• Jurki
    14.2k
    Šego je ok hnl igrac, ali je on do sad bil u okruzenju de nema nikakvih ocekivanja.
    Pitanje je kak se bi snasel u tak sjebanoj i toksicnoj okolini.
    Pogotovo kad krenu losiji rezultati i kad bu trebalo pokazati svoje trkacke sposobnosti kad nadrogirana rulja krene.
  • Crni86
    7k
    Nisu nikog jos prodali. Ne znam kako planiraju onda nekog kupit, makar prebijali dio.
  • Jurki
    14.2k
    factoring, skupljat pinez od furešti, malo odribe.. i pivaj brale.
  • Nino Bule
    15.1k
    Njima su krila gorući problem i šego im je tu upgrade, iako po meni s obzirom na limitirane financije puno bitnije im je nabavit desno krilo, biuk lijevo iako nema ucinak u golovima i asistencijama uvijek ima dobar dribling i mora ga se cuvat, i kako su na tribini rekli kad bi imao desno pravo krilo (a ne krpanje sa sigurom, pukstasom, hrgovicem) vjerovatno bi i vise prostora imao.
  • Jurki
    14.2k
    meni je ovo na tragu transfera Jerteca iz Varteksa u Dinamo.
    Tam je bil glavna vedeta, kod nas se zgubil skroz.. cim se oko takvih igraca ne vrti igra - nema ih na mapi.
  • Paggini
    32.4k
    Tam je bil glavna vedeta.. cim se oko takvih igraca ne vrti igra - nema ih na mapiJurki

I Hoxha u Belupu, jako sličan profil igrača.
  • Omake
    4.7k
    Šego je lani zabio golova u HNLu koliko i Max Bernauer. Ista priča kao Teklić, ove godine mu ulazi i prodaj brže bolje dok je roba vruća.
  • Bernard
    623
    Momak ako je imalo pametan nek ide van hr, inače jedna loša tekma u ajdug ga dijeli od razapinjanja,tanka je linija tam.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Zanimljivi su mediji i način na koji pišu. "Dinamu propao kapitalac" (za Halera), "Dinamo ostaje bez najvećeg talenta" ( Mikić....i znamo da nije tako), "Hajduk dovršava prvi transfer" (odlazak Moufia) i "Hajduk u borbi za talentiranog igrača" (njihov talent im odlazi iz škole)...to je živa katastrofa kako su usmjereni da nas skinu
  • M94
    1.4k
    Jbg, druga je prica sad kad nisu podmazani od bjegunca.

Zanimljivi su mediji i način na koji pišu. "Dinamu propao kapitalac" (za Halera), "Dinamo ostaje bez najvećeg talenta" ( Mikić....i znamo da nije tako), "Hajduk dovršava prvi transfer" (odlazak Moufia) i "Hajduk u borbi za talentiranog igrača" (njihov talent im odlazi iz škole)...to je živa katastrofa kako su usmjereni da nas skinuJos-Optimus
  • Iskrenjak
    192
    Pa to nije nista novo. Tako je uvijek bilo, bez obzira tko je uprava ili trener ili igrac.
    Novinari i urednici kod nas su vecinom sljam zaostalog vremena koji mrzi dinamo i zele ga srusiti. Cast iznimkama koje su u manjini i sve vise podilaze tom pogresnom narativu da se nekad pisalo pozitivno za nas. Nije. Nikad. Uvijek smo mi bili prikazani kao nesto lose. I za vrijeme juge i kasnije.
    Zato i jesmo veliki i najveci!
  • Izet Hajrović
    3.1k
    "Nakon pet godina vratar HNK Hajduk Split Lovre Kalinić mogao bi se vratiti u Belgiju. Naime njegov bivši poslodavac KAA Gent pokazao je interes za njegovim povratkom.

Kalinić je u Gentu proveo dvije godine (od 2017. do 2019. godine) i pritom upisao 79 nastupa."

Ovi se najeli ludih gljiva.
  • Dino
    3k
    Kolka novinar mora bit sirotinja da pristane uzet lovu za napisat ovak nekaj. Il je sam totalno lud pa pise na vlastitu inicijativu
  • Niko1986
    517
    Tu vijest su plasirali belgijski novinari ne naši. Gent traži drugog golmana i ovaj bi im za to dobro legao. Ako ode tamo, neće braniti ništa osim Kupa protiv niželigaša i ako se prvi golman ozlijedi. Isto kao sada zapravo.
  • Paggini
    32.4k
    A mozda da mu provale u kuću pa sam raskine ugovor, ispadne najefikasnija opcija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.