• vjeko1701
    15.7k
    Joj daj molim te...
  • Keyser Soze
    13.9k
    Koliko je Bara novih Olma dofurao u Dinamo? Govorio je da Rukavina vrijedi 100 milijuna eura i pljuvao po klubu kako ne igra, slavni "oteli ga Romi" Tueto, kasnije slanje mailova medijima di svaljuje krivnju na Dinamo zbog Brekaka i tako dalje. Kaj će sad do kraja života živjeti na staroj slavi kako je doveo Olma u Dinamo?
  • Ivdzo11
    6.9k
    Drmic viden na Kusek Apasu :grin:
  • NKDZ86
    4.3k
    Dj drma propa velikom brzinom
  • vjeko1701
    15.7k
    Taman da u prvom kolu zapapri Džeki i ekipi :D
  • GaijiZG
    2k

Ti ne zelis, ja nemam problem s tim da ih je pola u prvoj postavi ako cemo razvaljivat LP svake godine, ako su bolji od nasih igraca neka igraju. Ja nisam za to guranje neceg jer je Hrvatsko.

O tome i pričamo, stranci ti neće razvaljivat u LP ako su većina igrača. pogotovo ako su crnci.
  • Mr Anderson
    12k
    Drmic viden na Kusek Apasu :grin:Ivdzo11

Nabrao se kod nas love pa sad može u Koprivnici igrat za paket Neofena i Vegete,
  • nemapredaje
    5.3k

Ne znam samo postoji li u Koprivnici dobar studio za snimanje pjesama?
  • wolfgang14
    2.3k
    Ovaj veli slaven belupo

• Bosskovitz
    16.8k
    stranci ti neće razvaljivat u LP ako su većina igrača. pogotovo ako su crnci.GaijiZG

Zato Real nije kupio Mbappea.
  • GaijiZG
    2k

Mislim na crnce koje si mi možemo priuštiti, i Dinamo sa 5 ,6 takvih crnaca ne bi pobjedio Tottenham 3-0. Stvori se veća kemija, i dečki više ginu jedni za druge ako su većina sa "naših" prostora. Oprosti ako to ruši tvoju viziju idealnog svijeta gdje smo svi smeđi :/.
  • Bosskovitz
    16.8k

Koji ti je k? Kako ti uopće padne na pamet napisati da bi se netko trudio manje zato kaj nije bijelac nego crnac? Imamo RPG-a i KTC-a, dečki mogu biti primjer praktično svima po zalaganju na terenu.

Ignoriram inače tvoje postove ali ovo je baš preko svake mjere.
  • serbus
    5.1k

Jedno od rijetkih slaganja sa Boškom , pa imamo i "našeg" arijevca iz Zagreba friški primjer pa se trudio tovarima donijeti naslov i nije uspio.
  • GaijiZG
    2k

Ne shvaćaš ili se po običaju praviš glup. Ja pričam o omjeru stranaca u ekipi, o postotcima. Imali smo najbolje rezultate kad su nam u startnih 11 bili igrači s ovih prostora. A vidimo po Zvezdi kako ne nastane kemija i kvalitetna igra kada natrpaš 8 stranaca, koji bi većina bili pojačanje u Dinamu.

A i da imamo top rezultate, ne interesira me baš Dinamo u kojem igra 10 stranaca, to su mi baš grčka i turska posla, i vidimo kako im se to odražava na reprzentaciju.

A većina stranaca koji se ostvare u Dinamu, se dobro integriraju u klub baš jer moraju, jer ih nema 10 crnaca u klubu pa da stvore svoje klape. I KTC, i Sudani svojedobno, i Dudu su se integrirali jer su bili pojedinci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.