• Tranzicijski Napad
    540

Oni koji ispod sv. roka idu samo na jug poljuda ili na gostujucu na subocevac
  • Peškaman
    7.2k

https://adventure-trebizat.com/

Kod ovih sam bio, dobra zajebancija, vjerojatno ima i ostalih ali nisam išao.
  • Dino
    3.9k
    Istra je medu nama kontinentalcima jako podcijenjena, rekao bih. Malo ljudi znam koji se odluce za ljetovanje u Istri, a ne vidim razlog zasto. Cijene su iste ili nize, a kvaliteta odmora je identicna.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    ako bog da druginput onda :pray:
  • Dr Hofmann
    3.1k
    Istra je predivna, ali moram priznati da su naši otoci nešto posebno. Cres me baš iznenadio koliko je lijep, Hvar je poseban, Vis, Lastovo, Mljet, Korčula, Dugi Otok, Silba, ma ima ih koliko hoćeš. Istra je super jer je ,,kompaktna", ali kad dođem na otok neki meni je to baš drugačiji osjećaj.
  • Patak
    3.5k
    Ja isto tak odem prije Hvara po Hercegovini malo, sad ste mi dali super ideje za dalje. A onda na trajekt Drvenik Sućuraj. Izbjegavam Split u širokom luku u zadnje vrijeme. Gužve, stres, nikad ne znaš gdje im stoji taj trajekt za Stari grad, itd...A Drvenik, malo mjesto, nikad gužve, možeš se okupati prije ukrcaja, popit pivu, pojest nešto...
  • Droljo
    17.5k
    Sad me jebete sa ti drvenikom. Još ću promjeniti plan. Al ja idem baš u grad hvar i to mi na karti izgleda prek na prek.
    Drvenik it is! Koji je najbolji put iz mostara tamo? Neki prijedlog ako može...
    Ove tri opcije mi nudi:
    IMG-20250623-194037.jpg
  • Dr Hofmann
    3.1k
    Ako ideš iz Mostara, onda nemaš kaj drugo,...Drvenik - Sućuraj i udri do Hvara (e to je zanimljiva vožnja). Inače Stari Grad je max pola sata do Hvara (ima jedan tunel koji je znao bit zajeban, ali nisam dvije godine bio dole, ne znam kako je sad). Hvar je meni uvijek ko otok stvoren za Asterix i Obelix, ono je stvarno nešto blesavo skroz.
  • Patak
    3.5k
    Ovo gore je taj put da. S tim da ako se ide od zapadne Hercegovine dolazi u obzir put do Imotskog, pa tunel sv. Jure kroz Biokovo na Bašku pa do Drvenika. I ovaj od Ploča i taj od Baške do Drvenika su lijepi sami po sebi. Jadranska magistrala uz more s prekrasnim pogledom.

Od Sućuraja do Jelse je isto dobra cesta. Penje se na vrh pa spaja mjesta, Gdinj, Zastražišće i tako dalje, i opet lijepi pogled zna biti na obje strane otoka. Od Jelse do Hvara je odlična cesta, ali cijeli put traje dulje, preko sat vremena, ali opet trajekt Split Stari grad je dva sata, a Drvenik Sućuraj pola sata, ipak je brže ali i jeftinije. Između Starog grada i Hvara je novi tunel, a postoji još jedan stari iz doba JNA koji ide od Pitva na drugu stranu do Ivana Dolca, Sv Nedjelje i od tamo ide cesta prema Hvaru ali makadamska, ne bi ju preporučio.
  • deda
    37.7k
    Od Sućuraja do Jelse je cesta možda dobra, ali je uska na dijelovima do bola i zna biti pravi ruski rulet.
  • Droljo
    17.5k
    A bumo polako... Jeftiniji je ferry iz drvenika za 100 eura (povratna karta).
  • masacusec
    5.6k
    Droljo, stvorio sam dojam da ideš na jednogodišnje putovanje u Osaku i Tokio
  • Droljo
    17.5k

Tak ispada. Nisam nikad išel prek bosne na more pa odlučio odmorit jedan dan u mostaru. To je cijela priča. Znam da tu ima ekipe od tamo pa neki info ovo ono i sad smo rastegnuli priču jebački :lol:
    Ali neka, dosta informacija se izbacilo pa možda još kome budu od koristi.
  • The Undertaker
    8.3k
    Kad izađe sa trajekta u kolonu i tako do Hvara. Cesta jest uska (ako je nisu proširili) ali je lijepa, posebno kad se popneš na vrh. Po meni, bolja opcija od trajekta iz Splita. Ja isto preferiram Drvenik, pogotovo ako idem sa južne strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.