• Droljo
    17.5k
    Šteta da sam samo u tranzitu ovaj put. Toliko toga ste naveli da mislim sljedeće godine bar tjedan dana uzet za mostar i okolicu. Sada samo bude ručak, večera i spavanje pa ujutro za split na trajekt... Nisam išao nikad kroz bih dole pa rekao da probam i malo odmorim prije šugavog splita i gužvi suludih. Bar budem svjež se borio... Vele da nije daleko od mostara do splita.... Bumo videli
  • The Undertaker
    8.3k
    Trajekt za koji otok, ako nije tajna? Ako ideš na Brač ili Hvar možda je bolje na trajekt na Drvenik i Makarsku.
  • Droljo
    17.5k
    Hvar. Derem split stari grad. Taj drvenik je na kontra strani hvara ak ne griješim
  • nemapredaje
    5.4k

Da, imaš onda sat vožnje po Hvaru.

Pošto ideš prek Splita, ako nisi, kupi si obavezno karte za trajekt online. Onda imaš prednost za ulaz i možeš se progurati ako je gužva.

Naravno, moraš stići na vrijeme.
  • Droljo
    17.5k

Da da. Derem povratne odmah. Sve online inače kita... Jbte 140 eura povratne karte.... Nisu normal.
    Derem ja i sat vremena ranije u luku.
  • jedan u nizu
    13.8k
    Hvar. Derem split stari grad. Taj drvenik je na kontra strani hvara ak ne griješimDroljo

Ja sam isao preko Drvenika.
    Imas dulje do tamo, i onda skoro sat vremena po Hvaru ali trajekti su nesto cesce, jeftiniji su i za 20min si preko.

Ista stvar sa Korculom. Putovao sam iz Zagreba i odlucio se za Orebic. Dva sata dulje voznje do trajekta, ali dodes i udes na prvi slobodan, a ide svakih pola sata, a preko je za 20min.
    Iz Splita su isli 3 trajekta dnevno (ako se dobro sjecam) i moras doci na vrijeme na svoj, i to dosta ranije. Nisam htio ulaziti u guzvu u Split, dolaziti koji sat ranije, i onda putovati skoro dva sata trajektom.
    Cijena trajekta osjetno jeftinija, doduse izgubis to nesto da gorivu i cestarini do Peljesca. Vremenski put od Zagreba do odredista bio skoro jednak, a ovako bez stresa i laganini.

Ja sam uvijek bio covjek za minrije putovanje, bez hitnosti, dolazenja ne vrijeme i tog pritiska.
  • Droljo
    17.5k
    a ovako bez stresa i laganini.jedan u nizu

Zato i idem dan ranije u mostar malo odmoriti i prepolovit putovanje. :lol:
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    da neces slucajno u blizini pule biti naredna 3 tjedna . Bude pivo hladno ko zilet brate
  • Papastrumf
    17.1k
    da neces slucajno u blizini pule biti naredna 3 tjedna . Bude pivo hladno ko zilet brateKujtim Shalla

Tko normalan ide u Pulu na more? :grin:
  • deda
    37.7k
    Talijani :grimace:
  • Tvrdica McTvrdi
    671
    Tko normalan ide u Pulu na more? :grin:Papastrumf

Pula doslovno ima najbolje more.
  • Droljo
    17.5k

Nebum frende. Nažalost!
    Pula je super.
  • plavi devet
    541
    Vidim da si dobro upućen u sve, pa da te pitam kod koga je najbolje isfurati neku kanu vožnju trebižatom i da nas poslije dočeka neka klopa uz vodu.
  • Dzoni
    1.5k

Ne bih rekao da je najbolje, ali je sigurno među boljima na kojima sam bio, zato nije teško odgovoriti koje je uvjerljivo najgore
  • javolimtebejako
    2.5k
    pred 2 godine smo kampirali na galebovim stijenama u puli. ma milina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.