• hardek
    3.6k
    Čovječe božji kako si naporan.
  • NKDZ86
    2.5k
    ne bi pretjerivao, dinamo je postojao i prije njega. Lamza, Belin, Cico, Zajec, Cvitanović, Da Silva...
  • vlatkomarkovic
    249
    Mislim, Simic je sam rekao da je Maric već tada bio de facto SD

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/nas-rad-u-dinamu-su-ocjenjivali-katastroficno-ja-sam-doveo-marka-marica-a-jakirovicu-kapa-do-poda-15507910

Vi ste doveli Marka Marića. Kakav je on sportski direktor?

- Ja sam ga doveo, Uprava ga je potvrdila. Ima ono što sam govorio - tražimo nove snage i moramo ih izgrađivati. Bio je godinu dana direktor škole te uz mene cijelo vrijeme, tu je mogao steći iskustvo da bude što spremniji kad dođe za sportskog direktora. Stigao je, dobio je tu priliku, a njegov rad ćemo ocjenjivati nakon godinu-dvije. Treba čovjeku dati vremena.
  • austrijanac
    4.9k

Da postoji trofej za najgluplji post tjedna, ovaj bi ga u utorak već osvojio.
  • Paggini
    32.8k
    ne bi pretjerivao, dinamo je postojao i prije njega. Lamza, Belin, Cico, Zajec, Cvitanović, Da Silva...NKDZ86

Neću ulaziti u raspravu je li najbolji ili nije, pričam o ikonizmu, nezz koju drugu riječ da iskoristim, šest godina apsolutno legendarnih trenutaka je Bruno dao, i dobrih i loših
  • jedan u nizu
    10.7k

Tu govori kako ga je doveo na mjesto voditelja skole, i da mu je to bilo ucenje za SDa jednog dana kada dode.

Bio je godinu dana direktor škole te uz mene cijelo vrijeme, tu je mogao steći iskustvo da bude što spremniji kad dođe za sportskog direktoravlatkomarkovic

Nigdje, ali apsolutno nigdje ne govori ili implicira da je de facto SD.
    Ovaj intervju je star dva mjeseca, nije to Simic govorio dok je bio u klubu.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    nemaš nikog na whatsappu tko je voljan čitati poruke pa onda ovdje ne staješ?
  • Jurki
    14.3k
    Vidovic sigurno nije greska - daj si zvrti utakmice prosle sezone, koliko nam je dirktno bodova donesel, bas kaj su njegovi golovi odlucili pobjednika... i odmah ti bum rekel - kurca bi mi bili prvaci bez njega.
    Inace prosle sezone ti je clan Uprave za sport bil Dario Šimic i Uprava je amenovala sve transfere. I ulazne i izlazne.

Tak da ako treba gledati kaj onda su to ovosezonski transferi kad je stupil na duznost. Jbg pa nemres sva sranja od prosle sezine natovariti na osobu koja nije bila sd u tom trenu.

Filipovic - slazem se greska
    Cordoba - napisal sam trebala mu je prilagodba .. sad bumo vidli kaj smo napravili.
    Mbuku nije presel pripreme.
    Pjaca je ok.
    Cavlina - imal opciju buyback do datuma ak se dobro sjecam. Mlad je ima vremena za njega.
    Mmaeea je skurcal Bjelica.. tak da on je nepoznanica. Mozda bu stvarno flop teski, mozda bu dobar - ko zna.
    Po cemu bi to Jankovic trebal participirati u Dinamu? Daj Menalu 30 utakmica u Rijeci pa se bu i za njega isto pricalo.
    Šutalo - cijelu proslu sezonu, svaki put kad je bil na terenu je cijeli stadion drftal al ovaj nebu kaj zajebal. Sjebale ga ozljede. U Liegeu igra totalno drukciji nogomet i tam funkcionira. Imal kod nas 800 keka placu za odlazak na terapije. Bulata nakon ozljede niti jedan trener nije uspel rehabilitirati.
    Osim udarca nema nist - spor ko blato.

Naravno da je bilo gresaka. Nisam ni ja fan Marica ali stvari treba realno sagledati.
    Nit je sve savrseno, a nije bas sve ni tak u kurcu.

Od svega toga navedenog - najveci kiks je kaj nemamo rijesenu filijalu i to me vise jebe nego da je promaseno sa svim igracima koje je dopelal.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    a čuj, svi imamo svoje favorite. Meni je isto Bruno nr.1 ikona, uz Lamzu. Cvita mi je isto bio zakon, Ladara...dobru si ekipu nabrojao svakako
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Taj promašaj Gabriel Vidović je zabio golove za pobjedu u teškim utakmicama protiv Varaždina i Osijeka.
    Bilo je tu još bitnih golova poput Astane vani ili Slavena i Varaždina doma.
    To smo sve dobili od dečka koji ima 20 godina...tvrdit da je on promašaj može samo totalna nogometna neznalica ili zločest čovjek.
  • Jurki
    14.3k
    onaj Varazdin u travnju.. ona sljuca .... uf za Eurosport...

• Sibirski plavac
    2.6k

A bome i ova bombetina na 4:20. I to protiv istog protivnika. Znao je Gabi kako protiv momaka iz Baroknog grada. :cool:
  • Nino Bule
    15.1k

Dakle simic ovdje govori da je bio godinu dana direktor skole dok nije postao sd prosli ozujak, kako si ti ovdje iscitao da je on bio godinu dana i de fakto sd je ogromna enigma hahaha
  • Plavi-9
    739
    čovjek samo iznosi svoje mišljenje. Zar se ne smije sumnjati u novog trenera? Ovo je nama treći trener u 4 mjeseca.... Svi mi želimo da pobjedi sve utakmice do kraja ali stvari će trebati pokazati na terenu. Što ćemo ako ne bude išlo? Još dva puta promjeniti trenera?
  • Jos-Optimus
    3.7k
    on ne prestaje iznositi svoje negativno misljenje o jednoj te istoj stvari, a narativ je već viđen i pročitan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.