• Jaro
    10.5k
    imam dvije karte viška za hipodromgaTeDZG

kak je krenulo s prodajom/poklanjanjem - past ce broj na "normalnu" brojku od 200k
    nije da si "organizator" cini uslugu nekim PRom - po svemu sudeci sve oko koncerta je upitno amaterski organizirano...
  • Eduardo
    24.9k
    U slučaju da bi si netko možda iskoristio popust u FABUspot parfumerijama ili na https://fabuspot.hr/ ... kod vrijedi još koji dan

iwsjzl3pc8alp3rb.jpg
    p7uemq6wcczlyje9.jpg
  • Droljo
    18.5k
    Evo malo marendice poslije gableca. Sretno svima koji slave :love:
    IMG-20250626-125552.jpg
  • Sajla
    10.7k
    na indexu galerija iz ZOO vrta povodom 100 godina i među fotkama životinja - ovo:
    3aa7ade0-0cd2-4cb6-9ba9-40c68b87cb1f.jpg?width=1220&height=660&mode=max
  • Sajla
    10.7k
    lagana ljetna hrana za vrhunac toplinskog vala :lol:
  • Droljo
    18.5k
    Podereš tanjur i nije ti vruće više.

Izvana :grin:
  • BBBaranja
    3.8k

Kuhali u vikendici danas,nema ti kod nas lagane hrane :grin:
  • Dino
    4k
    "Evo djeco danas imamo nešto malo laganije"

Malo laganije u Baranji:
  • Droljo
    18.5k
    Svaki tjedan se sjetim onog legendarnog jingla sa stojedinice:
    fala ti bogek kaj je došel petek :lol:
  • puxigadjurdja
    2.4k

zakaj ja ne volim ponedeljnik na melodiju boomtown ratsa i ovaj petek su vrh đinglaštva u hrvatskoj
  • Dinamosaurus
    36
    170 eura danas spičkaš u restoranu ko da si reko keks ak odvedeš maličku na malo bolju večeru.crophantom

Ok ajmo sad ne pretjerivati :lol:
  • crophantom
    1.1k
    Stari moj, ak uzmeš predjelo, glavno jelo, desert, butelju il dvije vina, u nekom mrvicu boljem restoranu si prakticki na tolko.
    Pa nemres vise ni na burger otići ak popijete 2 pića da si za dvoje ispod 35-40 eura.
    Evo ja neki dan u Mravu, burger, pomfri i gemišt, 19 eura. Jbg, takvo je vrijeme došlo.
  • Crni86
    12.5k
    u malo finijem restoranu za dvoje vrlo lako dodes do cifre od 150 eura danas.
  • crophantom
    1.1k
    Ak ideš dalje na vina, jbg, to pratim :D Galić G točka, nekad 27, pa 29 kuna (prije par godina samo), znači manje od 4 eura, kao 3.5 eura, danas u vrutku 8 i nešto eura.
    Malvaziju Rossi, nekad 49 kuna, cca 6.5 eura, danas u Vrutku preko 12, u dućanima i preko 15. I sva ostala su išla 2x gore možda u 3,4 godine. Hrana u restoranima isto, po dućanima slično. Takve stvari su kod nas bolesno skupe, a ne nogomet. U Italiji napunim gepek sireva i vina za sigurno duplo manju cijenu nego tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.