• Sajla
    14.9k
    Danas je “Dan muškaraca ” i vjerujem da Vam nitko nije čestitao pa ni vlastite žene,zaručnice ni djevojke, a mi se ubijamo za 8 ožujak kako da im ugodimoprefontaine

Jim Jefferies je sve objasnio ;)
    https://www.facebook.com/100044155793527/videos/who-knew-four-little-words-could-evoke-such-fear/724708523396908/
  • Droljo
    22.7k
    Našao sam se u dosta točaka gore... E sad, ne znam jel to dobro ili loše... :lol:
  • NKDZ86
    6.5k
    nek kaže ko nije rađe :lol: jadna li nam majka
  • NerminB
    265
    Zivli braco, sto manje mlake pive i loseg centarsuta svima
  • mlinchica
    4.3k
    Tvoj savjet sam samo cekao
    — Dani Olmić

Znaš kak se kažeš.. Tko čeka, taj i dočeka :smile:
    OsamŠest

↪OsamŠest ma toooo samo udaraj ;-)Dani Olmić

Ovo mi je najdraži “sukob” na Zoni, koji lagano tinja u pozadini već neko vrijeme.
    Nitko previše ne obraća pažnju, a dečki se cijelo vrijeme podbadaju, na finjaka, bez grubih riječi.
    Sorry na ot ali već duže vrijeme ovo pratim. :lol:
    86 ne piše puno, isto kao ni Olmić ali prate jedan drugog, spremni uvijek replicirati.
    Može se i na fini način kad se hoće.

Sretan vam vaš muški dan!
    I ne ljutite se kaj vam žene na to zaborave.
    “Friško” je utemeljeno, na Trinidad i Tobagu, na rojsni dan samog utemeljitelja ( ili tako nekako :grimace: ).

Budite dobri :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.