• vjeko1701
    15k
    Niš u životu nije crno-bijelo ali nažalost po Brekala situacija je dovoljno tamnosiva da si je zatvorio vrata Dinama. E sad, kolko to njemu u životu zapravo znači i ne znam. Najbolje za sve bi bilo da svatko ode svojim putem i to je to.
  • Bosskovitz
    16.4k
    ali je Bara tu odigrao ključnu ulogu i iskoristio Brekala za svoje ciljeve.Mr Anderson

Ovo su opravdanja za malu djecu. Igrači nisu zaposlenici menadžera pa da idu kamo ih oni pošalju, baš suprotno - oni su klijenti koji angažiraju menadžere da za njih obavljaju poslove pronalaska anglažmana, zastupanja, pregovaranja i slično. Kao kad imaš odvjetnika u nekoj poslovnoj transakciji, on te zastupa i savjetuje, ali ne donosi krajnju odluku umjesto tebe niti ti moraš napraviti ono što ti on kaže.

Ako je Bara iskoristio Brekala za svoje ciljeve, a da Brekalo toga nije bio svjestan, onda je Brekalo budala.
  • vjeko1701
    15k
    Bara je profesionalni manipulator. Svi mi u životu znamo nasjesti na takve. To ne umanjuje težinu Brekalove odluke ali možda bi zbilja trebali ostaviti to iza sebe i krenuti dalje bez "juda", "kmekala"...itd.

On neće nikad doći u Dinamo. Mislim da više nikada više neće doći ni u HNL. To je to, priča je završena.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Je. Bara ga je tak smotao da Brekalo, bedak, ne kuži da ne bi trebao ići u Hajduk.
  • xavier
    12.1k
    Što ćemo s prvom rečenicom? Nju si izbacio iz odgovora.Mr Anderson

Na to se odnosilo ono da "na papiru definitivno sve izgleda apsolutno loše".
  • Paggini
    50.1k
    Al šta u Brekalovom odlasku nije crno-bijelo? Par puta se ta sintagma bacila, bez nekog dodatnog objašnjenja, koje su to informacije koje mi ne znamo a bacaju novo svjetlo na Brekalov odlazak? Ili će to ostati nedorečeno?
  • Mr Anderson
    11.7k
    Bara je profesionalni manipulator. Svi mi u životu znamo nasjesti na takve. To ne umanjuje težinu Brekalove odluke ali možda bi zbilja trebali ostaviti to iza sebe i krenuti dalje bez "juda", "kmekala"...itd.

On neće nikad doći u Dinamo. Mislim da više nikada više neće doći ni u HNL. To je to, priča je završena.
    vjeko1701

Apsolutno, ko što sam nedavno napisao, ne bih baš volio da za njih igra.
  • don
    13k
    samo se nadam da Brekalo više nikada neće kročiti na Maksimir, ni kao "navijač", a posebno ne kao igrač.
  • Twisted1
    703
    Brekalo je htio u Dinamo i njegovom ocu je to bila želja.

Večer kada je objavljeno da potpisuje s dinamom, otac mu je organizirao feštu s ekipom gdje su između ostalog pjevali "Josip Brekalo spasi Dinamo".

Kada je dan poslije sve propalo, nisu izlazili iz kuće tjedan dana.

Iskreno, meni je žao kaj nije došel nama.
  • Crusades
    16k
    nisu izlazili iz kuće tjedan dana.Twisted1

Pa ne bi ni ja od sramote.

Nije mu nitko držao pištolj na čelu da mora otić dolje.
  • Daliban
    4.1k
    Kada je dan poslije sve propalo, nisu izlazili iz kuće tjedan dana.Twisted1

U redu je da se sažalimo na ovo i imamo suosjećanja, ali istovremeno i držimo Brekala odgovornim za to što se dao manipulirati od strane Bare i pokleknuo pod njegovim makinacijama.
  • Twisted1
    703
    Apsolutno, ja njega nigdje ne opravdavam.

Svatko bira svoj put, meni je žao kaj je on odabrao krivi.
  • Daliban
    4.1k
    Samo sam se nadovezao na tebe, nisam mislio oponirati.
  • Hectorharatti
    309
    samo da mi je znat kako je kapetan spanjolske reprezentacije nasjeo na tog profesionalnog manipulatora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.