• Droljo
    10.7k
    Što ćemo ako ne bude išlo? Još dva puta promjeniti trenera?Plavi-9

Ne. Opet deremo avangardu i promjenit ćemo 30 igrača a trenera ostaviti! Trendsetteri stari moj...
  • veselko tenžera
    3.1k
    da sam u žiriju za dodjelu trofeja ne bih ga dao njemu. Nagradu bi podijelili svi oni koji s njim raspravljaju.

Tko nije, nek pogleda na YT Cro Copovu basnu o vuku i magarcu :smile:
  • Jaki991
    208
    Kuzim kmecanje prije nego sto se donese neka odluka, tipa cannavaro trener, maric ostaje sd, bilo sto drugo… al konstantno kmecanje nakon sto je odluka vec donesena, pogotovo sto smo u zimskoj stanci i rezultati odluke niti mogu biti vidljivi i ocijenjeni … chill jbt
  • Jaro
    8.6k
    Max - u najboljem slučaju ok
    Vidovic (posudba) - promašaj
    Kaneko - u najboljem slučaju ok
    Brodić- promašaj
    Mihalicenko - promašaj
    Povratak Ademija - na žalost promašaj
    Rog - u najboljem slučaju ok
    RPG - ok
    Ogiwara - promašaj
    Kacavenda i Stojkovic - bumo vidjeli, ali na žalost ne liči na dobro
    Sosa - promašaj
    Povratak KTCa - pogodak, ali zašto nije ranije
    Pjaca - ok (koliko god ga svi mi voljeli)
    Cordoba - zasad promašaj
    Mbuku - zasad promašaj
    Hoxha - promašaj (svaka čast na Rijeci i Betisu)
    Torrente - pogodak, ali pričekajmo da ne bi se ponovile ozlijede koji je glavni razlog zašto je završio u Dinamu
    Filipović - ne znam zašto smo ga dovodili
    Čavlina - zašto smo ga dali pa kupili nazad?
    Mmae - promašaj
    Oliversas - promašaj
    vlatkomarkovic

Vidovic je imao 10ak g+a - kako promasaj
    Kaneko isto tako
    Brodic - zabio par bitnih golova, prodan za vecu cifru nego je doveden
    Čavlina je "prodan" s buyback opcijom jer eto tak radi i Real i mnogi drugi klubovi jer danas ti nitko nece razvijati igraca za dzabe. Doba Lokomotive sestrice je srecom iza nas. A bome nije ga Maric ni prodavao.
    Igrace nemres ni suditi nakon jedne polusezone (pogotovo ovakve gdje su 2 trenera spaljena).
    Neke igrace nije Maric ni dovodio ni prodavao.

Ne znam zašto je Janković besplatno pušten isto tako Bulat i Boško Šutalo s obzirom na deficitarnost na tim pozicijama.vlatkomarkovic

Proglaseni su viskom, preskupi da sjede na klupi, a nitko ih nije htio kupiti za neku lovu. Kakva deficitsrnost na stoperu - imamo ih "na bacanje" - svima(vecini) je Sutalo bio prvi na "listi za odstrel", Bulat je cijelu proslu sezonu imao sansu za nametnuti se - on osim ponekog prekida nema ama bas nista dovoljno dobro za Dinamo. Jankovic? Nije igrac za Dinamo, nije bilo ponuda...
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Vidovic (posudba) - promašajvlatkomarkovic

Ovo mislim da nema potrebe komentirat...

Brodić- promašajvlatkomarkovic

Brodić nije promašaj iz dva razloga - prodan je za više nego što je kupljen, i donio je izuzetno bitna 3 boda protiv Rijeke doma

RPG - okvlatkomarkovic

Iskreno vrlo zanimljiv zaključak da RPG za Dinamo nije pojačanje, nego samo ok, odnosno po tvome ista kategorija kao npr. Kaneko?

Kacavenda i Stojkovic - bumo vidjeli, ali na žalost ne liči na dobrovlatkomarkovic

Po čemu si ovo dao iščitati tek...

Baš voliš sijat negativu i preuveličavat, nisam zadovoljan većinom poteza SD-a dosad, ali ovo šta ti radiš je teško pretjerivanje i izvrtanje istine.
  • gaTeDZG
    83
    Iskreno, mislim da je nepotrebno osvrtati se na ovakve upise tj. očitom trollu objašnjavati da je troll... Uzalud je. Naši stari su nekada govorili: prije će takvima centimetar u gu*icu nego u glavu
  • JMastermind
    250
    Zadnja objava na gnkdinamo tiktoku, Kule savršeno štopa dugu loptu... Bit će da i admini čitaju Zonu.
  • Laugreano
    2.8k
    Cordoba - zasad promašajvlatkomarkovic

Ja bi tu dodao da su i Galesic i Franjic promasaji. A i Ivanuseca ako dođe. Jer ni jednu utakmicu nisu jos dobro odigrali.
  • Niko1986
    553
    Ristovski i KTC novi ugovori.
  • don
    9.2k
    eksplozija foruma za 3,2,1...

kreni!
  • Jurki
    14.3k
    Rile novi ugovor - NEBO OTPRI SE
  • Nadmocniji
    311
    Zasluzeno, za rotaciju ce obojica posluzit te povremeno igranje u prvih 11.
  • FrenchMontana
    772
    Nadam se uz smanjenje place obojici. Njihova uloga ce biti sve manja.
  • brile86
    109
    Uz to se nadam da su ugovori po godinu dana. Maksimalno dvije godine.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Nadam se uz smanjenje place obojici.FrenchMontana

KTC je vec sada na malom ugovoru, manjem od Zagorca. Iz respecta bih mu ostavio isti. Ristovskom svakako smanjio iz jasan uvjet smanjene uloge, pa da na bi bilo durenja oko minutaze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.