• og1986
    2.9k
    Ti se tog efekta ne moraš bojati.
  • Dino
    3.1k
    I dalje ocekujem Mikulenasovo “dobro jutro” svaki dan!
  • ksapi
    3.5k
    Pa chat valjda sluzi da se u njemu moze pisati o svemu i svacemu, bez posebne konstruktive koja se zahtjeva na ostalih 100 tema. Ne kuzim u cemu je problem uopce
  • Patak
    3k
    Kod tog Dunning Kruger effekta svi uvijek misle da se to odnosi na nekog drugog, a ne na njih osobno, heh...
  • Jurki
    14.5k
    @Gražvydas Mikulėnas nek nam bus ti ziv i zdrav.. i nadrman ponekad s Laškim (najboljom pivom na svijetu) i pelinom..
    i nek naš tamagoci Kaneko razjebe Hnl sa asistima i golovima.
    Litvanac samo deri i dalje..hejtera bu uvek.. jer znas kak se veli.. za pravim konjem se prasina dize.
    Edit: kak ide ona pjesma.. pili smo pelina… pusili smo trave.. najvise volimo Dinamo sa Save :heart:
  • Riot
    2k
    Mikulenas je na zoni ko onaj Hugestaff na youtube, jedni ga ne gotive jer je ljakse a drugi ga bas zbog toga vole. Evo nece ti zavaljat ban a trebali bi pa nije red da izdas ideale, ne vracaj se iz principa!! :cool:
  • Jurki
    14.5k
    kak se zove tema? Modri šank - ajd na pivicu.
    Znaci da mores drobit o cem god hoces.
    I ne kuzim zakaj jebete coveka bezveze.
    Ak nekome komentari ne pašu.. ignoriras i super.
    Umjesto da se potice zajednistvo.. mi se koljemo bezveze a tak nebumo nikam dosli. Nebumo maknuli ni onog raspalog mrvicu mlađeg brata od Tutankamona, niti onu kucketinu neuroticnu kuhačicu kava i nosacicu koverti u BIH.
    Neprijatelj nam je svima zajednicki.. a mi tu jebemo mačku mater zbog sitnica.
  • superhik
    11.9k
    Evo nece ti zavaljat ban a trebali biRiot

Evo sad me baš zanima. Zašto smatraš da bi on trebao dobiti ban?
  • Riot
    2k

Samo zato jer ga je tražio! Nema mi ništa gore nego kad se netko kao naduri pa traži ban, a onda moderatura neće jer je realno glup razlog. Ja bih to bez komentara, tražio dobio doviđenja
  • deda
    34.6k
    Rekao sam nema više baniranja na vlastiti zahtjev. Točka.
  • Sajla
    6.6k
    ima ona stara izreka: 2 Hrvata = 3 stranke. tak smo i mi, skupa protiv ove nesposobne uprave, a međusobno se kačimo. nema veze s ovim danas, općenito sam to primjetio na forumu da se ljudi vole zakačiti na nešto i ući u konflikt, a uglavnom nema nikakve potrebe.
    jutro je pametnije od večeri (opet stara izreka - samo pitajte kad vam trebaju narodne mudrosti, znam ih još ;) ), idemo sutra otpočetka, svi smo tu zbog Dinama, jel tak?
  • Jurki
    14.5k
    potpis.
    Kacimo se za rijec.. umjesto da to sve kanaliziramo ka istome cilju.
    Isto ko i na tribini. Da pušemo u isti rog.. svi ko jedan.
    Ak nist drugo, svi nasi zajednicki neprijatelji vole gledati kak se mi koljemo oko gluposti.

I zato nemojmo im dozvoliti to zadovljstvo. Ko im jebe mater (oni ce se tak i tak prepoznati kome to ide).

Ne zaboravimo svi smo mi braca na tribini.. i sitni animoziteti nas ne smiju pokolebati.

We will newer surrender.
  • deda
    34.6k
    Dobro zborite.
  • seljak86
    2.7k
    Zato jer pije pan.
  • BBBaranja
    2.9k
    Dobro jutro svima..
    Da ne ostanemo bez tradicionalnog pozdrava,mi baranjci i litavci oduvijek smo imali dobre odnose :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.