• Efes Pilsen
    9.4k
    Steta, cica ogromnu lovu dolje za nista. Lovre, ne idi.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Samo neka hobotnica Lovre ostane u Splitu, tamo je ugodna klima, legenda je kluba... #Lovreostani :snicker:
  • NitkoBitan
    21.5k
    Sprdamo se sa Lovrom a bolji je golman od Zagorca kojeg uzdizemo i davamo mu neke imaginarne zasluge. Gol koji je primio Zagorac protiv Varazdina je smijesniji od svih Lovrinih u Hajduku skupa.

I za Dinamo i za Hajduk je najbolje da i jednog i drugog posalju negdje gdje ih oci nece vidjet. Kako se mi sprdamo s njima vezano za Lovru tako se oni sprdaju i sa nama vezano za Zagorca, samo kaj mislim da mi vise gledamo kroz ruzicaste naocale dok su oni svjesni da imaju rupetinu od golmana.
  • Crni86
    7k
    Sprdamo se sa Lovrom a bolji je golman od ZagorcaNitkoBitan

Mozda prije nekoliko godina da, ali u ovom trenutku kalinic je losji golman od zagorca. Kakve golove je on primio od povratka to je urnebesno. Zagi je primao isto svasta ali je barem nesto i obranio. Koliko smo puta samo zazivali da kalinic stane na gol protiv nas…
  • Ivdzo11
    5k
    Hajduk bi rado Michelea Šegu, a ne zna što bi s Matom Antunovićem koji bi mogao otići besplatno na ljeto kada mu završava ugovora.

Ideja je dobra budući da Hajduk (još) nema novca za plaćanje odšteta dok nekoga ne proda, pa bi to onda bila robno-robna razmjena, da se izrazimo slikovito.
  • Crni86
    7k
    Hajduk bi rado Michelea Šegu, a ne zna što bi s Matom Antunovićem koji bi mogao otići besplatno na ljeto kada mu završava ugovora.Ivdzo11

Hajduk zeli dat igraca koji nema ni 5 seniorskih nastupa, kojem istice ugovor na ljeto i kojeg varazdin vec sad moze potpisat za 0 eura, za jednog od najboljih igraca varazdina u zadnje dvije sezone kojem ugovor traje jos godinu i pol dana?
  • Zagreb1992
    1.9k

Pa i sam Šego želi u Hajduk tako da će sigurno nekaj ispregovarati
  • Dzoni
    936
    Zašto se ne bih iznenadio kad bi se takav deal na razini indijskih scammera zapravo dogodio
  • Crni86
    7k
    sve legit, ali nesto se pita i varazdina. Ovo je doslovce kao da bi poklonili segu u hajduk.
  • Paggini
    32.6k
    Ako istina da vise pare za Teklica, da Hajduk ima 40 posto od Šege - nije toliko lud deal. Ako imaju ponudu od 1.5m za Šegu, onda je loš deal jer gube pare, ali ako ponude nema - moglo bi se to ostvariti i prebiti tko zna kako.
  • Nino Bule
    15.1k
    Ako istina da vise pare za TeklicaPaggini

Kaze na snetu jedan viđeniji varazdinec da su im sve isplatili i za teklica i naknada za razvoj mamica, tako da izgleda da je patka ta prica.
  • Paggini
    32.6k

Isplatili su bivšoj upravi, to se ne računa.
  • NKDZ86
    2.5k
    Bijedni miško je dokazao da ga boli tuki za rijeku, kad su mu pare bitnije od titule
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Misko je dokazao ono sto Misko prica vec duze vrijeme, ali ljudi odbijaju prihvatit.
    Covjek ne zeli ulagat svoj novac u Rijeku. Klub mora bit samoodrziv, a on to bez transfera nije. Rekao je i za Hajduk i za Dinamo i za bilo koji klub - ako je ponuda za njega zadovoljavajuca svi su na prodaju. Za Galesica nije dobio bolju ponudu, na ljeto se kockao s Pasalicem i, barem zasad, izgubio.
    Misko vec godinama pokusava unovcit klub, ali kupca nema. To je tako, ja ne znam tko je tu iznenaden sa bilo cime. Nisu im cijene karata rasle jer je poskupio WC papir nego jer klub od tih prihoda ne dobiva zadovoljavajuc novac. Svi sanjaju milijardera na celu kojem je najvaznije da klub lupa trofeje, a to bas tako ne ide.
    Ne razumijem zasto se Tovari pjene, pa jedan klub u izravnoj borbi za titulu je oslabljen, mislim isti onaj klub koji je zavrsio ispred njih prosle godine. Ti isti sveci su prvi pravi novac koji je Hajduk dobio od preoblikovanja otisli potrosit u Rijeci na bracu Sharbini. Na te licemjere ne treba trosit tipkovnicu.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ne volim zabadat nos u tuđi tabor ali volio bi da Lovre ostane u Hajduku.
    Ne zbog njegovih vratarskih kvaliteta nego zato što je tip jebeni kancer za svlačionicu i duri se kad ne brani(glumata ozljede,buši trenere i ponekad ne želi ić na gostovanja).
    Otkad ga je Lučić makao sa gola lik se ponaša kao uvrijeđena curica kojoj tata ne želi kupit lizalicu.
    Šta mislite zašto brani svaku 3,4 tekmu i riskira gubljenje bodova? Jeste sigurni da je to zbog forme ili je nešto drugo po strani?
    Ponekad ga stave na gol zbog mira u kući.
    Koliko god Gattuso u medijima glumio čvrstu ruku i on ulazi u kompromise kad su u pitanju senatori(Livaja igra futsal a Kalinić brani i kiksa u bitnim utakmicama).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.