• Li d1986
    276
    Postoji li snimka Vukovara nakon reintegracije? Nasao sam zima 1992./93. ali me zanima i 1998.
  • fakin
    2k

ima i video kako je Vukovar izgledao 3 godine u okupaciji četnika, koliko im je uopće stalo do toga grada i koliko su toga obnovili:

• Dzoni
    2.8k

Ima AP Archive dosta videa iz razdoblja od početka okupacije do podosta nakon
  • Pacho
    10.7k
    Bitno da je jedan od nakaradnih argumenata jugoljevice da hrvatskoj drzavi nije stalo do Vukovara ili da joj je stalo samo tih par dana, jer danas nije prosperitetniji. Opet prebacivanje loptice zrtvi od strane koja ga je satrala i pljackom ogulila do kostiju, a vecinu stanovnistva protjerala. A i sta bi tocno trebao biti? Las Vegas ili Singapur?

I koliko cujem, grad sasvim u redu izgleda i ok je za zivot.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Grad ima čisto pristojnu industrijsku zonu, muzeje, Cinestar, veliki bazen di bude sveučilišno natjecanje u vodenim sportovima, veleučilište i nešto studenata...ne znam što točno još očekuju od prosječnog grada te veličine u Hrvatskoj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.