• austrijanac
    4.9k
    Momci i djevojke, u Zapresicu na Inkeru, Boysi imaju humanitaran turnir, pa ak ne znate di pivu popit danas navratite.

Tomo, Mara i ostali su tu pa ih najebite nek plate nekaj.
  • ZgDLions
    598

Ostale još samo tri mace iako se pomalo razmatra udomljavanje još jedne, sa pesekima je navodno gotovo u ovom životu.
    Kalup smo naručili u printeraju jer nije bio u najavi za shop kaj je šteta jer bi se sigurno prodavali.
    Boja prehrambena, ali nije neka sreća.
  • austrijanac
    4.9k
    Tomo, Mara i ostali su tu pa ih najebite nek plate nekaj.
    20hOptions
    austrijanac

Inače, momci odigrali revijalnu tekmu, kasnije se družili, slikali, zajebavali i baš bili za svaku pohvalu.
    Plus i za klub koji guraju takve stvari.
  • ZgBlue
    579
    Jel zna netko dobru stranicu za streamove?
    rd-live mi više ne funkcionira ili ponekad šteka pa tražim alternativu..
    Može i privatno.
  • Nolifer
    9k

Ako dobiješ, ajde proslijedi samo, hvala.
  • Droljo
    10.6k
    Baš je lepa nedela kad se sutra ne dela...
    IMG-20250105-220001.jpg
  • Noel
    7.9k

Nazdravlje!
  • Eduardo
    21.9k
    Izgleda da navijači Trabzonspora nemaju svoju „zonu za ispuhivanje bijesa“ tijekom utakmica, pa često stradaju - televizori!

S obzirom na to, imam prijedlog za sve vas koji na forumu često izražavate svoje frustracije: ugledajte se na Turke! Ako već morate ispucati bijes, bacite kovanicu, udarite šakom u ekran ili bacite neki manji predmet na televizor... win-win situacija... bar će ljudi imati posla i koristi od vašeg divljanja, a mi ćemo na forumu napokon uživati u miru.

• Majki2111
    3.6k
    Bio sam neki dan na spoju. I dečki moji, kaže meni cura da žene hrpa cura troši lovu na umjetne nokte, da variraju i dužini, da nakon blajhanja porto si oštete kosu da onda nose ekstenzije.

Ja ju slušam i niš mi nije jasno jer ko muko nokte najzadnje primijetim.

Tako da momci, ako budete gledali kada išta više og onog kaj inače gledate :smile: Znajte razmislite jel kozmetički dotjerano ili ne. Ili jel možda kozmetički uništeno (kosa) .

Ja gledam samo ono očito. Nokte ne. Mene mogu prevarit lako. :sweat:
  • Jurki
    14.2k
    takve metode sam pocel primjenjivati prosle sezone..
    Utakmica Rijeka - Dinamo 2:2. Rijecani izjednacuju pri kraju utakmice.. stradal je mobitel, straznja kamera vise nije nikad proradila.
    Kad sam bil mlađi, nakon svakog posrtanja u Europi je stradal daljinski ili neki slicni predmet.
  • Oluja
    4.8k
    mala ti najavljuje velike troskove u buducnosti
  • Majki2111
    3.6k
    Ma ne. Nije ona imala ništa od navedenog. A i ne treba joj. Prirodno je lijepa i zgodna i zdrava. Stavila je korekturu i rumenilo. Ništa više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.