↪marcio amoroso Prvih 140 epizoda LZN će ostati vječni klasik, pogotovo za nas mladje — Bosna86
Iskreno moj ukus LZN nije bio — marcio amoroso
ali LZN mi je primjer totalno isforsirano-stereotipnog bosanskog humora za serije koje mi izgledaju kao da ih ne gleda nitko ispod šest banki :smile: — Zambatine škude
↪Zambatine škude Koliko god Sarajevo i Zagreb bili slični , toliko su i različiti.... Taj Mujo-Haso humor u Bosni prolazi zbog lošije ekonomske situacije i zbog toga sto se sumorna stvarnost pretvara u sprdnju, dok se u Hrv. taj humor gleda s podsmijehom.... Jednako kako se u Bosni nikad ne bi prikazivale serije kao lipa 35 i slične u udarnom terminu jer za njih ne bi bilo publike — Bosna86
Jednako kako se u Bosni nikad ne bi prikazivale serije kao lipa 35 i slične u udarnom terminu jer za njih ne bi bilo publike — Bosna86
Imao si prije 10-12-15 godina na HR televiziji Seinfelda, Mućke, CYE, Office, nije ponuda bila baš tako siromašna da bi ikada upalio LZN. Ako pričamo o serijama s ovih prostora iz otprilike iz te ere, Bitange i princeze su mi bile za tri koplja bolje. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.