• Mrvica
    4k
    Sretna nova godina ekipa, nek ste mi živi i zdravi i što uspješniji!
    Koliko god da je teška situacija, riješit ćemo i ovo. Ne sumnjam uopće da ćemo svi skupa na kraju slaviti duplu krunu!
  • chago13
    57
    Sretna Nova godina svim dinamovcima i pripadnicama nježnijeg spola kojima je draga plava boja
  • Dr Hofmann
    2k
    Kako su moćni naši TV programi, kakva Nova godina. Na Doma TV je Policajac s Beverly Hillsa, na RTL 2 je Dva i pol muškarca di je opet Charlie Sheen mlad, a na Sportskoj je ovaj spaljeni pikado di je bolja atmosfera nego na utakmicama Premiershipa
  • IceMan
    2.5k
    Sretno u 2025.Dianamovom puku !
  • Dzoni
    932
    Ima li tko za preporučiti neko mjesto za igrati dobar pikado u Zagrebu? Po mogućnosti da je bliže centru/istoku grada
  • Dino
    3k
    Ono kaj ja posjecujem su Las Vegas na Crnomercu i Pool legends na Tresnjevki. Ima i u Branimir centru (mingle mall) ako te zanima centar prema istoku.

Edit: ja pisem za biljar, a radi se o pikadu :lol: Al i dalje vrijedi sve isto
  • Ivan0302
    695
    https://files.fm/u/p87exjnmcg

Sretna nova godina Dinamovci, iz Mostara uz Prljavce. :heart:
  • rioda
    6k
    Nema boljeg osjeća od onog kad dođem na Zonu i vidim da u temi 'Transferi - Vijesti' ima postova :lol:
  • Kaiser
    96
    Nema boljeg osjeća od onog kad zadnjih tjedana, a pogotovo dana, dođem na Zonu i vidim da u temi 'Crna lista; banirani korisnici' ima postova.
    Prije otvaranja sam sa sobom se igram pogađanja koliko je novih :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.