• Efes Pilsen
    13.7k
    Takoder u planu, ali vidjet cemo.. Ne planiram bubreg prodavat :lol:
  • Droljo
    22.9k
    Živeli
    IMG-20251120-161518.jpg
    Update:
    IMG-20251120-161935.jpg
  • Pacho
    10.8k
    Prodat cemo @Droljo -inu jetru nekom institutu za proucavanje i tim parama zakupiti cijeli sektor za sve tri utakmice.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Mesnati špek, živi se na visokoj nozi. Neki ovdje stružu stare kožice
  • Sajla
    14.9k
    jetruPacho

NewYearsEve.png
  • Droljo
    22.9k
    A glete dečki, obećal sam...
  • marcio amoroso
    46.9k

Ja isto planiram obiteljski, ali samo ako ne budemo igrali u Meksiku.
  • Pacho
    10.8k

World-Cup-Host-City-Venues.jpg.webp

Sva tri meksicka grada su u juznoj zoni sa tri americka grada tako da su velike sanse da cemo u svakom slucaju imati bar jednu utakmicu van Meksika cak i ako zavrsimo u toj juznoj regiji. Pitao sam Chat GPT i on kaze da ce Meksiko, kao i ostala dva domacina, imati sve tri utakmice u svojoj zemlji, a za ostale reprezentacije kaze da je "moguce" da imaju tri u Meksiku, ali da se jos ne znaju svi detalji izvlacenja sto se toga tice.
  • Bosna86
    12.4k
    A postoji li opcija da sve tri utakmice budu na istočnoj obali
  • reziser
    7.9k
    decki, ali kako doc do karata? planiram i ja...obiteljski
  • Pacho
    10.8k

Postoji. Malo je zbunjujuce ovo sto citam, jer pise da je ideja limitirati grupe unutar jedne zone, ali da je moguce da se jedna utakmica "prelije" u drugu zonu.

Doduse, ako vec igras u Miamiu i Atlanti, onda su ti Houston i Dallas iz juzne zone blize nego neki od gradova iz istocne.
  • flexXy
    3.1k

Najbolje sta se nudi su ove grupe:
    C: Boston, NY, Philly, Miami, Atlanta (2 na sjevero-istocnoj obali, zadnja u grupi Miami ili Atlanta)
    I: NY, Philly, Boston, Toronto (zadnja tekma grupe je Boston ili Toronto, ovisno o zdrijebu)

Al opcenito su u banani poslagane grupe, previse razbacanih gradova. Moras se nadat da ti na jednu "mikro" lokaciju ubace 2 tekme zaredom
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Poslije zdrijeba cu sjest s ekipom pa cemo odlucit sta kako i koliko. Iskreno, ako ispadne previse za HR sve iskombinirat cu s drugim utakmicama koje su blize. Nekakav road trip je svakako u planu, sad koliko utakmica, kojih i koliko bubrega vidjet cemo.
  • Pacho
    10.8k

Di si to nasao?
  • darkcro
    210
    nakon izvlacenja skupina ide lutrija za sve zainteresirane..registriraj se na fifinoj stranici i čekamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.