tovari. Osijek najvaznija tekma sezone. Svi to u glavu. I igrači, i uprava, i navijači.
  • Majki2111
    3.3k
    Sreća da, euforija ne. Tak nekak.
  • Paggini
    24.1k

Moramo početi razlikovati sreću zbog uspjeha i euforije.

Ne vidim ovdje nikakvu euforiju nego samo sreću što smo dobro odigrali, svima je jasno da HNL ne smijemo kiksat, a bome ni Slovan.

Euforija bi bila da upisujemo tu unaprijed bodove, a mislim da to nitko ne radi ovdje, a pogotovo ne u medijima.
  • San Lorenzo
    16.6k

Baš sam krenuo napisati nešto u sličnom tonu, euforija kreće tek ako dobijemo sljedeće 2 hnl utakmice te Slovan...još uvijek sam blago raspižđen od subote i Istre.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Ja nikada ne volim euforiju, ali je Dinamo u dvije utakmice u kojima je bio autsajder uzeo 4 boda i doveo sebe u situaciju da može sanjati.marcio amoroso

a sad, da je dinamo bio autsajder u utakmici sa salzburgom, to baš ne bi rekao.
    pogotovo salzburgom koji je u prve dvije tekme popušio 3:0 od sparte i 4:0 od bresta (ako se ne varam).
  • Nino Bule
    14k

Kladionice koje žive od toga su nam stavile 4.05 koef na pobjedu
  • Krizy
    45.9k
    Učinak Slovana u dosadašnjim utakmicama grupne faze Lige prvaka i Europske lige.

1-2-18 16-55

Nadajmo se da ih čeka novi poraz, neka nakon nas započnu s odrastanjem :smile:
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Kladionice koje žive od toga su nam stavile 4.05 koef na pobjeduNino Bule

Ne znam, možda ja precjenjujem snagu dinama, ali za mene je dinamo autsajder u gostujućoj tekmi protiv bayerna, arsenala, chelsea, citya, reala, barcelone i slično... u gostujućoj utakmici protiv austrijskog kluba za mene domaćin može biti favorit, ali da će mi dinamova pobjeda predstavljati čudo i neočekivan rezultat pa ono... baš i ne.
  • Brusa
    1.6k
    dinamo u Ligi prvaka nije pobijedio u gostima od 1998. Da, pobjeda je "čudo". Nismo autsajderi protiv salzubrga, al bome nismo ni favoriti, protiv nikoga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.