• Marley
    2.6k
    Kakav kralj pa to nema nigdje :lol: :lol: :strong:
    Welcome back, Bruno :fire:
  • NORTE
    13.2k
    Pred kraj polusezone Rijeka je imala velikih problema s golmanima pa su joj branili juniori.
    Ako im je situacija i dalje loša to je prilika za Čavlinu.

Uostalom ni Lokomotiva mu ne bi bila loša opcija, bitno je da brani.
  • DrawTube
    5.8k
    Napravite ovo bannerom na zoni. Ovo je veće usutkavanje od Jarnija.
  • Jurki
    14.3k
    ne govoris o financijama, a financije u danasnjem nogometu su sve. Nema para, nema kvalitetnih pojacanja - prosto ko pasulj.
    Ak mislis da je novac koji je potrosen za Mmaeea vau? Nije.
    Znaci zbog strukture prihoda koje mi kao klub imamo, mozemo dovesti samo prinove.
    Kapitalci: Soudani, Fernandes, KTC, Tonel, Cufre, pa i RPG su samo iznimke, nikako pravilo.
    S tim da Dinamo ima i problem stadion.. i samo nebo zna kolko je transfera svih ovih godina propalo kad je neko pojacanje vidlo na kakvom stadionu igramo. Ligu necu uopce komentirati.
    I ja zelim da dovodimo samo top igrace i nisam zadovoljan sa nekim ofrlje rjesenjima.
    Isto tak se jedino fulalo sa Oliverasom, koji je na posudbi. Cordoba je trebal prilagodbu na novi kontinent, ligu, drzavu, kulturu itd, Mbuku nije presel pripreme, Mmaee je ispocetka izgledal ok, kaj se desilo kasnije ne znam. Torrente se pokazal kao vrlo dobar stoper s obzirom da u svom bivsem klubu nije igral ili je igral vrlo malo zbog isteka ugovora.

Mi smo usrali polusezonu zbog gluposti trenera (kukavicki pristup Jakira u Rijeci i derbi doma), Bjelica je ispocetka malo stabiliziral momcad, ali kad ti u derbiju ubacis strganog Perica onda u krc sve. U prvom mandatu je rotiral odlicno, sad je usral šefa i stanicu. Pogledaj kakve je nelogicne poteze vlekel kroz cijelo vrijeme. On je zraubal Misica. Plus ozljede i imas to kaj imas tj -7.
    Ocekival sam od njega da bu Ristu, Ademija poslal na tribinu jer su stvarno igracki u banani.. on je Ademija vrnul u pocetnih 11 (uz svo duzno postovanje njemu kao kapetanu, ali on je za max zadnjih pol vure)
    Obojica su delali isto - titrali jajca senatorima.

Edit: po meni je jedina velika greska bila dovođenje Bjelice, bez obzira kaj sam mislil, dapace bil sam uvjeren da bu obrnul svlacionicu naglavacke i ispravil neka sranja. Ocito sam se zaj u svojem razmisljanju.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Povratak Čavline bi možda moglo značiti out Neve na duže vrijeme ? Ili će na još neku posudbu ?
  • don
    9.2k
    bi možda moglo značiti out Neve na duže vrijeme ?Zagreb1992

Nevistić je potpuno zdrav već dugo.
  • NORTE
    13.2k
    Nevistić je zdrav i spreman. Čavlina je igrač dinama, ali treba zdravu okolinu i utakmice.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Zahvalit se Zagiju i Filipoviću. Zagiju ponudit neku funkciju u klubu. Neva i Čavlina. Treći golman može biti mali Rajić.
  • Paggini
    32.8k
    Ovaj Bruno, može se ući u raspravu na kojem je mjestu u panteonu Dinamovih legendi (na prvom mjestu hehe), ali nitko, baš nitko neće ikad imati toliko ikonskih golova, asistencija, driblinga, izgubljenih lopti, gluposti, cigareta, srednjaka novinarima i tako dalje.

Baš najikonskiji lik koji je igrao u Dinamu. :heart:
  • Droljo
    10.7k
    Zagiju ponudit neku funkciju u klubuMr Anderson

Recimo portir da bude.
  • vlatkomarkovic
    249

Znači iz moje perspektive, otkada je Maric u klubu:

Max - u najboljem slučaju ok
    Vidovic (posudba) - promašaj
    Kaneko - u najboljem slučaju ok
    Brodić- promašaj
    Mihalicenko - promašaj
    Povratak Ademija - na žalost promašaj
    Rog - u najboljem slučaju ok
    RPG - ok
    Ogiwara - promašaj
    Kacavenda i Stojkovic - bumo vidjeli, ali na žalost ne liči na dobro
    Sosa - promašaj
    Povratak KTCa - pogodak, ali zašto nije ranije
    Pjaca - ok (koliko god ga svi mi voljeli)
    Cordoba - zasad promašaj
    Mbuku - zasad promašaj
    Hoxha - promašaj (svaka čast na Rijeci i Betisu)
    Torrente - pogodak, ali pričekajmo da ne bi se ponovile ozlijede koji je glavni razlog zašto je završio u Dinamu
    Filipović - ne znam zašto smo ga dovodili
    Čavlina - zašto smo ga dali pa kupili nazad?
    Mmae - promašaj
    Oliversas - promašaj

Izlazni transferi:
    Ivanušec, Livi i Šutalo se moglo možda više dobiti, ali ok
    Ne znam zašto je Janković besplatno pušten isto tako Bulat i Boško Šutalo s obzirom na deficitarnost na tim pozicijama.
    Ostalo ok, valjda.

Ako sam nešto zaboravio slobodno me ispravite. Po meni ovo nije dovoljno dobar rezultat čak i uz sve olakotnu okolnosti. Ukupno hrpa ok poteza i grešaka.
  • Marley
    2.6k
    jesi se ti to malo zaljubio :love: ? Nista #nohomo a?

Ma Bruno je jedan jedini. Neponovljivi.
  • jedan u nizu
    10.7k

ti shvacas da pola ovih igraca Maric nije dogovarao jer nije bio SD cijelo vrijeme?
  • Zg123
    789
    Ivanusec, Livi i Sutalo su prodani pod palicom tadasnje sporcke direktorice celicne lady aka kafe kuharice, kakve veze Maric ima s time? Jos ima tu puno igraca koji nemaju veze s Maricem vec sa Simicem, Biscanom, kafe kuharicom i Jakirom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.