• Crni86
    11.1k
    Tada je ekipa bila bolja zato jer ju je neno poslozio. Imao si momcadsku igru gdje su onda iskakali pojedinci. To je i sam olmo par puta naglasio.

Ovoj ekipi od danas je tesko sudit jer ne znamo koji je njezin plafon te nismo bas vidali puno neke automatizme i momcadsku igru. Sada imaju istog trenera i mislim da cemo na kraju sezone moci tek usporediti te dvije ekipe i donijeti neki konacni sud.
  • Jurki
    17.4k
    o kvaliteti širine kadra jer nigdje u medijskom prostoru nisam naišao na uspoređivanje prvih 11 2018. i 2024. jer momčad sačinjava 24+ igrača.Izet Hajrović

Upravo to. Isto tak bas o nekom rezultatu, uspjehu/neuspjehu moze odluciti 1 jebena stativa.
    Cacicev Dinamo bi bil rezultatski uspjesniji da je Bockajeva lopta umjesto na precki odsjela iza leđa Salzburgovog golmana.
  • modri7
    227
    Možda sada ima bolju ekipu od one koju je u Dinamu zatekao u trenutku kad je tek došao u prvom mandatu, ali je odmah dobio Petka, Oršu, Majera, KTC-a, Dilavera, Hajrovića i Kadziora. A imao je i Olma koji je klasa, dvije iznad svih koje sad imamo u klubu.

KTC je bio u prajmu, Dilaver koji je jako karakteran, Kadzior koji je imao top statistiku (77 utk, 21g + 22a) i koji je bio savršen za probijanje bunkera, Petko i Oršić tada još uvijek nepoznanica a tek kasnije smo postali svjesni kakve igračine smo dobili. Majer se možda nije ispočetka uklapao u Bjeličinu viziju (dijelom i zbog toga jer je Olmo igrao na njegovoj poziciji) ali je kasnije pokazao o kakvom je igraču riječ.

Zatekao je i Livakovića, vječno podcijenjenog Rrahmanija, pravu šestica i razbijača Šunjića, Nikolu Mora, moćnog Gavranovića i Ademija u prajmu.

Na kraju, sve su to karakterni igrači koji su se savršeno uklopili i funkcionirali.

Poštovanje za trenutni kadar koji imamo, ali nema dileme koja ekipa je jača. I nadam se da će Dinamo opet doseći onu razinu kad se niti protiv Guardiolinog Cityja nismo blamirali, a protiv svih drugih smo imali šta pokazati.

Imamo i sada kvalitete i ovi igrači tek trebaju napredovati i dodatno se isprofilirati jer nije isto kada imaš karakternog trenera sa vizijom i nekoga tko nije dorastao.
  • NORTE
    16.1k
    Jučer na Loksi je od oka bilo oko 7 tisuća ljudi, plus minus. Izdano 8300 ulaznica.

Loše vrijeme i prognoza su svakako utjecali na posjetu, kiša do 13 pa opet za vrijeme tekme, a još više je utjecalo i nekoliko slabih i sramotnih izdanja igrača prije toga.
    Potrefilo se da je dan prije kišne Lokomotive bilo pravo ljeto s 28° i vruće na suncu, a dan poslije tekme evo opet vedro i predivno.

U idućih 8 tjedana imamo 7 gostovanja i samo dvije domaće tekme, Monaco i Osijek.
    Valjda će nas pomazit vrijeme protiv Monaca.

Btw, nije mi jasno zašto nakon corone nisu vratili pravilo o 3 zamjene.db-izbjeglica

Nije tema, ali time se išlo na ruku nogometašima pa sad više njih dobiva priliku zaigrati. Meni je to ok.
  • Big Daddy
    1.5k
    “ Btw, nije mi jasno zašto nakon corone nisu vratili pravilo o 3 zamjene.”

To je za nas fenomenalna stvar jer imamo širok kadar i više igrača igra, uvedemo još 2 svjeza igraca vise, manje nezadovoljnih, ne daj Boze da to ikada vise promijene.
  • Kaktus Car
    1k
    ali je odmah dobio Petka, Oršu, Majera, KTC-a, Dilavera, Hajrovića i Kadziora.modri7

Aha, zar se treba ići vaditi kakvi su bili komentari na dolaske nekih od tih igrača kada su dolazili u Dinamo? Lako je sada pričati priče. Bolje bi iz toga bilo naučiti da se ne donose ishitreni sudovi o igračim koji nisu još ni dobili pravu šansu u poštenim uvjetima.
  • modri7
    227
    Nisam bio aktivan tada na ovom forumu pa ne znam, ali je sigurno bilo dosta negativnosti. Ako misliš da sam podcijenio nekog od sadašnjih prvotimaca, pročitaj zadnju rečenicu u prethodnom postu.
  • CastAway1986
    3k
    Kakvi su jazavci oni kvazinovinari iz Sportskih, koliko kritiku pri ocjenjivanju uputise Bernaueru koji je odigrao sasvim pristojno jučer plus Cordobi upisali asistenciju za Ademija a zapravo je asistirao RPG
  • Kaktus Car
    1k
    Nije pitanje ovaj forum ili drugi forumi ili portali ili stadion ili birtija. Bilo je puno onih koji su sumnjali u Petkovića i Oršića. Dovoljno je zapitati se kakva bi danas bila reakcija nekih da Marić pokuša dovesti napadača koji nije imao impresivan napadački učinak čak ni u Serie B ili krilo koje se nije nametnulo u Rijeci. Dosta je ljudi u njih sumnjalo, a malo tko je mogao očekivati kakav će učinak u konačnici ostvariti.

Novim igračima treba dati ovu sezonu i tek onda ćemo moći govoriti o tome koji je Dinamo imao bolji kadar. Puno je prerano pokušavati donosti ocjene u rujnu.
  • Kaktus Car
    1k

Realno Bernauer bi mogao biti taj koji će profitirati od promjene trenera i prelaska na direktniji nogomet kakav Bjelica preferira. Jučer je isto u par navrata pokazao koliko opasnu dugu loptu ima.
  • Big Daddy
    1.5k
    Sve ok, al nek ne pretjeruje s tim, tj. na silu. Ne znaci ak su dvije prosle, da mora i treća iako situacija uopce nije za dugu loptu.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Nije tema, ali time se išlo na ruku nogometašima pa sad više njih dobiva priliku zaigrati. Meni je to ok.NORTE

može se i tako gledati.

međutim, ja bi prije rekao da se tako pomaže bogatijim momčadima.
    za HNL je to u slučaju dinama super, jer za tu razinu imaš širinu i ako nešto ne ide sa 5 novih igrača možeš puno toga okrenuti.

međutim, u europi...pogotovo u jačim utakmicama, nama bi više odgovaralo da se vrate 3 zamjene.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    to smo znali i prije, jučer je manje komplicirao u nekim situacijama gdje bi inače napravio grešku i još treba poraditi na tome. Nema potrebe da ide driblati Čopa kad je zadnji u liniji. I još nešto važno, Max je rođeni lider, jučer se pošteno izderao na RPG-a jer nije pratio liniju obrane iako je Čop svejedno bio u malom zaleđu, ali malo je falilo da zaleđa ne bude i da Čop izleti sam pred Nevistića. Ima fantastičan pregled igre i nogometni IQ, mogao bi on biti top.
  • Crni86
    11.1k
    francuski emir dilaver koji nedostatak duel igre prikriva nogometnom inteligencijom :grin:

Mislim da je isla i uputa od strane trenera stoperima da se sve lopte rjesavaju na prvu. Preko dilaverovih lopti smo izlazili u prvom mandatu, uvjeren sam da cemo preko maxovih u drugom. Imam vjeru da ce Neno rijesiti neke Maxove musice (kao ova sta si naveo s dribljanjem copa).
  • Omake
    9k
    Jurišić je oholi maloumnik svjetske klase.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.