• Paggini
    32.6k
    Mogu li dogurati do dinama, nekog osrednjeg kluba lige petice, top 5 klubova grčke, nizozemske, austrije, belgije ili im belupo, varaždin, rijeka, osijek, zrinjski budu plafon.Droljo

A uzmi u obzir način na koji funkcionira trenerski posao. Seedorf dobije Ajax, Milan da vodi, Gattuso svu silu imena, Pirlo je isto dobio Juventus... A svi su dokazano lošiji treneri od ovog dvojca.
  • Droljo
    10.6k

Moj put za nas bi bio nekako jakirov. Osvojit u slabijoj ligi, pa kod nas sa rijekom ili osijekom imat jebenu sezonu itd a to se pokazalo kurčina opet. U kontekstu dinama naravno.
    Pa mi da uzmemo trenera iz belupa zona bi se ugasila kroz 24 sata. Gorilo bi nebo i zemlja.
  • Zagi
    8.8k
    Dinamo i ostatak lige nije isti sport. Nadam se da sam dovoljno rekao.Droljo

Ma ok. Ali da trenutno postoji neki domaći Nagelsmann , gdje bi se trebao probiti nego u Slavenu npr?
    Zašto ga nema već 20ak godina, na tu temu se više puta osvrnuo kolega @OsamŠest
  • Paggini
    32.6k
    Pričali smo već, ali i Kovačeviću i Šafariću treba neki angažman u nekoj Austriji ili Linzu, da tamo nastave gdje su počeli, rade u uređenom sistemu i ligi, pa dođu kod nas ala Bjelica. Njih dvojica jesu potencijal, ali im treba neka stepenica između.
  • Zagi
    8.8k
    Pričali smo već, ali i Kovačeviću i Šafariću treba neki angažman u nekoj Austriji ili Linzu, da tamo nastave gdje su počeli, rade u uređenom sistemu i ligi, pa dođu kod nas ala Bjelica. Njih dvojica jesu potencijal, ali im treba neka stepenica između.Paggini

Za mene opet, filijala.
    Zašto nebi neke Brežice za par godina (uz našu pomoć) postale ta Austrija ili Linz?

Evo Polovanec je navodno talentiran. Primjer, zaboravimo sada igračku karijeru i pjesmice.
    Zakaj nebi nekog takvog instalirali tam pa nek se potvrdi?
    Inkubator smo veznih igrača, zakaj ne trenera?
  • E46
    983
    nema polovanec ambicija ali kuzim tvoj smjer.. Ja bi najradje uzeo neki klub iz druge slovenske lige i da to bude projekt sa Dinamovim trenerom i vecinom igraca da se izbori prva liga a zauzvrat da mi imamo dugo godina filijalu gdje možemo slati svoje najbolje talente i trenere na kaljenje.
  • Lihtmašinac
    382

Nema Polovanec vremena za trenersku karijeru. Trenutno se bavi kvalitetnim forumiranjem i moderiranjem Zone.
  • Ivdzo11
    5k
    Hajduk i Varaždin još nikakav razgovor nisu obavili na temu Šege i odštete. U trenutku kada je rađen transfer s Poljuda, bolje reći, kada je Hajduk Šegu otpisao, 'bijeli' su se zadovoljili sa 40 posto odštete od buduće prodaje i ne sluteći da će ga baš oni željeti natrag. Zapravo su smatrali da su jednog igrača koji im ne treba skinuli s ugovora.

Sada je zapravo sve u rukama Varaždinaca koji će postaviti odštetni zahtjev. Ako Hajduk i misli da može dobiti neke poene vezano za eventualni prelazak Mate Antunovića, prema našim informacijama iz Varaždina, oni jednu priču s drugom ne povezuju jer su Antunovića dogovorili prije nego što je Šego uopće spomenut.

Uglavnom, za realizaciju prelaska Šege se u ovom trenutku može reći samo da se radi na tome, a za veće zaključke treba vidjeti kako će se postaviti Varaždin.

Blaz Duplancic
  • jakov1
    351
    Bumo videli kako tim 'progresivnim' trenerima bude išla karijera.Droljo

Nije da se treneri zaposljavaju samo po kvaliteti, puno je tu srece i veza u pitanju. Jos racunaj da su place puno manje nego igracima pa su svi domaci treneri spremni ubiti svoje karijere za jedan dobar ugovor u nekoj nenogometnoj drzavi.

Isto kao sto ce strani klub zbog renomea 99 od 100 puta uzeti Dinamovog igraca makar je neki drugi u HNL-u mozda jednako dobar, tako i nasi treneri tek trebaju izgraditi renome.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    nekog osrednjeg kluba lige petice, top 5 klubova grčke, nizozemske, austrije, belgijeDroljo

Znači domaćem treneru treba neki takav klub kao međustepenica, ali strancu je dovoljna Kina i pet i pol godina maltene rupe u CVu s 23 tekme u tom periodu.

Malo dvostruki kriteriji...

Niti jedan nije (osim Bjelice i zato mi je bilo drago kad se vratio) otišao u neki klub u jaku ligu i zadržao se tamoDr Hofmann

U kojoj jakoj ligi i kojem klubu se Bjelica zadržal nakon prvog mandata u dinamu?
    16 tekmi u Trabzornu i 22 u Unionu ulazi pod to?
  • Droljo
    10.6k
    Znači domaćem treneru treba neki takav klub kao međustepenica, ali strancu je dovoljna Kina i pet i pol godina maltene rupe u CVu s 23 tekme u tom periodu.ZrnTSCHeZ

Da. I zlatna lopta ne odmaže.
    A sad ozbiljno. Stranac (pogotovo sa takvim igračkim pedigreom) je neopterećen mamićem, ničotom, olivarijem, tuđmanom, ustašama, četnicima, partizanima, ademi/rile/petko klanom, barom, hdz u srcu dresovima, velikomađarskom politikom i sl. Nadam se da ti je sad jasnije.
  • Majki2111
    3.6k
    https://www.youtube.com/shorts/iXmZDBHHTq4

frend mi šalje ovo starije jue. Jeste vidli ovo ? :rofl:
  • Dr Hofmann
    2k
    OK, moja krivica, nije se zadržao, sve pet, krivo sam se izrazio.

Samo smo gledali jedan film već sto godina i stvarno je vrijeme, bar po meni, da probamo s jednim stranim trenerom. Ako Kovačević/Šafarić žele doći u Dinamo: plasman u Europu, osvoji Kup, igraj Konferencijsku ligu, stil igre. I opet kad dođu u Dinamo postoji velika mogućnost da bude Ivo Pogorelić. Samo sam zadovoljan da smo konačno izašli iz Mamićevog moda. Ako krene krivo s Cannavarom, uvijek možemo dovesti HNL trenere, ne budu oni nigdje pobjegli

@Droljo A to velim, ajmo barem jednom probati stranog trenera, opet sad neki HNL trener nema smisla, bar meni. Ja bi bio najsretniji da je Bišćan uspio izgurati, ali jebi ga, izgorio je protiv AEK-a. Ili Jakirović ili Bjelica, isto tako. Ali sad je tu Cannavaro i želim mu svu sreću svijeta
  • Droljo
    10.6k
    uvijek možemo dovesti HNL trenere, ne budu oni nigdje pobjegliDr Hofmann
    Nek junajted spljuga danas ode šafarić tamo. Kao i svi hnl treneri samo im je nebo granica.
    Jel i jedan ikad napravio karijeru vrijednu kluba razine dinama? Tovare ne brojim jer nisu nikoga vodili u hnl-u.
  • wolfgang14
    1.8k
    Benković se vraća u SHNL?
    Svega nekoliko sati nakon što je postalo poznato da Filip Benković nije potpisao ugovor sa španjolskim drugoligašem Eldenseom, gdje je proveo dva tjedna na probi, u kuloarima se pojavila priča o tome da se Benković vraća u SHNL. Doduše, ne u Dinamo, kao što je bila opcija dok je tamo trener bio Nenad Bjelica, nego u Rijeku.

Rijeka je prodajom Galešića u Dinamo i ozljedom Radeljića upala u veliki problem na stoperskim pozicijama te se očekuje da će u ovom prijelaznom roku dovesti jednog, a možda i dva stopera. Zasad nije jasno koliko je priča o Benkoviću i Rijeci relna, ali jasno je da Rijeka ne bi imala problem koji je imao španjolski drugoligaš, koji si nije mogao priuštiti plaću koju Benković tražio.

Index
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.