• Markelo
    3k
    Rješio milfaru i onda sročio ovakav tekst. Nema dalje. Sad ako Majki kaže lubrikant na teren, Kopiću stavljaj jebeni lubrikant i ne pitaj
  • superhik
    11.9k
    Bilo bi jebeno da ispadne da je milfara Amra Peternel i da je pala na priču o lubrikantu na travnjaku
  • Mali dioničar
    16.6k
    Amra Peternelsuperhik

Oprosti, ali Amra je zauzeta za jednog drugog suptilnog forumaša.
  • Navijač Dinama
    9k
    Tetu Amru talasi čiča Mirko :wink:
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Taj klub jbt kuplaraj šta rade od njega, kažu mi povjerljivi izvori da gospon Miljenko direktor stadiona prca mažoretkinje. Pa mi je život kad san to cuja..
  • Oluja
    4.9k
    pa dobro, ako je istina Miljenko samo radi ono sto bi i mi ostali
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Btw postoji li ijedan drugi klub na svijetu koji na terenu prije utakmica ima mažoretkinje? :lol:
  • SAS1987
    15.8k
    Tetu Amru talasi čiča MirkoNavijač Dinama

Nek se cuva da ne zavrsi ko Banderas.
  • Majki2111
    3.7k
    Dobro ljudi bila je zaštita, i to ona koju sam ja kupio. Al ok nije baš ni u redu tak govorit da sam rješio nju jer ipak smo se emotivno povezali, ma koliko god to kratko trajalo i bilo tako “srednjoškolski”. Nisam onaj lik kojem je samo do fizičkog. :smile:
  • masacusec
    4.4k
    Onak incognito, stvorio sam dojam da ti nisi frajer koji da trebama odmah prvu noć....ili?
  • SAS1987
    15.8k
    da ti nisi frajer koji da trebama odmah prvu noćmasacusec

On je tradicionalan pa najprije želi veceru.
  • reziser
    7k
    Ništa bez ljubavi...
    A ništa prije braka??
  • Majki2111
    3.7k
    Kako misliš? Ne znam, nikad se nisam našao i takvoj situaciji. Nemrem ti dat odgovor.
    Daj, nisam neki romantičan tip, ali tu večer sam bio dočekan sa najdražim pićem, grickalicama kao predigra znači predobro, nebi nikad rekao da će mi se takvo nešto dogodit u životu, stvarno se žena potrudila maksimalno i neočekivano za mene. Doslovno ću pamtit cijeli život to.
    Ateist sam. Ne držim toliko do tog.
  • SAS1987
    15.8k
    tvoje komentare na ovom topicu više čekam nego sastanak dinama i grada o stadionu :grin: Znam da nas trolaš ali je ipak zabavno :grin: Znači pivu i grickalice je bila nemoralna ponuda... mogao si se skuplje prodati :smile:
  • Majki2111
    3.7k
    Ti misliš da bi ja ovakvu priču izmišljavo samo da trolam? Nebi noi mogo jer mi nebi bilo na kraj pameti. Imaš među mojim postovima prije par tjedana gdje sam napisao za popis dq mi je dao nešto puno bolje od same plaće... to je bilo to.

I bila je voda s okusom limuna. Jana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.