• GaijiZG
    2k

To na niti jedan način ne negira moju tezu.
  • vjeko1701
    15.7k
    pogotovo ako su crnci.GaijiZG

Oprosti ako to ruši tvoju viziju idealnog svijeta gdje smo svi smeđi :/GaijiZG

A većina stranaca koji se ostvare u Dinamu, se dobro integriraju u klub baš jer moraju, jer ih nema 10 crnaca u klubu pa da stvore svoje klape.GaijiZG

Ja sam sokeran. Absolutne sokeran......
  • Zagi
    9.9k
    Hrpa stranaca nije pametan put.
    Japanac koji će povesti Marinu može. 5 Brazilaca koji će stvoriti svoj klan, ne može.

Sammir mi je najdraži igrač u povijesti dinama.
  • Bosskovitz
    16.8k

Kao osnivacu i jedinom clanu neformalnog kluba mrzitelja Slaven Belupa, drago mi je da kad već moramo tamo igrati da će to biti na kvalitetnijem terenu :D

Ne shvaćaš ili se po običaju praviš glup. Ja pričam o omjeru stranaca u ekipi, o postotcima.GaijiZG

Nista ti nisam ni rekao za strance nego za rečenicu kako “crnci pogotovo neće razvaljivati”. Napisao si ju, svi ju vidimo, i ti ju vidiš pa ajmo odmah zavrsiti ovu raspravu jer se ne mozes izvuci. Sramotno, ali reagiralo se i idemo dalje.
  • GaijiZG
    2k

Kako si maliciozam i manipulativan haha. Prvo apsolutno me briga što koristim riječ crnac koja tebi smeta, a drugo, ja sam se referirao na komentar koji je koristio pojam "crnci". Tako da ni nisam prvi počeo o crncima.

Edit: ali bi očekivao od wanna be intelektualca poput tebe da skonta da imam problema sa velikim omjerom stranaca u prvoj postavi, neovisno bili crnci, arapi.

Jedino bi Japance tolerirao ❤️
  • GaijiZG
    2k

Ja sam sokeran. Absolutne sokeran......

A zakaj? Jel se riječ "crnac" ne smije koristiti? Zašto si dopuštaš da robuješ uveženim stigmama iz Amerike. Crnac je najnormalnija riječ, kao i Dinamo.
  • vjeko1701
    15.7k
    Previše se na ovom forumu trenutno ratuje da bi s tobom ušao u raspravu o ovome. Nit bi znao di početi nit bi ti bio voljan poslušati jednu jedinu riječ.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ispravno je tamnoputi crnac jer smo mi donedavno imali Crnca koji je bijel.
  • GaijiZG
    2k

Može, ili tamnoputi homo sapiens podrijetlom iz subsaharske Afrike.
  • GaijiZG
    2k

Ispravak netočnog navoda, čini se da sam pogriješio:

Ili je čovjek izeditao komentar i promjenio crnci u stranci, ili sam pročitao stranci kao crnci. Na kraju sam prvi ja počeo o crncima. Mea Culpa, pričinjavaju mi se previše crnci jer sam prošetao danas Trgom Bana Jelačića nakon sto godina.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Dobro jutro.

Ima li što o crncima?
  • Jaro
    10.3k
    Cini se da su Tovari poceli kuziti da je adidas ocistio svoje outlete i polijepio njohove grbove na opremu, a najavljivali personaliziranu liniju svega :rofl:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Cini se da su Tovari poceli kuziti da je adidas ocistio svoje outlete i polijepio njohove grbove na opremu, a najavljivali personaliziranu liniju svega :rofl:Jaro

Daj par screenshotova ako imaš da uživamo. :D

Njihove deluzije idu toliko daleko da misle da bi jedan Adidas radio posebno opremu za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.